Skocz do zawartości

Apelacje od kar nadanych przez Executive Staff - Police Department.

krzywy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, MiniMajk napisał:

Nick: MiniMajk
Sid: 121883
Typ kary: Black Lista 
Powód: Próba oszukania zarządu
Opis sytuacji:  Jako Akademik już sobie grabiłem. Złapałem kilka potknięć i nieszczęsnych zdarzeń. Po 1 egzaminie próbowałem na prawdę grać normalnie. Wiadomo kilka błędów się zdarzyło i to z mojej winy czego jestem świadom. Sam sobie zapracowałem na swój wizerunek. Pewnego dnia podczas wyjazdu na służbę, podczas wyjazdu z dwupasmówki w LS zobaczył mnie bagiet na "przekroczeniu prędkości" (Nie wnikam czy rzeczywiście tak było bo to nie o tym tutaj. Zdanie moje wszyscy znają) Właśnie przez moje uparcie i próbę wytłumaczenia zostały one przyjęte jako próba oszukania zarządu co w pełni rozumiem. Chciał bym was wszystkich z tego miejsca przeprosić. Jako akademik a potem po1 nie chciałem wystawiać naszej frakcji na zszarganie imienia, jednak wyszło jak wyszło. Obiecuje że jeśli dacie mi taką szanse to was nie zawiodę i wrócę jako o wiele lepszy i uważniejszy funkcjonariusz.
Oczekiwania: Zdjęcie BL

Acc, uważaj na siebie

• 2 miesiące temu...

Nick: MrFish124
SID: 122768
Typ kary: Black lista
Powód: Nie stawienie się na szkoleniu (nie potwierdzenie obecności/nieobecności w drugim poście z wynikami
Opis sytuacji: a więc tak. Dostałem blackliste za nie stawienie się na pierwszym szkoleniu, niestety o nowym ogłoszeniu gdzie były wyniki, nie wiedziałem a gdy go  zobaczyłem szybko wszedłem na ts3, proszę o drugą szansę bo był to mój pierwszy raz w frakcji 
Oczekiwania: Proszę o zdjęcie mnie z Black listy 

W dniu 24.10.2022 o 15:34, MrFish124 napisał:

Nick: MrFish124
SID: 122768
Powód: Nie stawienie się na szkoleniu (nie potwierdzenie obecności/nieobecności w drugim poście z wynikami
Opis sytuacji: a więc tak. Dostałem blackliste za nie stawienie się na pierwszym szkoleniu, niestety o nowym ogłoszeniu gdzie były wyniki, nie wiedziałem a gdy go  zobaczyłem szybko wszedłem na ts3, proszę o drugą szansę bo był to mój pierwszy raz w frakcji 

Acc.

Nick: Haksiek kiedyś ziom420
Sid: 104051
Typ kary: BlackLista
Powód:  Odwalanie na służbie oraz próba oszustwa Executive Staff.

Opis sytuacji: No co odwaliłem głupotę i bardzo żałuje, że to zrobiłem, bo mogłem normalnie funkcjonować we frakcji i może do teraz bym w niej był, ale no cóż, odwaliłem i już tego nie odwrócę. Chciałbym, też bardzo przeprosić cały Executive Staff za oszustwo myślałem, że jak będę, oszukiwał, to może jakoś to ujdzie, ale widać jak to wyszło. Chciałbym też przeprosić wszystkich akademików, którym utrudniłem, akademie chciałbym dostać unblack liste, bo chce kiedyś jeszcze do was dołączyć,
ale przysięgam, że odwalać nie będę.

Oczekiwania: Wiem, że może rok nie minął, ale chciałbym dostać unblack listę, żeby mieć na razie czyste konto a później może do was napisze rekru.

51 minut temu, Haksiek napisał:

Nick: Haksiek kiedyś ziom420
Powód:  Odwalanie na służbie oraz próba oszustwa Executive Staff.

Opis sytuacji: No co odwaliłem głupotę i bardzo żałuje, że to zrobiłem, bo mogłem normalnie funkcjonować we frakcji i może do teraz bym w niej był, ale no cóż, odwaliłem i już tego nie odwrócę. Chciałbym, też bardzo przeprosić cały Executive Staff za oszustwo myślałem, że jak będę, oszukiwał, to może jakoś to ujdzie, ale widać jak to wyszło. Chciałbym też przeprosić wszystkich akademików, którym utrudniłem, akademie chciałbym dostać unblack liste, bo chce kiedyś jeszcze do was dołączyć,

ale przysięgam, że odwalać nie będę.

Oczekiwania: Wiem, że może rok nie minął, ale chciałbym dostać unblack listę, żeby mieć na razie czyste konto a później może do was napisze rekru.

Odrzucam, spróbuj za 10 miesięcy. 

• 3 tygodnie później...

Wzór
Nick: Tobiasz69
Sid: 17379
Powód: Próba oszustwa podczas powrotu.
Opis sytuacji: Opisywałem w GKF, więc @krzywy widział dokładniejszy opis ale opiszę jeszcze raz w skrócie. Kiedyś już napisałem rzekomy powrót, po czym zostałem wydalony z frakcji jako Cadet. Nie stawiłem się wtedy na żadnym spotkaniu czy też szkoleniu, po prostu napisałem powrót, a nie powróciłem jakby faktycznie do frakcji, przez co zostałem wydalony. Nie pamiętałem o tamtej sytuacji, gdyż było to już dość spory czas temu i dopiero po komentarzu krzywego przypomniało mi się o tym. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację oraz zapewniam że nie pamiętałem już o tamtym powrocie. 
Oczekiwania: Zdjęcie BL.

22 minuty temu, Tobiasz69 napisał:

Wzór
Powód: Próba oszustwa podczas powrotu.
Opis sytuacji: Opisywałem w GKF, więc @krzywy widział dokładniejszy opis ale opiszę jeszcze raz w skrócie. Kiedyś już napisałem rzekomy powrót, po czym zostałem wydalony z frakcji jako Cadet. Nie stawiłem się wtedy na żadnym spotkaniu czy też szkoleniu, po prostu napisałem powrót, a nie powróciłem jakby faktycznie do frakcji, przez co zostałem wydalony. Nie pamiętałem o tamtej sytuacji, gdyż było to już dość spory czas temu i dopiero po komentarzu krzywego przypomniało mi się o tym. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację oraz zapewniam że nie pamiętałem już o tamtym powrocie. 
Oczekiwania: Zdjęcie BL.

Blacklista słuszna, słaba pamięć to żadne usprawiedliwienie. Spróbuj za miesiąc. 

• Smutny 1

Nick:smifu
Sid:46810
Typ kary:BL
Powód: Wykradnięcie materiałów akademi 
Opis sytuacji: Było to już prawie dwa lata temu Więc dokładnie nie pamiętam
zaistniałej sytuacji ale spróbuje ją opisać. Więc tak byłem na akademi w sapd i zapisałem sobie na drugim dc Materiały akademi które były ogólno dostępne na discordzie frakcyjny po jakimś czasie przestałem grać na tym serwerze i dostałem lote z brak aktywności i nie podejścia do egzaminów. Po jakimś czasie grałem na innym serwerze którym byłem v-liderem i przypomniałem sobie że mam w posiadaniu materiały który użyłem w frakcji na innym serwerze i żeby mi ego wzrosło napisałem do argo a także wysłałem mu ss jak używam waszych materiałów. Przepraszam za to co zrobiłem chciałbym mieć po prostu czyste konto w frakcji SAPD 
Oczekiwania: Jak pisałem chciałbym jedynie usunięcie z BL 

Życzę miłego wieczoru ❤️ 

• Like 1

Godzinę temu, smifu napisał:

Nick:smifu
Sid:46810
Typ kary:BL
Powód: Wykradnięcie materiałów akademi 
Opis sytuacji: Było to już prawie dwa lata temu Więc dokładnie nie pamiętam
zaistniałej sytuacji ale spróbuje ją opisać. Więc tak byłem na akademi w sapd i zapisałem sobie na drugim dc Materiały akademi które były ogólno dostępne na discordzie frakcyjny po jakimś czasie przestałem grać na tym serwerze i dostałem lote z brak aktywności i nie podejścia do egzaminów. Po jakimś czasie grałem na innym serwerze którym byłem v-liderem i przypomniałem sobie że mam w posiadaniu materiały który użyłem w frakcji na innym serwerze i żeby mi ego wzrosło napisałem do argo a także wysłałem mu ss jak używam waszych materiałów. Przepraszam za to co zrobiłem chciałbym mieć po prostu czyste konto w frakcji SAPD 
Oczekiwania: Jak pisałem chciałbym jedynie usunięcie z BL 

Życzę miłego wieczoru ❤️ 

Odrzucam, blacklista bez możliwości apelacji. 

• 4 tygodnie później...

Wzór
Powód: 
Próba oszustwa w powrocie do frakcji.
Opis sytuacji: Otóż skleroza weszła na łeb i zapomniało mi się o tamtej akademii i całej sytuacji przez co dostałem słuszną BlackListę i w próbie zdjęcia jej zostałem poproszony o apelację za miesiąc. A więc miesiąc prawie minął, a krzywy poinformował mnie o tym że mogę spróbować swoich sił teraz. Tak więc bardzo przepraszam cały zarząd za tamto oraz liczę że ściągniecie mi tą BlackListę by móc wstąpić w wasze szeregi. Pozdrawiam i kocham was mocno.
Oczekiwania: Zdjęcie BL'ki.

44 minuty temu, Tobiasz69 napisał:

Wzór
Powód: 
Próba oszustwa w powrocie do frakcji.
Opis sytuacji: Otóż skleroza weszła na łeb i zapomniało mi się o tamtej akademii i całej sytuacji przez co dostałem słuszną BlackListę i w próbie zdjęcia jej zostałem poproszony o apelację za miesiąc. A więc miesiąc prawie minął, a krzywy poinformował mnie o tym że mogę spróbować swoich sił teraz. Tak więc bardzo przepraszam cały zarząd za tamto oraz liczę że ściągniecie mi tą BlackListę by móc wstąpić w wasze szeregi. Pozdrawiam i kocham was mocno.
Oczekiwania: Zdjęcie BL'ki.

Akceptuje, pamiętaj drugiej szansy może nie być. 

• Dzięki 1

Wzór

Nick: kvmz

Sid: 115832

Powód: Wbicie na duty po napisaniu odejścia.

Opis sytuacji: No witam, chciałbym zaapelować o zdjęcie mi black listy ponieważ, przemyślałem swoje zachowanie w tym stosunku i wiem że źle postąpiłem. Lecz dałem się przekupić i to był błąd, myślę że jak daną black lista zostanie mi zdjęta to możliwe że spróbuję spowrotem dołączyć do szeregów SAPD. Obiecuje że dana sytuacja już się nigdy nie powtórzy.

Oczekiwania: Zdjęcie Black Listy.

• Haha 1

9 godzin temu, kamzus napisał:

Wzór

Nick: kvmz

Sid: 115832

Powód: Wbicie na duty po napisaniu odejścia.

Opis sytuacji: No witam, chciałbym zaapelować o zdjęcie mi black listy ponieważ, przemyślałem swoje zachowanie w tym stosunku i wiem że źle postąpiłem. Lecz dałem się przekupić i to był błąd, myślę że jak daną black lista zostanie mi zdjęta to możliwe że spróbuję spowrotem dołączyć do szeregów SAPD. Obiecuje że dana sytuacja już się nigdy nie powtórzy.

Oczekiwania: Zdjęcie Black Listy.

Akceptuje, następnym razem nie słuchaj się innych.

• Like 1

Nick: vennzi
Sid: 6438
Typ kary: Blacklista
Powód: Nieposiadanie obecności na minimum 75% szkoleń
Opis sytuacji: W czasie w którym odbywały sięs spotkania przeważnie uczyłem się by zdać z niektórych przedmiotów oraz nie było mnie w domu. W momencie kiedy dostałem szansę odrobienia szkoleń u kowala zostałem wezwany na rozmowę gdzie zostałem wydalony z frakcji. Chciałbym przeprosić za niewpisywanie nieobecności na dwóch szkoleniach z powodu braku czasu na wejście na discorda z powodów prywatnych oraz szkolnych lecz nie chce się tłumaczyć i myślę, że wystarczającą karę dostałem oraz pokazało mi to jak należy się zachować w danych sytuacjach. Jestem w stanie obiecać, że będę się starał się usprawiedliwiać o każdej nieobecności oraz to odrabiać. Jestem gotów poświęcić wiele godzin na służbe. Mam nadzieję, że blacklista zostanie zdjęta i jeszcze raz przepraszam ;v
Oczekiwania: Zdjęcie blacklisty

4 godziny temu, VeNNzi napisał:

Nick: vennzi
Sid: 6438
Typ kary: Blacklista
Powód: Nieposiadanie obecności na minimum 75% szkoleń
Opis sytuacji: W czasie w którym odbywały sięs spotkania przeważnie uczyłem się by zdać z niektórych przedmiotów oraz nie było mnie w domu. W momencie kiedy dostałem szansę odrobienia szkoleń u kowala zostałem wezwany na rozmowę gdzie zostałem wydalony z frakcji. Chciałbym przeprosić za niewpisywanie nieobecności na dwóch szkoleniach z powodu braku czasu na wejście na discorda z powodów prywatnych oraz szkolnych lecz nie chce się tłumaczyć i myślę, że wystarczającą karę dostałem oraz pokazało mi to jak należy się zachować w danych sytuacjach. Jestem w stanie obiecać, że będę się starał się usprawiedliwiać o każdej nieobecności oraz to odrabiać. Jestem gotów poświęcić wiele godzin na służbe. Mam nadzieję, że blacklista zostanie zdjęta i jeszcze raz przepraszam ;v
Oczekiwania: Zdjęcie blacklisty

Akceptuje. 

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Nick: Haksiek
Powód: Odwalanie na służbie oraz próba oszustwa Executive Staff.
Opis sytuacji: Pewnego dnia wbiłem na służbę z kolegą i wpadliśmy na pomysł sprawdzenia vmaksa radiowozu i przy tym taranując kilka motorów, myśleliśmy że nikt się o tym nie dowie bo na służbie był 1 pełnoprawny i nikogo z adm lecz tu się myliliśmy ponieważ na g siedział support na inv który był pracownikiem sapd, po paru minutach wbił do nas na kanał i cytując jego słowa ''Ładnie lecicie" z kolegą wiedzieliśmy o co chodzi zaraz po tym zobaczyłem ping na dc z wiadomością że mamy minutę na wbicie na kanał zarządu gdy już tam byliśmy zaczeliśmy kłamać i tak wyszło nam kłamanie. Bardzo za to przepraszam cały zarząd i Cadetów  którym  utrudniłem akademie.
Oczekiwania: Chciałbym dostać drugą szanse.

• Haha 4

W dniu 7.01.2023 o 15:22, Haksiek napisał:

Powód: Odwalanie na służbie oraz próba oszustwa Executive Staff.
Opis sytuacji: Pewnego dnia wbiłem na służbę z kolegą i wpadliśmy na pomysł sprawdzenia vmaksa radiowozu i przy tym taranując kilka motorów, myśleliśmy że nikt się o tym nie dowie bo na służbie był 1 pełnoprawny i nikogo z adm lecz tu się myliliśmy ponieważ na g siedział support na inv który był pracownikiem sapd, po paru minutach wbił do nas na kanał i cytując jego słowa ''Ładnie lecicie" z kolegą wiedzieliśmy o co chodzi zaraz po tym zobaczyłem ping na dc z wiadomością że mamy minutę na wbicie na kanał zarządu gdy już tam byliśmy zaczeliśmy kłamać i tak wyszło nam kłamanie. Bardzo za to przepraszam cały zarząd i Cadetów  którym  utrudniłem akademie.
Oczekiwania: Chciałbym dostać drugą szanse.

Odrzucam spróbuj za 7 miesięcy. 

• Like 1
  • Dzięki 1

• 3 tygodnie później...

Nick: ThePchelek
Sid: 78476
Powód: CrimeRP
Opis sytuacji: Podczas trwania mojej akademii zrobiłem napad. Zrobiłem napad dlatego że nie czytałem regulaminu i zostałem podpuszczony. Bardzo żałuję swojego czynu którego dokonałem oraz że nie przeczytałem regulaminu.
Oczekiwania: Zdjęcie Black Listy oraz danie mi drugiej szansy. Pozdrawiam cały zarząd oraz członków frakcji
S.A. Police Department. ❤️

Edytowane przez ThePchelek
  • Like 1
  • Haha 2

W dniu 24.01.2023 o 23:51, ThePchelek napisał:

Nick: ThePchelek
Sid: 78476
Powód: CrimeRP
Opis sytuacji: Podczas trwania mojej akademii zrobiłem napad. Zrobiłem napad dlatego że nie czytałem regulaminu i zostałem podpuszczony. Bardzo żałuję swojego czynu którego dokonałem oraz że nie przeczytałem regulaminu.
Oczekiwania: Zdjęcie Black Listy oraz danie mi drugiej szansy. Pozdrawiam cały zarząd oraz członków frakcji
S.A. Police Department. ❤️

Odrzucam

• 2 tygodnie później...

Nick: Slasher
Sid: 23290
Typ kary: BL
Powód: Naganne zachowanie w kierunku pełnoprawnych jak i Executive staff
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak iż siedzieliśmy na kanale głosowym TeamSpeak 3 razem z członkami frakcji i zdenerwowałem się na pewną osobę z Executive Staff i puściły mi emocje rzuciłem obelgi w jej stronę a ona wyciągnęła z tego konsekwencje. Złamałem również regulamin pkt. 6.2 Regulaminu Police Department.
Oczekiwania: Przyznaje się do tego wszystkiego no było tak nie mam co ukrywać, a oczekuję wybaczenia mi tego karygodnego czynu i nadanie mi drugiej szansy w której bym się zrekompensował w jakiś sposób dla frakcji.

• ---------------------------------------------------------------------------
  • Frakcje:
  • San Andreas Police Department - Tak
  • San Andreas Medical Center - Tak 
  • San Andreas Road Assistance - Nie 
  • Transport Of San Andreas Nie 
  • Straż Pożarna Nie 
  • Biznesy:
  •  San News -Nie 
  •  Fabryka Aut - Nie 
  •  W banku 1kkk - Tak
  • W banku 5kkk - Tak
  •    W banku 10kkk - Tak
  • W banku 15kkk - Tak
    W banku 20kkk - 
    Nie
    Najwięcej miliardów w banku - 17kkk
  • --------------------------------------------------------------------------
Edytowane przez Slasher
  • Like 4

W dniu 5.02.2023 o 11:06, Slasher napisał:

Nick: Slasher
Sid: 23290
Typ kary: BL
Powód: Naganne zachowanie w kierunku pełnoprawnych jak i Executive staff
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak iż siedzieliśmy na kanale głosowym TeamSpeak 3 razem z członkami frakcji i zdenerwowałem się na pewną osobę z Executive Staff i puściły mi emocje rzuciłem obelgi w jej stronę a ona wyciągnęła z tego konsekwencje. Złamałem również regulamin pkt. 6.2 Regulaminu Police Department.
Oczekiwania: Przyznaje się do tego wszystkiego no było tak nie mam co ukrywać, a oczekuję wybaczenia mi tego karygodnego czynu i nadanie mi drugiej szansy w której bym się zrekompensował w jakiś sposób dla frakcji.

• Frakcje:
  • San Andreas Police Department - Tak
  • San Andreas Medical Center - Tak 
  • San Andreas Road Assistance - Nie 
  • Transport Of San Andreas Nie 
  • Straż Pożarna Nie 
  • Biznesy:
  •  San News -Nie 
  •  Fabryka Aut - Nie 
  •  W banku 1kkk - Tak
  • W banku 5kkk - Tak
  •    W banku 10kkk - Tak
  • W banku 15kkk - Tak
    W banku 20kkk - 
    Nie
    Najwięcej miliardów w banku - 17kkk
  • --------------------------------------------------------------------------

Akceptuje. 

• Like 1

• 2 tygodnie później...
W dniu 22.02.2023 o 15:06, mazi napisał:

Nick: mazi
Sid: 27160
Powód: Odgrywanie Crime RP podczas pobytu we frakcji.
Opis sytuacji: Witajcie, pewnego dnia będąc na służbie prowadziliśmy pościg za perennialem, jak sie okazało za kierownicą byl mój kuzyn, który zaczął mnie podpuszczać, że nie mam psychy uciec z nim radiolką a ja glupi przystałem na jego podpuszczanie.
Oczekiwania: Jak pisałem w apelacji od dopisku (BMA) od owej black listy, od tego czasu mineło sporo, od tamtego momentu śmigałem w strukturach tej frakcji na serwerze RP, zdobywając przy tym dodatkową wiedzę, chciałbym po kupieniu nowego komputera wrocic na serwer ale z czystą kartą odnośnie frakcji i spróbować tu na nowo we frakcji SAPD, dać wycisk dobrego roleplay-u. Miłego dnia, nocy w zależności kiedy to czytacie;)

acc

• Dzięki 1

• 2 miesiące temu...

Typ kary: black lista
Powód: Odwalanie na służbie oraz próba oszustwa Executive Staff
Opis sytuacji: Dostałem bl za oszustwo zarządu i za zrobienie bardzo dużej ilości głupot. Bardzo przepraszam cały zarząd i akademików. Chciałbym dostać drugą szanse której nie stracę.
Oczekiwania:  Zdjęcie black listy.

• Like 1
  • Haha 2

Godzinę temu, Haksiek napisał:

Typ kary: black lista
Powód: Odwalanie na służbie oraz próba oszustwa Executive Staff
Opis sytuacji: Dostałem bl za oszustwo zarządu i za zrobienie bardzo dużej ilości głupot. Bardzo przepraszam cały zarząd i akademików. Chciałbym dostać drugą szanse której nie stracę.
Oczekiwania:  Zdjęcie black listy.

Okej, dobra - możemy Ci zdjąć blackliste, natomiast kolejne wydalanie będzie równoznaczne z otrzymaniem blacklisty bez możliwości apelacji. 

Także Akceptuje. 

• Like 1
  • Dzięki 1

Nick: nacix 

SID: 10836

Powód: Odejście z frakcji nie oczekując 3 miesięcy. 

Opis sytuacji: Nie odczekałem 3 miesięcy żeby odejść z frakcji.  Oczywiście cała sytuacja była już bardzo dawno. 

• Like 3