deeweN. Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Witajcie drodzy gracze! Czy kiedykolwiek marzyłeś o dołączeniu w szeregi największej organizacji na serwerze? Może szukasz rozrywki i gry na serwerze w elitarnym gronie? Jesteś we we właściwym miejscu.. W dniu dzisiejszym Zarząd Organizacji ma przyjemność poinformować grono społeczności serwera o otwarciu rekrutacji w nasze szeregi. Co jesteśmy w stanie zaoferować? Rozrywkę i grę na serwerze w najlepszym gronie. Interesujące pojazdy, powszechnie uważane za unikaty serwerowe. Zgrany i chętny do pomocy Zarząd. Jedną z najbardziej prestiżowych baz na serwerze. Czego wymagamy od uczestników rekrutacji? Poprawnej polszczyzny. Minimalnej ilości godzin na serwerze w wysokości 250. Posiadania komunikatora Discord. Dobrej opinii w oczach członków Zarządu. Względnie niskiej szkodliwości na serwerze. Aby złożyć podanie poprawnie prosimy o zastosowanie się do poniższego wzoru: Cytat Nick: Ilość godzin na serwerze (Pod F5): Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Coś o sobie (Opisz siebie): Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego Small Gigants? Rekrutacja zostanie zamknięta, gdy Zarząd Organizacji uzna to za stosowne. Wszelkie pytania odnośnie wyników zmniejszają szansę na dostanie się. Życzymy powodzenia w procesie rekrutacyjnym. Lider Organizacji @PajaPel V-Liderzy Organizacji @Smallspy., @Tredox, @deeweN.. Edytowane 1 Października 2022 przez deeweN. Kosmetyczne zmiany. 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 01.10.2022. Rekrutacja została ponownie otwarta. Zapraszamy do składania podań. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Ilość godzin na serwerze (Pod F5): Niecałe 460h Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Oczywiście. Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Spełniam wszystkie Coś o sobie (Opisz siebie): Siemanko mam ma imię Kamil jestem osobą z dużym zainteresowaniem do gry itp, interesują mnie służby mundurowe. Posiadam duża wiedzę o ortografii i bardzo rzadko popełniam jakie kolwiek błędy. Dlaczego akurat Ty?: Dlatego że uważam że nadam się do organizacji, ponieważ jestem osobą która umie poprawić humor lub kogoś uszczęśliwić, umiem również zgrać się z innymi graczami. Jestem osobą która lubi dużo się pośmiać lub porozmawiać. Dlaczego Small Gigants? Uważam że będzie to dla mnie najlepsza organizacja pod względem dużej ilości osób które są sympatyczne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terloxx Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 (edytowane) Nick: Torix. Ilość godzin na serwerze (Pod F5): 650h Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Tak Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Spełniam wszystkie Coś o sobie (Opisz siebie): Mam na imię Błażej. Interesuję się sportami walki oraz piłką nożną. Jestem dosyć miły oraz szczery. Potrafię dostosować się do danej sytuacji. Dlaczego akurat Ty?: Jestem dość komunikatywny i potrafię czasem rozbawić więc nie było by nudno. Dlaczego Small Gigants? SG Uważam jaką taką topke organizacji na serwerze a poza tym jest wiele fajnych osób i myślę że będę się w niej dobrze bawił. Pozdrawiam Edytowane 2 Października 2022 przez Toriix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokukol13t Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Nick:goku2115 Ilość godzin na serwerze (Pod F5):266h Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Tak Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Spełniam wszystkie. Coś o sobie (Opisz siebie): Jestem Kuba mam 15 lat i pochodzę z woj Lubelskiego. Interesuje sie informatyką oraz mechaniką. W wolnym czasie wychodzę się przejść lub gram. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ uważam tą organizacje za odpowiednią. Nie jestem osoba toxic oraz chamską. Uważam również tą organizacje na godna szacunku. Dlaczego Small Gigants? Ponieważ jest w tej oto wiele fajnych oraz wspaniałych osób. Myślę również, że jestem osobą odpowiednią do tej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) - Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez dipek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananaseq Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Nick:Ananaseq69 Ilość godzin na serwerze (Pod F5): 606 Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Tak. Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz): Spełniam wszystkie. Coś o sobie (Opisz siebie):Hej, nazywam się Karol mam 14 lat. Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej mam fajnych kolegów z którymi często gram w piłkę na boisku szkolnym. Ogólnie to lubię grać w gierki i prawie cały swój wolny czas poświęcam właśnie na to. Najbardziej lubię przesiadywać w godzinach popołudniowych lub wieczornych. Dlaczego akurat Ty?: Uważam, iż sasuguję na tą posadę z tego powodu, że . Staram się grać na serwerze aktywnie. Jestem osobą sprawiedliwą i uczciwy oraz pokojowy nie urzywam wulgaryzmów bo chce być miły dla innych. Jeśli dostane szanse to na pewno jej nie zmarnuję. Dlaczego Small Gigants?: Wydaje mi się, że jest to fajna organizacjia bo są tam fajne osóbki oraz szukam organizacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryko1234 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Nick: patryko1234 Ilość godzin na serwerze (Pod F5): Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: oczywiście że tak Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Tak Coś o sobie (Opisz siebie): wtm, mam na imię Patryk, mam 14.5 lat 24 lutego 15, mam totalny ale to bardzo totalny brak mutacji, mam dsc: patryko1234#0808 , umiem robić serwery dc, lecz kanałów nazw i ustawień dokładnie nie, ale umiem robić np. regulamin, rangi itp., mieszkam w woj. pomorskim w polsce, mieszkam niedaleko kartuz, gdańska, gdyni, niestety nie zarabiam na serwerze już wgl, przez usunięcie niektórych prac, i przez spadek graczy, od kiedy jest spadek graczy zrobiło się tak pusto, bo tylko moge normalnie grać lub mogłem kiedy było dużo osób, niektóre osoby odszedły, i też tym co się zajmowałem w 2021 czyli zawsze byłem na każdej audycji z multifm, i zawsze wiozłem np. lidera vlidera radia, lub prezenterów, po permie jak wszedłem na serwer wszystko wszystkie spomnienia znikło, i poprostu tak jak by straciłem szens grać dalej, bo tylko frakcja/administracja/biznes jak bym się dostał by wtedy wróciły chęci gry, wracając z irl, mam kota tygryska, którego bardzo kocham, jestem pomocną osobą, interesuję się samolotami, autobusami, grami, psp/osp, a mówiąc już o osp, to za jakieś 2/3 lata planuje iść do OSP, lubię słuchać alarm miastowy (ten co wzywa strażaków do np. pożaru/wypadku), równiez lubie patrzeć na prace psp, byłem w tsa, sara, safd na innym serwerze, i to tyle, pozdrawiam. Dlaczego akurat Ty?: bo nie jestem w organizacjach dla odwalania (kiedyś byłem ale już przestałem odwalać i rzadko bardzo rzadko odwalam), niestety nie jestem aktywny dużo na serwie jak kiedyś, ale jak np. dołącze do biznesu/frakcji/administracji/org to chce zmienić to, a drugie to, szanuję inne osoby, ale kiedy one mnie i chęci do nieodwalania szanują, to wtedy ja ich, i nie toleruje takich osób co wyzywają org, mnie, lub serw, mam duży staż na serwerze, i nie jestem typem osób co co chwile zmieniają pojazdy, ja miałem swojego cheetaha prawie 3 lata, i przez rok nic w nim nie zmieniałem, niestety go sprzedałem i teraz próbuje go odzyskać, ale mam jeszcze sultana którego mam długo, również nie wyzywam osoby z org, nie działam na szkodę org, jestem miły, i pomocny. Dlaczego Small Gigants? bo to jedyna normalna organizacja, jak byłem w shipit mafia młodszym v-liderem i liderem dm to nikt nikogo tam nie szanuję, a tu to normalna organizacja, niema toxic ludzi, i jest dużo znajomych w niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XetuS. Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 W dniu 17.10.2021 o 21:06, deeweN. napisał: Nick: XetuS Ilość godzin na serwerze (Pod F5): 660 Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Tak Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Tak Coś o sobie (Opisz siebie): Jestem Mateusz mam 14 lat. Interesuje się gastronomią i wiążę z nią przyszłość. Moim pasjami są wędkarstwo oraz motoryzacja. Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą miła i opanowaną emocjonalnie. Nie sprawiam problemów. Dlaczego Small Gigants? Jest to fajna organizacja z tego co słyszałem z bardzo miłą atmosferą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubusX Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nick: kubixthegames Ilość godzin na serwerze (Pod F5): 386h Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Tak Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Tak Coś o sobie (Opisz siebie): witam, nazywam się Kuba mam 14 lat. Chodzę do 7 klasy podstawowej, często gram piłkę nożną a wieczorami gram w mta jestem aktywny poświęcam na to dużo czasu, najbardziej lubię grać wieczorem Dlaczego akurat Ty?: jestem bardzo miłą, szczerą i pomocną osobą, która umie pracować w grupie. jestem osobą ambitną, lojalną i pomocną. Dlaczego Small Gigants?: Wydaje mi się, że jest to fajna organizacjia bo są tam fajne osóbki oraz szukam organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosinskyy Opublikowano 4 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 ile wpisowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.sheiu Opublikowano 5 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Nick: buzzak-.- Ilość godzin na serwerze (Pod F5): ponad 1.3k (8830 sid) Czy jesteś w stanie podporządkować się poleceniom osobom wyżej w hierarchii?: Tak Spełniasz wymagania rekrutacji?: (jeśli nie - wymienić jakich nie spełniasz) Spełniam wszystkie Coś o sobie (Opisz siebie): Byłem rolnikiem szukałem żony jestem stary (19y/o) i gram w mta mądre cn? znalazłem pod krzakiem bana i Lord Voldemort powrócił Dlaczego akurat Ty?: Jestem przyjazny (XD) szybko wtaczam się w środowisko organizacyjne i przyswajam zasady panujące 😄 Dlaczego Small Gigants? Fajne auta Fajna orgia nic innego nie powiem 😐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi