Chlomik Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Nick : ImGarlic SID : 89663 z jakiej frakcji chcesz odejść : safd Ranga posiadane we frakcji: Starszy Sekcyjny, Pomagier Szkoleniowca, GCBA i Wysokosciowka jeszcze powód : Czekanie na sp przez 2 miesiace, nastepnie oblanie go bez powodu przez Nadbrygadiera. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 (edytowane) Za to że noobik robił wszytko za ciebie? I dlatego nie zdałes? Edytowane 12 Listopada 2021 przez L3M0N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 2 minuty temu, L3M0N napisał: hahhahahahahh spłakałeś się? Za to że noobik robił wszytko za ciebie? I dlatego nie zdałes? Nie mów tak, bo i Ty miałeś swoje słabości jeszcze jak ja byłem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Oczywiście, zadecydowałem żebyś nie zdał, ponieważ uważasz, że jeśli będziesz stał i podawał rzeczy i wykorzystał kolegę, który się starał + to, że nie raczyłeś się zająć niczym innym tylko staniem. Wróćmy zatem, twoja powód pokazuje, że mówisz że bez powodu ci go oblałem. Bardzo ciekawe przeczytaj wyżej co przeczytałem. Dlaczego czekałeś 2 miesiące na kurs? Twoja aktywność była zerowa, z powodu brania urlupo i usprawiedliwieniem było dla ciebie bo nie masz sp. Dodam też że nawet nie jesteś 2 miesiące w frakcji, więc pomysł i popatrz ile jesteś w frakcji. Kolego uważasz się za pępek świata, ależ to nie będzie tak jak ty chcesz. Dziękuję Nadbrygadier dragase 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 35 minut temu, L3M0N napisał: Za to że noobik robił wszytko za ciebie? I dlatego nie zdałes? nie wiesz jak bylo i sie wypowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi