Cinek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 3 minuty temu, Arguś.exe napisał: Cześć, Blacklista została przypisania Ci za powód przez ciebie wspomniany powyżej, lecz moim zdaniem stać cię na o wiele więcej. Napisz apelację za miesiąc, to coś pomyślimy. @Cinek ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Nick: Mentorek Sid: 29185 Typ kary: BlackLista Powód: "Oszustwo" w odejściu. Opis sytuacji: No co, napisałem odejście z frakcji, z powodem "Brak czasu", było to spowodowane tym, że wychodziłem codziennie o 8, a wracałem o 17 ( Szkoła, praca ). Zostały ogłoszone lekcję zdalne, więc napisałem powrót do SAFD, bo byłem po prostu w doumu, i podczas lekcji, na luziuku mogłem wbijać normę. Zostałem wpisany na blackliste, a gdy napisałem do lidera wysłał mi tylko ss odejścia, i powrotu. Chciałem to z nim wyjaśnić, lecz już nie odpisywał. Oczekiwania: Wypisanie z BL. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 16 godzin temu, Mentorek napisał: Nick: Mentorek Sid: 29185 Typ kary: BlackLista Powód: "Oszustwo" w odejściu. Opis sytuacji: No co, napisałem odejście z frakcji, z powodem "Brak czasu", było to spowodowane tym, że wychodziłem codziennie o 8, a wracałem o 17 ( Szkoła, praca ). Zostały ogłoszone lekcję zdalne, więc napisałem powrót do SAFD, bo byłem po prostu w doumu, i podczas lekcji, na luziuku mogłem wbijać normę. Zostałem wpisany na blackliste, a gdy napisałem do lidera wysłał mi tylko ss odejścia, i powrotu. Chciałem to z nim wyjaśnić, lecz już nie odpisywał. Oczekiwania: Wypisanie z BL. 16 godzin temu, Mentorek napisał: gdy napisałem do lidera wysłał mi tylko ss odejścia, i powrotu. Chciałem to z nim wyjaśnić, lecz już nie odpisywał. Nie odpisałem z racji że wypadło mi to z głowy, nie mam również obowiązku odpisywania na takie wiadomości. Zostaniesz usunięty z Blacklisty. @Cinek @krzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 4 godziny temu, Arguś.exe napisał: Nie odpisałem z racji że wypadło mi to z głowy, nie mam również obowiązku odpisywania na takie wiadomości. Zostaniesz usunięty z Blacklisty. @Cinek @krzywy Można usunąć, ale pamiętaj że przy następnej takiej akcji trafiasz na blacklistę BMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Nick: Bistek Sid: 69037 (pamieta się) Typ kary: Black Lista Powód: Odejscie i nie odczekanie 3 miesiecy od powrodu Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesiecy od powrotu ponieważ zrobiłem nie fajną rzecz na na serwerze i dostałem tak zwaną lote z ekipy serwera :c za co bardzo mi przykro ale chociaż mam wolne życie i gra mnie nie blokuje ale chociaż chciał bym kiedyś pograć sobie w frakcji i prosił bym o zdjecie Black listy bo bistuś na bl to zle wygląda mam nadzieje ze zaakceptujecie mi to będę na prawdę zadowolony bo S.A police department to koksy totalne na tym mulciaku, ale no co mam nadzieje ze dacie mi tą szanse i nie odwale takiego czegoś drugi raz 🙂 poczekałem troche czasu przemyslałem pare spraw i bym chcial miec czyste konto dziękuje i pozdrawiam - Bistuś Oczekiwania: ACC /odrzucenie Edytowane 10 Lutego 2022 przez Bistek. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 1 godzinę temu, Bistek. napisał: Nick: Bistek Sid: 69037 (pamieta się) Typ kary: Black Lista Powód: Odejscie i nie odczekanie 3 miesiecy od powrodu Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesiecy od powrotu ponieważ zrobiłem nie fajną rzecz na na serwerze i dostałem tak zwaną lote z ekipy serwera :c za co bardzo mi przykro ale chociaż mam wolne życie i gra mnie nie blokuje ale chociaż chciał bym kiedyś pograć sobie w frakcji i prosił bym o zdjecie Black listy bo bistuś na bl to zle wygląda mam nadzieje ze zaakceptujecie mi to będę na prawdę zadowolony bo S.A police department to koksy totalne na tym mulciaku, ale no co mam nadzieje ze dacie mi tą szanse i nie odwale takiego czegoś drugi raz 🙂 poczekałem troche czasu przemyslałem pare spraw i bym chcial miec czyste konto dziękuje i pozdrawiam - Bistuś Oczekiwania: ACC /odrzucenie Akceptuje. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Nick: drewniany_wojtek Sid: 101013 Typ kary: Blacklista Powód: Wydalenie z akademi podczas bycia pod nadzorem (?) Opis sytuacji: No cóż... Odpierdalałem w akademii, gadałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy... Za wszystkie moje czyny chciałbym całą frakcje przeprosić. Szczególnie krzywego, którego bardzo zdenerwowałem. Chciałbym przeprosić jeszcze raz całą frakcje S.A. Police Department i może kiedyś wrócić bo w październiku fajnie było. Miłego dnia, pozdrawiam. Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 godzinę temu, Wojteek napisał: Nick: drewniany_wojtek Sid: 101013 Typ kary: Blacklista Powód: Wydalenie z akademi podczas bycia pod nadzorem (?) Opis sytuacji: No cóż... Odpierdalałem w akademii, gadałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy... Za wszystkie moje czyny chciałbym całą frakcje przeprosić. Szczególnie krzywego, którego bardzo zdenerwowałem. Chciałbym przeprosić jeszcze raz całą frakcje S.A. Police Department i może kiedyś wrócić bo w październiku fajnie było. Miłego dnia, pozdrawiam. Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty Odrzucam. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nick:kyoto Sid:39175 Typ kary:BlackLista Powód: otrzymanie bana permanentnego Opis sytuacji:W wrześniu tamtego roku zostałem permametnie zbanowany za to że odjebałem syf. Oczekiwania:Zdjęcie BlackListy 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) 13 godzin temu, kyoto napisał: Nick:kyoto Sid:39175 Typ kary:BlackLista Powód: otrzymanie bana permanentnego Opis sytuacji:W wrześniu tamtego roku zostałem permametnie zbanowany za to że odjebałem syf. Oczekiwania:Zdjęcie BlackListy Na ten moment odrzucam - Zero skruchy wyrażone w owej apelacji, postaraj się bardziej, napisz oficjalne odwołanie. Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez Cinek 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nick:kyoto Sid:39175 Typ kary:BlackLista Powód: otrzymanie bana permanentnego Opis sytuacji:A więc zacznijmy od tego że na początku września tamtego roku odjebałem straszny syf, chciałbym przeprosić za to cały zarząd oraz prosiłbym o 2 szansę. Obiecuję że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy a czas który spędziłem w frakcji bardzo dobrze wspominam i chciałbym wrócić. Oczekiwania:Zdjęcie BlackListy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Godzinę temu, kyoto napisał: Nick:kyoto Sid:39175 Typ kary:BlackLista Powód: otrzymanie bana permanentnego Opis sytuacji:A więc zacznijmy od tego że na początku września tamtego roku odjebałem straszny syf, chciałbym przeprosić za to cały zarząd oraz prosiłbym o 2 szansę. Obiecuję że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy a czas który spędziłem w frakcji bardzo dobrze wspominam i chciałbym wrócić. Oczekiwania:Zdjęcie BlackListy Odrzucam, następne odwołanie napisz za 5 dni, przez ten czas przemyśl pomyśl co to jest oficjalna forma wypowiedzi. 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 27 minut temu, Dreamek napisał: Nick: Bllackdream Sid: 30691 Typ kary: BlackLista Powód: Odejście z frakcji, złamanie obietnicy. Opis sytuacji: W październiku tamtego roku, wróciłem do frakcji, miałem ustalone z poprzednim Liderem, że możliwość odejścia mam dopiero po upłynięciu 3 miesięcy, ale nie które sprawy się pokomplikowały i odszedłem miesiąc za wcześnie, przez co otrzymałem blackliste w frakcji, myślę że minęło dość sporo czasu od tamtego momentu, i dałoby rade jakoś tą blackliste zdjąć, ponieważ może w przyszłości, jak dostałbym jeszcze jedną szansę od ES to bym wrócił. pzdr Oczekiwania: Zdjęcie BlackListy Akceptuje. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Nick:kyoto Sid:39175 Typ kary:BlackLista Powód: otrzymanie bana permanentnego Opis sytuacji:W wrześniu tamtego roku zrobiłem strasznie głupią rzecz za którą zostałem ukarany banem permamentym a co skutkowało wydaleniem mnie z frakcji, chciałbym przeprosić cały zarząd oraz obiecuję ze taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji ponieważ chciałbym wrócić do frakcji. Oczekiwania:Zdjęcie BlackListy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 9 minut temu, kyoto napisał: Nick:kyoto Sid:39175 Typ kary:BlackLista Powód: otrzymanie bana permanentnego Opis sytuacji:W wrześniu tamtego roku zrobiłem strasznie głupią rzecz za którą zostałem ukarany banem permamentym a co skutkowało wydaleniem mnie z frakcji, chciałbym przeprosić cały zarząd oraz obiecuję ze taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji ponieważ chciałbym wrócić do frakcji. Oczekiwania:Zdjęcie BlackListy Akceptuje. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Nick: SynWerciLat8 Sid: 49016 Typ kary: BL Powód: Nie dotrzymanie umowy po powrocie do frakcji Opis sytuacji: Nie doczekałem trzech miesięcy od powrotu ponieważ nie miałem już siły męczyć się z ludzi krótko mówiąc wypaliłem się . Oczekiwania: Minęło trochę czasu więc moje oczekiwania pisząc ta apelacja są następujące bardzo chciał bym mieć czysta kartę w każdej frakcji tego serwera oraz nie mieć konfliktu z zarządem mam nadzieję ze apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. pozdrawiam miłego wieczorku/dnia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Nick: drewniany_wojtek Sid: 101013 Typ kary: Blacklista Powód: Wydalenie z akademii. Opis sytuacji: Odwalałem w akademii, rozmawiałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy i wiele innych. Po wydaleniu pyskowałem do krzywego. Za wszystko chciałbym przeprosić i obiecać, że nigdy się nie powtórzy. Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Wojteek napisał: Nick: drewniany_wojtek Sid: 101013 Typ kary: Blacklista Powód: Wydalenie z akademii. Opis sytuacji: Odwalałem w akademii, rozmawiałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy i wiele innych. Po wydaleniu pyskowałem do krzywego. Za wszystko chciałbym przeprosić i obiecać, że nigdy się nie powtórzy. Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty. Akceptuje. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebsztyk63 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Nick: bebsztyk6363 SID: 42388 Powód: Wspaniały ten krycha cóż nie? Typ Kary: Black-Lista Opis Sytuacji: Wstawiłem ss z filmu krychy, gdzie jechał w radiolce i zatrzymywał jakiegoś przechodnia. Oczekiwania: UnBL [Coś od siebie:] Witam, na tym miejscu chciałbym się przyznać do winy, schraniłem, chciałem dołączyć do sapd w niezbyt uczciwy sposób, przez co chciałbym przeprosić cały zarząd sapd. Moim zamiarem było dołączenie do sapd, lecz stało się to co stało i tak jak podkreślałem to w wcześniejszych apelacjach bardzo żałuję mojego czynu. Bardzo bym prosił o drugą szansę oraz o rozpatrzenie tej apelacji pozytywnie, zrozumiałem swój błąd. (a tutaj mały prezencik dla Krzywego/Arguś.exe ( https://imgur.com/DimgKtA ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Godzinę temu, bebsztyk63 napisał: Nick: bebsztyk6363 SID: 42388 Powód: Wspaniały ten krycha cóż nie? Typ Kary: Black-Lista Opis Sytuacji: Wstawiłem ss z filmu krychy, gdzie jechał w radiolce i zatrzymywał jakiegoś przechodnia. Oczekiwania: UnBL [Coś od siebie:] Witam, na tym miejscu chciałbym się przyznać do winy, schraniłem, chciałem dołączyć do sapd w niezbyt uczciwy sposób, przez co chciałbym przeprosić cały zarząd sapd. Moim zamiarem było dołączenie do sapd, lecz stało się to co stało i tak jak podkreślałem to w wcześniejszych apelacjach bardzo żałuję mojego czynu. Bardzo bym prosił o drugą szansę oraz o rozpatrzenie tej apelacji pozytywnie, zrozumiałem swój błąd. (a tutaj mały prezencik dla Krzywego/Arguś.exe ( https://imgur.com/DimgKtA ) Akceptuje. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 W dniu 24.04.2022 o 22:33, FUSH69 napisał: Nick: SynWerciLat8 Sid: 49016 Typ kary: BL Powód: Nie dotrzymanie umowy po powrocie do frakcji Opis sytuacji: Nie doczekałem trzech miesięcy od powrotu ponieważ nie miałem już siły męczyć się z ludzi krótko mówiąc wypaliłem się . Oczekiwania: Minęło trochę czasu więc moje oczekiwania pisząc ta apelacja są następujące bardzo chciał bym mieć czysta kartę w każdej frakcji tego serwera oraz nie mieć konfliktu z zarządem mam nadzieję ze apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. pozdrawiam miłego wieczorku/dnia. Akceptuję. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Nick: nacix SID: 10836 Powód: Odejście z frakcji przed upływem 3 miesięcy Typ Kary: Black-Lista Opis Sytuacji: Nie odczekałem 3 miesięcy od powrotu do frakcji. Oczekiwania: UnBL 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 2 godziny temu, nacxx napisał: Nick: nacix SID: 10836 Powód: Odejście z frakcji przed upływem 3 miesięcy Typ Kary: Black-Lista Opis Sytuacji: Nie odczekałem 3 miesięcy od powrotu do frakcji. Oczekiwania: UnBL Odrzucam, spróbuj za miesiąc. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Nick: Haksiek kiedyś ziom420 Sid: 104051 Typ kary: black lista Powód: Oszukałem zarząd Opis sytuacji: Dostałem bl za oszustwo zarządu i za zrobienie bardzo dużej ilości głupot. Bardzo przepraszam cały zarząd szczególnie krzywego, dongrasso i bagieta za to że ich oszukałem i wszystkich cadetów którzy ucierpieli za moją głupotę. Oczekiwania: Zdjęcie black listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Cytat Nick: Haksiek kiedyś ziom420 Sid: 104051 Typ kary: black lista Powód: Oszukałem zarząd Opis sytuacji: Dostałem bl za oszustwo zarządu i za zrobienie bardzo dużej ilości głupot. Bardzo przepraszam cały zarząd szczególnie krzywego, dongrasso i bagieta za to że ich oszukałem i wszystkich cadetów którzy ucierpieli za moją głupotę. Oczekiwania: Zdjęcie black listy Odrzucam spróbuj za rok. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi