Skocz do zawartości

skarga na czlonka frakcji safd

Pomarańcza
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: @Kqbix 

Data i godzina zdarzenia:01:12:2021 godzina okolo 12:50

Opis sytuacji:byl wypadek zapytali sie czy pojazdy groza wybuchem napisalem ze tak zaczeli robic rp po czym 1 gasic bez aodo nie dusisz sie potem uciekl z rp

Dowód:C0wfozi.pngNRatqIN.png

Coś od siebie: Mysle ze naznaczony z wypadku starczy aodo to podstawa przy gaszeniu.

• Haha 1

1. Nie ubrałem auto no co tak się spieszyłem ze zapomniałem 
2. Uciekłem z RP????? Jak bym uciekł z RP to bym nie wrócił na RP, pomyśl logicznie.
3. Polecam siebie nauczyć odgrywania RP bo miałem cię wyciągnąć przez szybę jak była zablokowana przez golfa, i od jednej iskry zapalił się węgiel na dodatek mokry. 

Proszę cię, nie masz co robić z swoimi przydupasami? Naj widoczniej tak. Zajmij się podstawówką itp.

2 minuty temu, GrzybNaScianie napisał:

Well widziałem też sytuację z daleka + ss i rp to był żart. Robienie rp z materiałów , zero wyobraźni

1. Brak wyobraźni, no co nie mam dużo jej 
2. Jak bym robił RP z materiałów to bym nie robił takich błędów XDD logiczne myślenie kłania się .

• Haha 1

11 minut temu, GrzybNaScianie napisał:

Well widziałem też sytuację z daleka + ss i rp to był żart. Robienie rp z materiałów , zero wyobraźni

Co wnosisz do skargi??

Uważasz się za nie wiadomo kogo, sam jak było RP z poza materiałów rozkładałeś ręcę, bądź omijałeś danego awf. Jesteś zwykłym spłakańcem, który płacze po zwróconej uwadze. Twoje wypowiadanie się pod skargami jest żałosne, oraz bezsensowne.

• Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.