Wojteek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Nick : Wojteek SID : 101013 z jakiej frakcji chcesz odejść : San News Ranga posiadane we frakcji: Starszy Redaktor powód : Nie mam pojęcia co zawiodło. Straciłem chęć do duty lub robienia czegokolwiek w biznesie. Jestem świadom blacklisty. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 😑 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 mordeczko 3maj sie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Eloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi