Abram Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 (edytowane) Nick : Abram SID : 43331 z jakiego biznesu chcesz odejść: SanNews Ranga posiadane we frakcji: Sekretarz Redakcji powód: Boli mnie to, że wkładam tyle swojego czasu w biznes, a nie rozumiem swojej pracy w Zarządzie, wszystko jest informowane poza mną, a sam Zarząd działa jak chce, wiecie Panowie o co chodzi, o co jest wojna ostatnimi dniami NON-STOP. Dwie rzeczy, które chce. 1. Danie mi dokończenia Ligi Typera na forum, jest to mój post, więc mogę edytować go. 2. Księga Rekordów SanNews - i tak tam nikt nic nie dodaje z Zarądu SanNews, ani nikt nic nie edytuję, więc w tym nie widzę problemu, abym mógł cały czas się zajmować. Pozdrawiam. Edytowane 24 Października 2021 przez Abram 3 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Nie no imo największy kox z SanNews odchodzi giga sadge 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Teraz, suchapanda napisał: Nie no imo największy kox z SanNews odchodzi giga sadge Sytuacja tego wymaga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Sadge... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Abram dlaczego... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Nie spodziewałem się tego ... Trzymaj się Abram 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Nie rób tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Szkoda;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Wielka szkoda👋 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAAx32 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Trzymaj się Abram!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 @Abram chyba cie pojebalo ziomeczku,nie daj sie twarda bania 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Wróć jak najszybciej, trzymaj się ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 3 minuty temu, DychaKrulDriftu napisał: Kolejne odejście kolejne usuwanie? Pogczampy dla ciebie Nie tym razem, nie uginam kolan w tym przypadku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 No szkoda myślałem że kiedyś wleci u ciebie ten lider trzymaj się i powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Dobry wieczór. Jako były funkcjonariusz Departamentu, Administrator serwera etc. miałem przyjemność współpracować z Tobą, a nawet być gościem jednego z Twoich świetnych wywiadów. Od początku Twojego pobytu w San News śledziłem Twoje poczynania i byłem pewien, że zostaniesz wcielony do grona zarządu. Tak też się stało, co było dla mnie ogromnym szczęściem i pobudziło u mnie nadzieję, że biznes odżyje po tym, jak na posadzie znajdował się nie ukrywajmy.. Totalnie nieaktywny i nic nie znaczący Lider. Czytając powód odejścia łapie się za głowę, ale no cóż. Bywa i tak w życiu, ale czytając słowa emerytowanego Hospital Manager'a @Znany Ddoser nie mówię żegnaj, lecz do zobaczenia w lepszym miejscu. Życzę powodzenia i oby do usłyszenia! ~Emerytowany Captain II Dewen., S.A. Police Department. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 ty to jednak głupi jesteś ajaj abram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Nie spodziewałem się tego, ale jeżeli to prawda to co napisałeś, to dobry ruch zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Pozdro Wam wszystkim. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain. Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Trzymaj się Abram. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srouli. Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 A to ciekawe 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Zegnaj 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema12 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 3maj się Abram!<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi