Skocz do zawartości

Apelacje od kar nadanych przez Executive Staff - Police Department.

krzywy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nick: Mentorek
Sid: 29185
Typ kary: BlackLista
Powód: "Oszustwo" w odejściu.
Opis sytuacji: No co, napisałem odejście z frakcji, z powodem "Brak czasu", było to spowodowane tym, że wychodziłem codziennie o 8, a wracałem o 17 ( Szkoła, praca ). Zostały ogłoszone lekcję zdalne, więc napisałem powrót do SAFD, bo byłem po prostu w doumu, i podczas lekcji, na luziuku mogłem wbijać normę. Zostałem wpisany na blackliste, a gdy napisałem do lidera wysłał mi tylko ss odejścia, i powrotu. Chciałem to z nim wyjaśnić, lecz już nie odpisywał. 
Oczekiwania: Wypisanie z BL.

• Like 6
  • Haha 1

16 godzin temu, Mentorek napisał:

Nick: Mentorek
Sid: 29185
Powód: "Oszustwo" w odejściu.
Opis sytuacji: No co, napisałem odejście z frakcji, z powodem "Brak czasu", było to spowodowane tym, że wychodziłem codziennie o 8, a wracałem o 17 ( Szkoła, praca ). Zostały ogłoszone lekcję zdalne, więc napisałem powrót do SAFD, bo byłem po prostu w doumu, i podczas lekcji, na luziuku mogłem wbijać normę. Zostałem wpisany na blackliste, a gdy napisałem do lidera wysłał mi tylko ss odejścia, i powrotu. Chciałem to z nim wyjaśnić, lecz już nie odpisywał. 
Oczekiwania: Wypisanie z BL.

16 godzin temu, Mentorek napisał:

gdy napisałem do lidera wysłał mi tylko ss odejścia, i powrotu. Chciałem to z nim wyjaśnić, lecz już nie odpisywał. 

Nie odpisałem z racji że wypadło mi to z głowy, nie mam również obowiązku odpisywania na takie wiadomości. 
Zostaniesz usunięty z Blacklisty. 
@Cinek @krzywy

4 godziny temu, Arguś.exe napisał:

Nie odpisałem z racji że wypadło mi to z głowy, nie mam również obowiązku odpisywania na takie wiadomości. 
Zostaniesz usunięty z Blacklisty. 
@Cinek @krzywy

Można usunąć, ale pamiętaj że przy następnej takiej akcji trafiasz na blacklistę BMA.

Nick: Bistek
Sid: 69037 (pamieta się) 
Typ kary: Black Lista
Powód: Odejscie i nie odczekanie 3 miesiecy od powrodu
Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesiecy od powrotu ponieważ zrobiłem nie fajną rzecz na na serwerze i dostałem tak zwaną lote z ekipy serwera :c za co bardzo mi przykro ale chociaż mam wolne życie i gra mnie nie blokuje ale chociaż chciał bym kiedyś pograć sobie w frakcji i prosił bym o zdjecie Black listy bo bistuś na bl to zle wygląda mam nadzieje ze zaakceptujecie mi to będę na prawdę zadowolony bo S.A police department to koksy totalne na tym mulciaku, ale no co mam nadzieje ze dacie mi tą szanse i nie odwale takiego czegoś drugi raz 🙂 poczekałem troche czasu przemyslałem pare spraw i bym chcial miec czyste konto dziękuje i pozdrawiam - Bistuś
Oczekiwania: ACC /odrzucenie 

Edytowane przez Bistek.
  • Like 7

1 godzinę temu, Bistek. napisał:

Nick: Bistek
Sid: 69037 (pamieta się) 
Typ kary: Black Lista
Powód: Odejscie i nie odczekanie 3 miesiecy od powrodu
Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesiecy od powrotu ponieważ zrobiłem nie fajną rzecz na na serwerze i dostałem tak zwaną lote z ekipy serwera :c za co bardzo mi przykro ale chociaż mam wolne życie i gra mnie nie blokuje ale chociaż chciał bym kiedyś pograć sobie w frakcji i prosił bym o zdjecie Black listy bo bistuś na bl to zle wygląda mam nadzieje ze zaakceptujecie mi to będę na prawdę zadowolony bo S.A police department to koksy totalne na tym mulciaku, ale no co mam nadzieje ze dacie mi tą szanse i nie odwale takiego czegoś drugi raz 🙂 poczekałem troche czasu przemyslałem pare spraw i bym chcial miec czyste konto dziękuje i pozdrawiam - Bistuś
Oczekiwania: ACC /odrzucenie 

Akceptuje. 

• Like 7
  • Dzięki 1

• 1 miesiąc temu...

Nick: drewniany_wojtek
Sid: 101013
Typ kary: Blacklista
Powód: Wydalenie z akademi podczas bycia pod nadzorem (?)
Opis sytuacji: No cóż... Odpierdalałem w akademii, gadałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy... Za wszystkie moje czyny chciałbym całą frakcje przeprosić. Szczególnie krzywego, którego bardzo zdenerwowałem. Chciałbym przeprosić jeszcze raz całą frakcje S.A. Police Department i może kiedyś wrócić bo w październiku fajnie było. Miłego dnia, pozdrawiam.
Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty

• Like 1
  • Haha 2

1 godzinę temu, Wojteek napisał:

Powód: Wydalenie z akademi podczas bycia pod nadzorem (?)
Opis sytuacji: No cóż... Odpierdalałem w akademii, gadałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy... Za wszystkie moje czyny chciałbym całą frakcje przeprosić. Szczególnie krzywego, którego bardzo zdenerwowałem. Chciałbym przeprosić jeszcze raz całą frakcje S.A. Police Department i może kiedyś wrócić bo w październiku fajnie było. Miłego dnia, pozdrawiam.
Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty

Odrzucam

• Like 4
  • Dzięki 1

• krzywy przypiął/eła ten temat
13 godzin temu, kyoto napisał:

Nick:kyoto
Sid:39175
Typ kary:BlackLista
Powód:
 otrzymanie bana permanentnego
Opis sytuacji:W wrześniu tamtego roku zostałem permametnie zbanowany za to że odjebałem syf.
Oczekiwania:Zdjęcie BlackListy

Na ten moment odrzucam Zero skruchy wyrażone w owej apelacji, postaraj się bardziej, napisz oficjalne odwołanie.

Edytowane przez Cinek
  • Like 1
  • Haha 1
  • Smutny 1

Powód:
Opis sytuacji:A więc zacznijmy od tego że na początku września tamtego roku odjebałem straszny syf, chciałbym przeprosić za to cały zarząd oraz prosiłbym o 2 szansę. Obiecuję że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy a czas który spędziłem w frakcji bardzo dobrze wspominam i chciałbym wrócić. 

Godzinę temu, kyoto napisał:

Powód:
Opis sytuacji:A więc zacznijmy od tego że na początku września tamtego roku odjebałem straszny syf, chciałbym przeprosić za to cały zarząd oraz prosiłbym o 2 szansę. Obiecuję że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy a czas który spędziłem w frakcji bardzo dobrze wspominam i chciałbym wrócić. 

Odrzucam, następne odwołanie napisz za 5 dni, przez ten czas przemyśl pomyśl co to jest oficjalna forma wypowiedzi. 

• Like 5
  • Haha 2

27 minut temu, Dreamek napisał:

Nick: Bllackdream
Sid: 30691
Powód:
 Odejście z frakcji, złamanie obietnicy.
Opis sytuacji: W październiku tamtego roku, wróciłem do frakcji, miałem ustalone z poprzednim Liderem, że możliwość odejścia mam dopiero po upłynięciu 3 miesięcy, ale nie które sprawy się pokomplikowały i odszedłem miesiąc za wcześnie, przez co otrzymałem blackliste w frakcji, myślę że minęło dość sporo czasu od tamtego momentu, i dałoby rade jakoś tą blackliste zdjąć, ponieważ może w przyszłości, jak dostałbym jeszcze jedną szansę od ES to bym wrócił. pzdr
Oczekiwania: Zdjęcie BlackListy

Akceptuje

• Like 5

Powód:

Opis sytuacji:W wrześniu tamtego roku zrobiłem strasznie głupią rzecz za którą zostałem ukarany banem permamentym a co skutkowało wydaleniem mnie z frakcji, chciałbym przeprosić cały zarząd oraz obiecuję ze taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji ponieważ chciałbym wrócić do frakcji.

• Dzięki 1

9 minut temu, kyoto napisał:

Powód:

Opis sytuacji:W wrześniu tamtego roku zrobiłem strasznie głupią rzecz za którą zostałem ukarany banem permamentym a co skutkowało wydaleniem mnie z frakcji, chciałbym przeprosić cały zarząd oraz obiecuję ze taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji ponieważ chciałbym wrócić do frakcji.

Akceptuje.

• Like 5

• 2 tygodnie później...

Nick: SynWerciLat8
Sid: 49016
Typ kary: BL
Powód: Nie dotrzymanie umowy po powrocie do frakcji 
Opis sytuacji: Nie doczekałem trzech miesięcy od powrotu ponieważ nie miałem już siły męczyć się z ludzi krótko mówiąc wypaliłem się .
Oczekiwania:  Minęło trochę czasu więc 
 moje oczekiwania pisząc ta apelacja są następujące  bardzo chciał bym mieć czysta kartę w każdej frakcji tego serwera oraz nie mieć konfliktu z zarządem  mam nadzieję ze apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. pozdrawiam miłego wieczorku/dnia.

• Like 3

Powód: Wydalenie z akademii.
Opis sytuacji: Odwalałem w akademii, rozmawiałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy i wiele innych. Po wydaleniu pyskowałem do krzywego. Za wszystko chciałbym przeprosić i obiecać, że nigdy się nie powtórzy.  
Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty.

• Like 1

Godzinę temu, Wojteek napisał:

Powód: Wydalenie z akademii.
Opis sytuacji: Odwalałem w akademii, rozmawiałem na kanałach taktycznych, puszczałem bindy i wiele innych. Po wydaleniu pyskowałem do krzywego. Za wszystko chciałbym przeprosić i obiecać, że nigdy się nie powtórzy.  
Oczekiwania: Zdjęcie z blacklisty.

Akceptuje

• Like 6
  • Smutny 1

• 2 tygodnie później...

Nick: bebsztyk6363
SID: 42388
Powód: Wspaniały ten krycha cóż nie?
Typ Kary: Black-Lista
Opis Sytuacji: Wstawiłem ss z filmu krychy, gdzie jechał w radiolce i zatrzymywał jakiegoś przechodnia. 
Oczekiwania: UnBL
[Coś od siebie:] Witam, na tym miejscu chciałbym się przyznać do winy, schraniłem, chciałem dołączyć do sapd w niezbyt uczciwy sposób, przez co chciałbym przeprosić cały zarząd sapd. Moim zamiarem było dołączenie do sapd, lecz stało się to co stało i tak jak podkreślałem to w wcześniejszych apelacjach bardzo żałuję mojego czynu. Bardzo bym prosił o drugą szansę oraz o rozpatrzenie tej apelacji pozytywnie, zrozumiałem swój błąd. (a tutaj mały prezencik dla Krzywego/Arguś.exe ( https://imgur.com/DimgKtA )

Godzinę temu, bebsztyk63 napisał:

Nick: bebsztyk6363
SID: 42388
Powód: Wspaniały ten krycha cóż nie?
Opis Sytuacji: Wstawiłem ss z filmu krychy, gdzie jechał w radiolce i zatrzymywał jakiegoś przechodnia. 
[Coś od siebie:] Witam, na tym miejscu chciałbym się przyznać do winy, schraniłem, chciałem dołączyć do sapd w niezbyt uczciwy sposób, przez co chciałbym przeprosić cały zarząd sapd. Moim zamiarem było dołączenie do sapd, lecz stało się to co stało i tak jak podkreślałem to w wcześniejszych apelacjach bardzo żałuję mojego czynu. Bardzo bym prosił o drugą szansę oraz o rozpatrzenie tej apelacji pozytywnie, zrozumiałem swój błąd. (a tutaj mały prezencik dla Krzywego/Arguś.exe ( https://imgur.com/DimgKtA )

Akceptuje.

• Like 4

• 2 tygodnie później...
W dniu 24.04.2022 o 22:33, FUSH69 napisał:

Nick: SynWerciLat8
Sid: 49016
Typ kary: BL
Powód: Nie dotrzymanie umowy po powrocie do frakcji 
Opis sytuacji: Nie doczekałem trzech miesięcy od powrotu ponieważ nie miałem już siły męczyć się z ludzi krótko mówiąc wypaliłem się .
Oczekiwania:  Minęło trochę czasu więc 
 moje oczekiwania pisząc ta apelacja są następujące  bardzo chciał bym mieć czysta kartę w każdej frakcji tego serwera oraz nie mieć konfliktu z zarządem  mam nadzieję ze apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. pozdrawiam miłego wieczorku/dnia.

Akceptuję.

• Like 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1

• 2 miesiące temu...
2 godziny temu, nacxx napisał:

Nick: nacix 

SID: 10836

Powód: Odejście z frakcji przed upływem 3 miesięcy 

Opis Sytuacji: Nie odczekałem 3 miesięcy od powrotu do frakcji. 

Odrzucam, spróbuj za miesiąc.

• Smutny 2

• 3 tygodnie później...

Nick: Haksiek kiedyś ziom420
Sid: 104051
Typ kary: black lista
Powód: Oszukałem zarząd 
Opis sytuacji: Dostałem bl za oszustwo zarządu i za zrobienie bardzo dużej ilości głupot. Bardzo przepraszam cały zarząd szczególnie krzywego, dongrasso i bagieta za to że ich oszukałem i wszystkich cadetów którzy ucierpieli za moją głupotę.
Oczekiwania:  Zdjęcie black listy

Cytat

Nick: Haksiek kiedyś ziom420
Sid: 104051
Typ kary: black lista
Powód: Oszukałem zarząd 
Opis sytuacji: Dostałem bl za oszustwo zarządu i za zrobienie bardzo dużej ilości głupot. Bardzo przepraszam cały zarząd szczególnie krzywego, dongrasso i bagieta za to że ich oszukałem i wszystkich cadetów którzy ucierpieli za moją głupotę.
Oczekiwania:  Zdjęcie black listy

Odrzucam spróbuj za rok.

• Like 2