Axen Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Nick : Axen SID : 19938 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: Paramedic II powód : Mam w ostatnim czasie problemy z Discordem. Odchodzę, bo nie chce już w tym temacie zawracać głowy zarządowi. Jak zarząd zresztą wie, że z kontami mam w ostatnim czasie lekkie problemy. Na ten czas pisze z supportem całego discorda. Miejmy nadzieje, że się z nim dogadam. Chciałbym wszystkim we frakcji podziękować za miłe i ciepłe przyjęcie. @Xenon- To ty miałeś do tego cierpliwość, zdawałem u ciebie egzamin, dzięki za naukę. @bobeku- To z tobą głównie spędzałem czas na służbie, zresztą poza nią też. Robiłeś mi prywatne szkolenia podczas akademii, dzięki. @GMWolf414 - To ty przyjąłeś mnie do frakcji, dałeś mi szanse i podjąłeś ryzyko. @Borsuczek , @racz3k, @Wojtini- Dzięki za szkolenia podczas akademii i wspólną grę. Kiedyś wrócę chłopaki. 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Sadge tak dobrze ci szło w tej frakcji myślałem że zostaniesz minimum Resident 😞 Edytowane 27 Listopada 2021 przez Wisnia0987 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 ale ściemniasz, bl samc wita 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axen Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 8 minut temu, Wercia napisał: ale ściemniasz, bl samc wita Aha. Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 8 minut temu, Wercia napisał: ale ściemniasz, bl samc wita XDDD PRAWDA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 3-maj się tam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Dobry ruch w dobra strone ! Trzymaj sie axen! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi