Pomarańcza Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Nick oskarżonego: @Kqbix Data i godzina zdarzenia:01:12:2021 godzina okolo 12:50 Opis sytuacji:byl wypadek zapytali sie czy pojazdy groza wybuchem napisalem ze tak zaczeli robic rp po czym 1 gasic bez aodo nie dusisz sie potem uciekl z rp Dowód: Coś od siebie: Mysle ze naznaczony z wypadku starczy aodo to podstawa przy gaszeniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Well widziałem też sytuację z daleka + ss i rp to był żart. Robienie rp z materiałów , zero wyobraźni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 1. Nie ubrałem auto no co tak się spieszyłem ze zapomniałem 2. Uciekłem z RP????? Jak bym uciekł z RP to bym nie wrócił na RP, pomyśl logicznie. 3. Polecam siebie nauczyć odgrywania RP bo miałem cię wyciągnąć przez szybę jak była zablokowana przez golfa, i od jednej iskry zapalił się węgiel na dodatek mokry. Proszę cię, nie masz co robić z swoimi przydupasami? Naj widoczniej tak. Zajmij się podstawówką itp. 2 minuty temu, GrzybNaScianie napisał: Well widziałem też sytuację z daleka + ss i rp to był żart. Robienie rp z materiałów , zero wyobraźni 1. Brak wyobraźni, no co nie mam dużo jej 2. Jak bym robił RP z materiałów to bym nie robił takich błędów XDD logiczne myślenie kłania się . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Pokazujesz swój poziom aktualnie na suppie? Bo chyba tak Niech mandarynka dobrze to zobaczy jak się nie dusisz bez aodo i mówisz o 0rp xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Prawda w oczy kole. (aktualnie mam range support dla wiadomości) 2. Zobaczy to, ja tylko powiedziałem ze nie umiesz robić RP a nie że 0rp to inni mówią. Edytowane 1 Grudnia 2021 przez Kqbix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Oj robił byś błędy z materiałów. Materiały nie są zawsze dobrze napisane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 11 minut temu, GrzybNaScianie napisał: Well widziałem też sytuację z daleka + ss i rp to był żart. Robienie rp z materiałów , zero wyobraźni Co wnosisz do skargi?? Uważasz się za nie wiadomo kogo, sam jak było RP z poza materiałów rozkładałeś ręcę, bądź omijałeś danego awf. Jesteś zwykłym spłakańcem, który płacze po zwróconej uwadze. Twoje wypowiadanie się pod skargami jest żałosne, oraz bezsensowne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi