Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Korneljaa Opublikowano 29 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Biznes do którego należy oskarżony: Fabryka aut. Nick osoby oskarżonej: Kierowniczka Fabryki Aut Izaa93 Powód: Witam serdecznie wszystkich czytających. W dniu dzisiejszym przedstawię Wam pokrótce jak wygląda fabryka od "wewnątrz", oraz jak naprawdę ona funkcjonuje z obecnym liderstwem. Wszelkie moje "oskarżenia" prowadzone w stronę osoby oskarżonej będą opisywane poniżej w podpunktach, a więc zaczynając: Dowody: 1. To, że mam normę, to oznacza, że muszę siedzieć na duty? Norma to norma, każdy ma swoje jakiekolwiek większe czy mniejsze aspiracje i siedzi gdzie chce. https://imgur.com/a/ORduFN6 1*. - Pracownik Fabryki powinien wyrobić normę 550minut, wyjątek stanowi nadany przez zarząd urlop lub zawieszenie z powodu nadanej przez administrację kary." - Podpunkt z regulaminu owego biznesu, a jak wcześniej wspomniała sam lider - normę posiadałam. 2. Dowody mówią same za siebie. Były członek biznesu Koksixx po tak długim czasie na randze stażysta, gdzie miał jedną lub dwie normy i zerową aktywność dostał jeszcze szansę na wykupienie minusów. Awanse w Fabryce biorą się z kapelusza, stażyści nawet nie wiedzą ile mają czekać na swoje kolejne stanowiska? System awansów jest wzięty z kapelusza. https://imgur.com/a/4d9EkXW 3. Iza w pewnym sensie „nie akceptuje” usprawiedliwień, mimo iż na spokojnie stosuje się do regulaminu ich dotyczącego. Prawdę mówiąc usprawiedliwienia tutaj nie istnieją pomimo tego że są w regulaminie usprawiedliwień, każde usprawiedliwienie jest traktowane jako za późno napisaną nieobecność i jest odrzucane. https://imgur.com/a/Q7gqa5Q 4. Degradacja za 2 minusy, degradacja na rangę stażysta? Na Discordzie Fabryki Aut nie ma opisanego, że degradacja odbywa się od 2 minusów, czy ludzie nie powinni być o tym informowani? Jak sama napisała Kierowniczka: stażysta to okres próbny na, który raczej logiczne, że nie powinno być możliwości degradacji. https://imgur.com/a/ip7pq6d 5. Nie rozumiem tego kompletnie, jak takie coś może mieć miejsce, mam nadzieję, że Kierowniczka się wypowie na ten temat, albo gracz o to posądzony, czyli Kqbix. https://imgur.com/a/RsjsJ8q Moje oczekiwania: Prawdę powiedziawszy my wszyscy wiemy, jak jest z Fabryką. Dowody, które zaprezentowałam są tylko pewnym elementem codzienności w tym biznesie, a sama Liderka wiemy co sobą reprezentuje. Będąc Kierowniczką z tak DŁUGIM stażem, a nie mając jakichkolwiek perspektyw na dalsze prowadzenie tego biznesu, po ponad rocznym bycie na danej posadzie, powinna być w końcu EMERYTURA, a osoby, które mają cokolwiek do powiedzenia niech wypowiadają się tutaj pod postem. Pozdrawiam Korneljaa Edytowane 29 Października 2021 przez Korneljaa 57 12 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 2 godziny temu, Korneljaa napisał: 3. Iza w pewnym sensie „nie akceptuje” usprawiedliwień, mimo iż na spokojnie stosuje się do regulaminu ich dotyczącego. Prawdę mówiąc usprawiedliwienia tutaj nie istnieją pomimo tego że są w regulaminie usprawiedliwień, każde usprawiedliwienie jest traktowane jako za późno napisaną nieobecność i jest odrzucane. https://imgur.com/a/Q7gqa5Q Z tym się zgodzę Zostałem wyrzucony z biznesu po tym jak zapisałem swoją nieobecność. Bez żadnej informacji po prostu wchodzę na serwis chce na duty wbić norme zrobić i gówno 270minut mam do dziś przy użyciu /minuty. Nic więcej tylko beknąć i krzyczeć Iza jesteś Najlepsza! 