ziom Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Nick: ziomoo SID: 65412 z jakiej frakcji chcesz odejść: Redakcja Prasowa (biznes) San News Ranga posiadane we frakcji: Starszy Dziennikarz (12) powód: Powodów jest wiele. Głównych z nich jest brak chęci do tworzenia nowych postów, brak chęci patrolowania miasta na duty, brak chęci grania na MultiRPG, brak chęci do grania w MTA. Może moja "kariera" w MTA nie była za długa i ciekawa, ale tutaj się kończy. Osiągnąłem to co chciałem - Starszego Dziennikarza. Z tego miejsca chciał bym bardzo podziękować wszystkim osobom, którzy przyczynili się do tego gdzie doszedłem w biznesie. Główną osobą, która przyczyniła się bym wstąpił w szeregi San News był wtedy Zastępca Dyrektora @Straw_pl u, którego zdawałem egzamin. Również chce podziękować byłemu liderowi @TurboWojtek, który docenił moje podanie i przyjął mnie do akademii San News. Oczywiście w głównym zarządzie znajdował się jeszcze @kqba_2, któremu również dziękuje za wszystko. Więcej osób z marca i moich początków zbytnio nie pamiętam gdyż odszedłem na randze Starszy Redaktor, ale pozdrawiam wszystkich z mojej akademii. Później nic ciekawego się nie działo wróciłem w maju, odszedłem w lipcu. Później znów wróciłem we wrześniu i jestem aż do dziś - czyli momentu mojego 3 odejścia z biznesu. Poznałem wiele wspaniałych osób, chociaż wszystkich was tu nie wymienię. @Abram - jesteś osobą zawziętą, która wraz z aktualnym zarządem zrobiła wiele rzeczy wspaniałych rzeczy, które postawiły biznes "na nogi" San News na pewno nie zapomni o tobie jako o człowieku, który wiele zmienił. @grandpa_spectra - szczerze to gdy przejąłeś role lidera trochę źle o tobie pomyślałem, ale to kim jesteś i jak pełnisz role lidera to jest niesamowite. Życzę byś dalej osiągał takie sukcesy i reprezentował biznes jak najlepiej, czyli tak jak zawsze (a i nie przestawaj robić karaoke XD). @imgores @OliwieR45. @TurboWojtek- nie zmieniajcie się, jesteście jednymi z najlepszych osób w zarządzie, które znałem. @Smerfuuu - może zbytnio się nie znaliśmy i na początku nie polubiliśmy się ale poznałem cię w sn i fajnie się z tobą gadało na ts i vc. @Jaroskaa - zabraknie mi trochę tych duty z tobą, trzymaj się tam, lecisz po zarząd. @paniemietku - uspokój się z tą ekonomią. @kalixX trzymaj się 15ipół. @Wercia - największy hit jak się kłóciłaś z Abramem i afczyłaś na duty przed bazą redakcji. @Kqbix - CHYBA najniższa ranga, która dostała się na szkoleniowca. Ale skoro dostałeś się 2 raz to znaczy, że się nadajesz. Trzymaj się No i tyle, trzymajta się tam wszyscy w redakcji, siemanoo Dziękuje za przeczytanie mojego ostatniego posta ~ Emerytowany Starszy Dziennikarz ziomoo SANNEWS2021 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Mój faworyt co do tego biznesu, nie ma co, ale będąc chwaliłem zawsze. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 3 minuty temu, ziomprzez8 napisał: @paniemietku - uspokój się z tą ekonomią. co ci sie dzisiaj jeszcze snilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Bardzo szkoda ze odchodzisz, pamiętaj ze zawsze możesz wrócić ❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) Bywaj. Edytowane 24 Listopada 2021 przez grandpa_spectra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Ach szkoda ;( będzie brakować ciebie. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 3maj się fajnie było z tobą pogadać i patrolować. Szkoda że odchodzisz 😢 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Dzięki za miłe słowa aż się łezka w oku kręci trzymaj się przyjacielu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Papa'** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi