Skocz do zawartości

[Odrzucam]SanNews

Abram
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Abram

SID : 43331

z jakiego biznesu chcesz odejść: SanNews

Ranga posiadane we frakcji: Sekretarz Redakcji

powód: Boli mnie to, że wkładam tyle swojego czasu w biznes, a nie rozumiem swojej pracy w Zarządzie, wszystko jest informowane poza mną, a sam Zarząd działa jak chce, wiecie Panowie o co chodzi, o co jest wojna ostatnimi dniami NON-STOP.

Dwie rzeczy, które chce.

1.  Danie mi dokończenia Ligi Typera na forum, jest to mój post, więc mogę edytować go. 

2. Księga Rekordów SanNews - i tak tam nikt nic nie dodaje z Zarądu SanNews, ani nikt nic nie edytuję, więc w tym nie widzę problemu, abym mógł cały czas się zajmować.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Abram
  • Haha 3
  • Smutny 41

Dobry wieczór.

Jako były funkcjonariusz Departamentu, Administrator serwera etc. miałem przyjemność współpracować z Tobą, a nawet być gościem jednego z Twoich świetnych wywiadów. Od początku Twojego pobytu w San News śledziłem Twoje poczynania i byłem pewien, że zostaniesz wcielony do grona zarządu. Tak też się stało, co było dla mnie ogromnym szczęściem i pobudziło u mnie nadzieję, że biznes odżyje po tym, jak na posadzie znajdował się nie ukrywajmy.. Totalnie nieaktywny i nic nie znaczący Lider. Czytając powód odejścia łapie się za głowę, ale no cóż. Bywa i tak w życiu, ale czytając słowa emerytowanego Hospital Manager'a @Znany Ddoser nie mówię żegnaj, lecz do zobaczenia w lepszym miejscu. Życzę powodzenia i oby do usłyszenia!

~Emerytowany Captain II Dewen., S.A. Police Department.

• Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.