9 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Nie chcę się wypowiadać ale jedno się tutaj nie zgadza, dlaczego koksix został poinformowany o 3 minusach i miał możliwość wykupienia ich a inni dostawali degradacje po otrzymaniu 2 minusów? Wydaję mi się, że w grę wchodzi albo faworyzacja, albo nie trzymanie się własnych reguł oraz zmienianie ich co tydzień. Pozdrawiam. 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplykacperek Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 byłem w biznesie mi miałem to samo co ty miałem norme a nagle minus za brak normy i lota wiec degrad dla niej i niech idze na emereturke 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Każdy wie jak jest, tylko tak prawdę mówiąc, kto jest większym wrogiem frakcji czy biznesów, Lider/Liderka, który ma wyjebane na biznes i daje swoim V-Liderom/Zarządowi wolną rękę, żeby robili za niego wszystko, czy wrogiem większym jest gracz, który przyszedł odwalać, bo słyszał, że lider/liderka są śmieszni, to będzie śmiesznie. Otóż odpowiedź brzmi Lider, dlaczego wszyscy Ci, którzy są tak długo, nie mający już jakichkolwiek chęci do dążenia aktywnego liderstwa i bycie dobrym liderem, nie zostaną wydaleni, to oni przynoszą większe działanie na szkodę biznesu niż normalni gracze i to oni przeważnie nie stosują się do większości swoich zasad. Niedawno też była akcja z innym liderem, każdy dobrze wie jakim, dlaczego nie można tego zaprzestać i Ci, którzy już wymiotują swoimi posadami blokują miejsce? Powinni zostać wyczyszczeni, a liderami powinni nowe, świeże osoby, które mają jakiekolwiek perspektywy do tego i chęci z celem związanymi z biznesem/frakcjami. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 A więc tak , droga Pani ,,Administrator" siedzisz w tym biznesie nie od dzisiaj i nie od dzisiaj też znasz regulamin. Prawdę mówiąc nie ja rozdaje większość awansów i nie ja organizuję spotkania ale staram się trzymać kontrole nad tym co się dzieje. Dziwi mnie że sie 60 a sama nadal siedzisz w tym biznesie. No ale, do rzeczy, system awansów do tej pory był taki że niektórzy wymieniali sobie plusy na awanse co tydzień czy co dwa, co ostatnim czasem zostało przeze mnie zmienione tudzież VL' liderzy dostali za to solidną zrypę. System usprawiedliwień? Sama doskonale go znasz ponieważ Ty prawie co tydzień piszesz te usprawiedliwienia , ,,bo SAPD" bo to bo tamto , poza tym wyraźnie tam jest napisane że usprawiedliwienia piszecie( przynajmniej powinniście) do 12h przed spotkaniem, bo chodzi o to żebyście nie pisali tego na godzine , 20 czy 10 minut przed spotkaniem, śmieszy mnie że nadal tego nie wiesz albo udajesz Wszystkim wam tak na prawdę zależy żeby mnie wyjebano a nie na tym że ,,źle prowadzę Fabrykę" 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 No jasne, oczywiście ale to jak wy się zachowujecie wpadając do mnie na kanał to i tak jest hit jeszcze większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Dziwne, że dalej twierdzisz, że dobrze prowadzisz ten biznes. Po tym jak traktowałaś mnie czy kreatywnego gdy tłumaczyliśmy Ci, że ZROBIENIE NOWEGO INTERIORU TO KASA, kompletnie straciłem wiarę w fabryke, ale cóż, nie sądzę, że ta skarga cokolwiek zmieni, tak samo jest z SAFD;ami.... Edytowane 29 Października 2021 przez enski 9 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Teraz, enski napisał: Dziwne, po tym jak traktowałaś mnie czy kreatywnego gdy tłumaczyliśmy Ci, że ZROBIENIE NOWEGO INTERIORU TO KASA, ale cóż, nie sądzę, że ta skarga cokolwiek zmieni, tak samo jest z SAFD;ami.... To są dzwie sprzeczne sprawy, co ma jedno do drugiego bo nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Teraz, Izaa93 napisał: To są dzwie sprzeczne sprawy, co ma jedno do drugiego bo nie rozumiem. juz poprawilem moja wypowiedz pani izabelo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 1 minutę temu, kosiin napisał: Mam do Ciebie także jedno pytanie, mianowicie co to jest za tłumaczenie, że Ty kogoś wyzywasz, bo Ci wpadli na kanał? Nawet jeśli wpadają do Ciebie na kanał to, to jest powód do wyzywania? Można grzecznie, kulturalnie poprosić o wyjście pozatem masz range ''Zarząd biznesu'', więc możesz samemu ich wyrzucić, nie wiem w czym problem? Skandaliczne zachowanie, nie przystało tak na potężną Kierowniczke biznesu... Niestety tychh co mają rangi ,,administracyjne" nie mgę kickować a ile razy tak było że z teggo korzystali i tam wchodzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 o.co.tu.chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 30 minut temu, Abram napisał: Każdy wie jak jest, tylko tak prawdę mówiąc, kto jest większym wrogiem frakcji czy biznesów, Lider/Liderka, który ma wyjebane na biznes i daje swoim V-Liderom/Zarządowi wolną rękę, żeby robili za niego wszystko, czy wrogiem większym jest gracz, który przyszedł odwalać, bo słyszał, że lider/liderka są śmieszni, to będzie śmiesznie. Otóż odpowiedź brzmi Lider, dlaczego wszyscy Ci, którzy są tak długo, nie mający już jakichkolwiek chęci do dążenia aktywnego liderstwa i bycie dobrym liderem, nie zostaną wydaleni, to oni przynoszą większe działanie na szkodę biznesu niż normalni gracze i to oni przeważnie nie stosują się do większości swoich zasad. Niedawno też była akcja z innym liderem, każdy dobrze wie jakim, dlaczego nie można tego zaprzestać i Ci, którzy już wymiotują swoimi posadami blokują miejsce? Powinni zostać wyczyszczeni, a liderami powinni nowe, świeże osoby, które mają jakiekolwiek perspektywy do tego i chęci z celem związanymi z biznesem/frakcjami. To nie jest takie proste jak Ci się wydaje. Mimo, że posiadam pełne prawo do zmiany liderstwa to wystarczy płacz i Inder mi się wpiernicza. Nie mam zamiaru tego zbytnio kryć. Druga sprawa trzeba mieć naprawdę wystarczające dowody, co do skargi na Lidera by cokolwiek móc zdziałać. Nie zawsze jedna skarga zdziała cokolwiek. Co do pierwszej sprawy.... Może to zły tok myślenia z mojej strony - mogę się mylić, więc mnie poprawcie, ale sama się wkurzam jak ktoś ma coś zrobione i myśli, że tyle wystarczy. To, że wykonałaś normę to ŚWIETNIE, ale co dalej? Gdzie jakiekolwiek starania? Nie zawsze wystarczy wykonać normę, by pokazać swoje chęci, ale tak jak napisałam prędzej MOGĘ SIĘ MYLIĆ. Do awansów przycupnę i przyjrzę się discordowi fabryki przeglądając dokładnie każdy kanał. ( jeszcze tutaj w razie co się wypowiem i wstawie dowody ) Proszę przedstawić mi ile razy brałaś nieobecność oraz ile razy pojawiłaś się na spotkaniach, wtedy możemy dalej dyskutować, bo jeżeli nie pojawiasz się cały miesiąc na żadnym spotkaniu to też jest to do myślenia ( Nic tutaj nie zarzucam, tylko nakreślam mój tok myślenia ) Czy te dwa minusy to nie była sprawa, gdy zostałaś poinformować, że jak nie odbierzesz wypłatę to będą konsekwencje? ( Tak mi się wydaję, bo czytałam na discordzie (?)) Regulamin Fabryki jest kompletnie do poprawki i będzie ona nad tym pracować. Faktycznie jest dopisane tylko o trzech minusach, a nie o dwóch i tutaj można się przyczepić. Sprawa z Kqbixem była wyjaśniania ze mną i nie będę się tutaj wypowiadać. DODAM, że nikogo teraz nie bronię tylko po prostu wypowiadam się obiektywnie. Jeszcze niedawno sama twierdziłam, że fabryka jest zaniedbana, ale posiada super członków biznesu i zawsze widać jakieś osoby na duty. Gdyby było tragicznie to wiadomo... 11 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 ale dymy chyba psycha siadla 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posterunkowy_Gierczak Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 +1 W fabryce bardzo dużo osób pracuje i zawsze ktoś jest o tej porze, nie wiem jak z liderką wygląda ale kiedyś mi jeden z pomocników chyba mówił że pani iza nie raz ma wydupione na to, ale jak się zapytałem czy są jakieś kłutnie to powiedział że nie, nie wiem dokońca o co kaman z tym wszystkim, przecież są szkoleniowcy oraz egzaminatorzy do tego i oni muszą coś zadbać o to. Pozdrawiam cieplutko z Himalajów xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 29 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Więc zacznijmy od początku 21 minut temu, Smallspy. napisał: Co do pierwszej sprawy.... Może to zły tok myślenia z mojej strony - mogę się mylić, więc mnie poprawcie, ale sama się wkurzam jak ktoś ma coś zrobione i myśli, że tyle wystarczy. To, że wykonałaś normę to ŚWIETNIE, ale co dalej? Gdzie jakiekolwiek starania? Nie zawsze wystarczy wykonać normę, by pokazać swoje chęci, ale tak jak napisałam prędzej MOGĘ SIĘ MYLIĆ. Ten tydzień w którym dostałam minusa za słabą aktywność pomimo że miałam normę, był dla mnie dość ciężkim tygodniem z powodów prywatnych o których nie będę mówić na forum. W tamtym tygodniu wydarzyło się kilka spraw przez które straciłam chęci do gry, więc postanowiłam jak najszybciej zrobić normę na fabryce a w TSA wzięłam urlop. Nie było mnie przez ten tydzień praktycznie w ogóle na komputerze. Widzisz nawet pomimo problemów starałam się zrobić normę i mi się to udało jednak i tak zostałam ukarana. 😕 trochę nie fajnie co nie? 35 minut temu, Smallspy. napisał: Proszę przedstawić mi ile razy brałaś nieobecność oraz ile razy pojawiłaś się na spotkaniach, wtedy możemy dalej dyskutować, bo jeżeli nie pojawiasz się cały miesiąc na żadnym spotkaniu to też jest to do myślenia ( Nic tutaj nie zarzucam, tylko nakreślam mój tok myślenia ) No niestety jeśli chodzi o spotkania to sprawa jest trochę trudna. Spotkania w Fabryce odbywają się w poniedziałki o godzinie 18, a ja niestety od jakiegoś czasu w poniedziałki wracam dość późno bo dopiero o 18:00~18:10 jestem w domu. Naprawdę mi też się to nie podoba, ale co mam zrobić? A co tygodniowe pisanie nie obecności dla mnie też bywa uciążliwe. 47 minut temu, Smallspy. napisał: Czy te dwa minusy to nie była sprawa, gdy zostałaś poinformować, że jak nie odbierzesz wypłatę to będą konsekwencje? ( Tak mi się wydaję, bo czytałam na discordzie (?)) Jeśli chodzi o odbiór wypłaty, to tak tutaj to akurat moja wina ale za nie odebranie wypłaty jest degrad a nie minus. A wspomniane 2 minusy zdobyłam za punkt 1 gdzie miałam normę i za nieobecność na spotkaniu. Tak jak wspomniałam w skardze nigdzie na discordzie ani w regulaminie nie było wspomniane że otrzymanie 2 minusów równa się z degradacją, gdybym o tym wiedziała zapewne wcześniej bym wykupiła jednego minusa i do takiej sytuacji by nie doszło. 58 minut temu, Smallspy. napisał: DODAM, że nikogo teraz nie bronię tylko po prostu wypowiadam się obiektywnie. Jeszcze niedawno sama twierdziłam, że fabryka jest zaniedbana, ale posiada super członków biznesu i zawsze widać jakieś osoby na duty. Gdyby było tragicznie to wiadomo... Tutaj muszę się zgodzić ponieważ członkowie fabryki a szczególnie v-liderzy są bardzo ogarnięci. Dobrze pamiętam czasy przed dodaniem Pabla na v-lidera był to właśnie ten moment kiedy fabryka była "zaniedbana". Następnie był moment kiedy Pablo został sam na zastępy i nie ukrywajmy ale to on się zajmował praktycznie wszystkimi obowiązkami na Fabryce. Potem doszło kilku kolejnych zastępców, jednak to oni dalej zajmowali się wszystkimi obowiązkami fabryki zaczynając od spotkań poniedziałkowych jak i tych dla stażystów, kończąc na pisaniu ogłoszeń czy też uzupełnianiu tabelek, iza naprawdę rzadko się tym zajmowała. Tak wiem że v-liderzy są po to żeby pomagać dla lidera, tu mogę się mylić ale z tego co zauważyłam to iza nie robi praktycznie nic, a większością obowiązków zajmują się zastępcy. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 2 godziny temu, Smallspy. napisał: To nie jest takie proste jak Ci się wydaje. Mimo, że posiadam pełne prawo do zmiany liderstwa to wystarczy płacz i Inder mi się wpiernicza. Nie mam zamiaru tego zbytnio kryć. Druga sprawa trzeba mieć naprawdę wystarczające dowody, co do skargi na Lidera by cokolwiek móc zdziałać. Nie zawsze jedna skarga zdziała cokolwiek. Oczywiście, jedna skarga nic nie zdziała, dowody są potrzebne, jak wiemy ile jest minusów w GKF i za co je dostają Liderzy, tylko patrząc na pewien aspekt, ja będąc Liderem przez rok czasu, jestem bardzo aktywny, bo wiadomo - nowe otoczenie mnie do czegokolwiek zobowiązuje. Tylko będąc przez tyle czasu Liderem, znajdę sobie można powiedzieć "przydupasów", którzy mnie wyręczą z nadzieją, że kiedykolwiek skapnie na nich ta szansa, czyli bycie tym Liderem. Sami mało co nie wchodzą na grę, bo wiadomo z czym się to wiąże, nawet kara serwerowa rzadko, ale czasem - wszystko jest zagrożeniem. Tak na prawdę same systemy panowania nad biznesami, co z tego, że jest to biznes i, że mniej członków do niego pisze, dalej jest to rzecz, która stanowi jakieś obowiązki na tym serwerze, a dani Kierownicy/Dyrektorzy powinni się do tego zobowiązywać, a nie szukać "nygusów", którzy nie szczędźmy się w słowach, ale będą za nich srogo za***rdalać - taka osoba jest UBEZPIECZONA na to, że ktokolwiek zbierze na nią dowody, bo jakie dowody może znaleźć? Wykonywanie najmniejszych obowiązków już daje to, że ktokolwiek coś robi, bo robi. Fabryka co prawda jest dość łatwym biznesem, bo co tam jest, wydawanie aut, wydawanie kluczyków i stanie sobie tak na prawdę, ale i nad tym trzeba mieć cierpliwość. Obecna kierowniczko, zbastuj tą Fabrykę, domyślamy się, że tylko to Ciebie już trzyma na tym serwerze, ale daj szansę młodym, daj szansę swoim V-liderom, którzy mają pomysły, mają więcej chęci i więcej czasu niż ty na Panowanie nad Fabryką, bo widać gołym okiem co się w Fabryce dzieje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 3 godziny temu, Korneljaa napisał: Tutaj muszę się zgodzić ponieważ członkowie fabryki a szczególnie v-liderzy są bardzo ogarnięci. Dobrze pamiętam czasy przed dodaniem Pabla na v-lidera był to właśnie ten moment kiedy fabryka była "zaniedbana". Następnie był moment kiedy Pablo został sam na zastępy i nie ukrywajmy ale to on się zajmował praktycznie wszystkimi obowiązkami na Fabryce. Potem doszło kilku kolejnych zastępców, jednak to oni dalej zajmowali się wszystkimi obowiązkami fabryki zaczynając od spotkań poniedziałkowych jak i tych dla stażystów, kończąc na pisaniu ogłoszeń czy też uzupełnianiu tabelek, iza naprawdę rzadko się tym zajmowała. Tak wiem że v-liderzy są po to żeby pomagać dla lidera, tu mogę się mylić ale z tego co zauważyłam to iza nie robi praktycznie nic, a większością obowiązków zajmują się zastępcy. To ja Ci powiem to inaczej, za każdym razem my konsultujemy sobie, kto kiedy chce robić spotkania, ja ich wcale nie zmuszam do tego tylko oni wręcz przeciwnie sami chcą, arkusze , ogłoszenia itd , również ja uzupełniam , tym bardziej że VL jak zrobi spotkanie i poprosi mnie abym za niego to wypisała, robię to bez problemu. Spotkania robię najczęściej te rekrutacyjne, tudzież i w tym przypadku jest tak że nawet mimo moich chęci , inni VLiderzy wychylają się że zrobią to za mnie? To co mam im powiedzieć, że nie ,,bo nie"? Wy to tutaj najbardziej skaczący widzicie mnie na tsie, tylko że nwaet ze mną nie gadacie bo siedzicie pobunkrowai na kanałach frakcyjnych itd. Udowodnij mi że ja sie Fabryką nie zajmuję, ale jak już to daj na to niezbite dowody, bo to że sama miałaś VL i ją straciłaś, też wiele może powiedzieć, ale o Tobie, a podejrzewam że nawet Smallspy to pamięta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarlos Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 sorry, że się wypowiem, ale tu dymy som nie nadążam z czytaniem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 30 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Na kilka oskarżeń dalej nie odpowiedziałaś, możliwe że przez ten bałagan, a więc 18 godzin temu, Sztynksu napisał: Nie chcę się wypowiadać ale jedno się tutaj nie zgadza, dlaczego koksix został poinformowany o 3 minusach i miał możliwość wykupienia ich a inni dostawali degradacje po otrzymaniu 2 minusów? Wydaję mi się, że w grę wchodzi albo faworyzacja, albo nie trzymanie się własnych reguł oraz zmienianie ich co tydzień. Pozdrawiam. Degrad to w tym przypadku mało powiedziane ponieważ koksixx był na randze stażysta, gdzie według regulaminu na tej randze po otrzymaniu 2 minusów jest lota, a on nie dość że miał aż trzy minusy to jeszcze dostał możliwość wykupienia ich. Muszę się też zgodzić z ostatnim zdaniem napisanym przez Sztynksa, ponieważ jak przeglądałam ogłoszenia to było wiele przypadków gdzie osoba dostawała 2 minusy i nie została zdegradowana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 18 godzin temu, DychaKrulDriftu napisał: Co ma piernik do wiatraka? tyle samo liter sheesh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) 38 minut temu, Korneljaa napisał: Na kilka oskarżeń dalej nie odpowiedziałaś, możliwe że przez ten bałagan, a więc Degrad to w tym przypadku mało powiedziane ponieważ koksixx był na randze stażysta, gdzie według regulaminu na tej randze po otrzymaniu 2 minusów jest lota, a on nie dość że miał aż trzy minusy to jeszcze dostał możliwość wykupienia ich. Muszę się też zgodzić z ostatnim zdaniem napisanym przez Sztynksa, ponieważ jak przeglądałam ogłoszenia to było wiele przypadków gdzie osoba dostawała 2 minusy i nie została zdegradowana. No to tutaj poproszę czepiać się tych którzy te awanse dawali i to im wyrzucać te błędy a nie mi, Ty tak samo masz możliwość wykupowania minusów jak inni , ale dostałaś jednego za słabą aktywność a drugiego za niewybranie wypłaty i wtedy dostałaś degrada, co nie zmienia faktu że minusy zostają ale możesz je wykupić. Do tej pory jakoś się o to nie czepialiście. Może dlatego że teraz wykupienie jednego minusa podrożało? Edytowane 30 Października 2021 przez Izaa93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 30 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 18 godzin temu, Izaa93 napisał: System usprawiedliwień? Sama doskonale go znasz ponieważ Ty prawie co tydzień piszesz te usprawiedliwienia , ,,bo SAPD" bo to bo tamto , poza tym wyraźnie tam jest napisane że usprawiedliwienia piszecie( przynajmniej powinniście) do 12h przed spotkaniem, bo chodzi o to żebyście nie pisali tego na godzine , 20 czy 10 minut przed spotkaniem, śmieszy mnie że nadal tego nie wiesz albo udajesz Ty tak serio? Wyraźnie napisałam o USPRAWIEDLIWIENIACH a ty dalej swoje. Muszę ci to chyba szczegółowo wytłumaczyć bo coś czuję że inaczej to się nie dogadamy. Usprawiedliwia i Nieobecności na spotkaniach ° Wzór Nick w grze: Dlaczego cię nie było/nie będzie: Następny termin°° : ° Jeżeli nie zostanie zgłoszona nieobecność bądź nie zostanie napisane usprawiedliwienie przez osobę której nie było otrzyma ona minusa. usprawiedliwienie 1. «wyjaśnienie, zwykle pisemne, czyjejś nieobecności gdzieś» Na zielono zaznaczyłam ci informacje dotyczące usprawiedliwienia łącznie z definicją, a to co ty napisałaś dotyczy nieobecności, to co piszę przez prawie miesiąc to też nieobecności. W oskarżeniach wyraźnie napisałam że nie akceptujesz usprawiedliwień. Różnicę pomiędzy nieobecnością z usprawiedliwieniem raczej powinnaś znać skoro dałaś nawet dałaś do nich wzór, ale widzę że jeszcze masz z tym problem więc ci wytłumaczę. Tak prostymi słowami nieobecność piszemy te 12 godzin przed spotkaniem, tak jak wspomniałaś żeby nie było takich sytuacji że ktoś sobie napisz przed samym spotkaniem. Okej, do tego nic nie mam. Ale teraz przejdźmy do tych nieszczęsnych usprawiedliwień, raczej jak już wiesz a może i nie, usprawiedliwienie ma usprawiedliwić naszą nieobecność, czyli dlaczego nas nie było na spotkaniu a nie napisaliśmy nieobecności. Podsumowując: nieobecność: piszemy jak wiemy że nas nie będzie na spotkaniu, 12 godz przed nim usprawiedliwienie: piszemy po spotkaniu podając jakiś poważny argument A jeżeli nie chcesz akceptować takiej formy usprawiedliwienia najlepiej usuń to z regulaminu nieobecności. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 52 minuty temu, Korneljaa napisał: Ty tak serio? Wyraźnie napisałam o USPRAWIEDLIWIENIACH a ty dalej swoje. Muszę ci to chyba szczegółowo wytłumaczyć bo coś czuję że inaczej to się nie dogadamy. Usprawiedliwia i Nieobecności na spotkaniach ° Wzór Nick w grze: Dlaczego cię nie było/nie będzie: Następny termin°° : ° Jeżeli nie zostanie zgłoszona nieobecność bądź nie zostanie napisane usprawiedliwienie przez osobę której nie było otrzyma ona minusa. usprawiedliwienie 1. «wyjaśnienie, zwykle pisemne, czyjejś nieobecności gdzieś» Na zielono zaznaczyłam ci informacje dotyczące usprawiedliwienia łącznie z definicją, a to co ty napisałaś dotyczy nieobecności, to co piszę przez prawie miesiąc to też nieobecności. W oskarżeniach wyraźnie napisałam że nie akceptujesz usprawiedliwień. Różnicę pomiędzy nieobecnością z usprawiedliwieniem raczej powinnaś znać skoro dałaś nawet dałaś do nich wzór, ale widzę że jeszcze masz z tym problem więc ci wytłumaczę. Tak prostymi słowami nieobecność piszemy te 12 godzin przed spotkaniem, tak jak wspomniałaś żeby nie było takich sytuacji że ktoś sobie napisz przed samym spotkaniem. Okej, do tego nic nie mam. Ale teraz przejdźmy do tych nieszczęsnych usprawiedliwień, raczej jak już wiesz a może i nie, usprawiedliwienie ma usprawiedliwić naszą nieobecność, czyli dlaczego nas nie było na spotkaniu a nie napisaliśmy nieobecności. Podsumowując: nieobecność: piszemy jak wiemy że nas nie będzie na spotkaniu, 12 godz przed nim usprawiedliwienie: piszemy po spotkaniu podając jakiś poważny argument A jeżeli nie chcesz akceptować takiej formy usprawiedliwienia najlepiej usuń to z regulaminu nieobecności. Ok, to w takim raziie zmienię formę usprawiedliwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 30 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 14 godzin temu, Izaa93 napisał: Udowodnij mi że ja sie Fabryką nie zajmuję 1 godzinę temu, Izaa93 napisał: No to tutaj poproszę czepiać się tych którzy te awanse dawali i to im wyrzucać te błędy a nie mi, Prawda że twoi VL popełnili błąd, ale twoim obowiązkiem jest ich pilnować i ewentualnie poprawiać, a ty w tym momencie zawalasz wszystkie błędy na nich i nie nanosisz żadnych poprawek. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi