Szymon2019 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Nick :Szymon20 SID :107445 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji:2 Powód odejścia : Abram co chwile razem ubliża naszym wszystkim osobom i wprowadza za dużą dyscypline i nikt nie ma ochoty na gre razem z Abramem w tej Frakcji 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 ahh ten Abram 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 5 minut temu, Szymon2019 napisał: za dużą dyscypline nie no błagam człowieku XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 2 minuty temu, Wojtini napisał: Ja tam ubliżam wszystkim i jakoś nikt nie odchodzi z tego powodu xd ty mozesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Niestety, przepraszam za wszystko, za to, że nie opowiadałem bajek na dobranoc, za to, że nie głaskałem po głowie. To wszystko moja wina, przepraszam! 😭 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Pozdrawiam @Abram Wybaczcie mu, chłopak chciał was głaskać po głowie ale nie wyszło, dobry z niego chłopak widzicie że przeprosił. ahh ta dyscyplina... 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi