Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga SAPD SAMC

Joohny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : SAPD, SAMC

Nick osoby oskarżonej : na ss widać 

Powód : To tak, na początku to witam czytających. 

Sytuacja wygląda tak że, przyjechałem prywatnym autem na SAMC, ponieważ chciałem zobaczyć co robią z kolega z frakcji bo akurat byliśmy na ts razem, po testach na substancje oduzajace został wyprowadzony ze szpitala, stałem przed nim kłócąc się z Panem xenonem o to że mam prawo stać na parkingu PUBLICZNY obok szpitala, lecz on twierdził inaczej i kazał mi opuścić teren samc, powiedziałem że tego nie zrobię po czym przybiegł Pan cinek który zaczal również mówić że mam opuścić teren szpitala, powiedziałem im że sobie tylko tu stoję, więc jeden z sapd podajże bary z tazerowal mnie, zakuł i wziął do radiowozu, kłócąc się z nimi Xenon z dobre 3 razy powiedział że jest liderem samc i że on rządzi tym terenem (czy jakoś tak), więc powiedziałem że ja jestem nikim, po czym pan cinek zaczął się smiac razem z liderem samc że jestem w safd, odrazu mi się połączyły fakty że sapd jak i również samc myśli że safd to dzieci i nic nie potrafią, lecz tak nie jest, zacząłem mówić im że jak z safd jestem to czy gorszy jestem, odpowiadali ze nie lecz w ich głosie słychać było jakby się śmiali co świadczy o tym że jednak tak nie uważali. Pojechałem z proja do jaila i dostałem 60min za byle gówno. 

Dowody : https://imgur.com/gallery/yjCoknM

https://imgur.com/gallery/UZuIzOP

https://imgur.com/gallery/aT70oaa

Oczekiwania : to już do was należy 

Edytowane przez Kondzio3005
  • Like 2
  • Haha 4

Witam Ciebie, Kondziu. Jako iż jestem ze skargą powiązany to się wypowiem. 

Zaczynając od samego początku " kłócąc się z Panem xenonem o to że mam prawo stać na parkingu PUBLICZNY obok szpitala " - Przeszkadzałeś nam w akcji hostylnej, tzw. Akcji Role-Play która została przezemnie zainicjowana przez wezwanie frakcji San Andreas Police Department do przekraczającego prędkość członka frakcji San Andreas Fire Department  - W pewnym momencie przed szpitalem pojawiłeś się ty, mówiący jacy to my źli i najgorsi nie jesteśmy. No cóż, ja tylko poprosiłem Cię o opuszczenie terenu SZPITALA którego jestem zarządcą. Po chwili podeszli do Ciebie członkowie frakcji  San Andreas Police Department którzy Cie również poprosili. Nie wykonywanie poleceń officera = zniesławienie go.

"jeden z sapd podajże bary z tazerowal mnie, zakuł i wziął do radiowozu" - Nie posłuchałeś się nakazu officera, miał do tego jak największe prawo. 

"mówić im że jak z safd jestem to czy gorszy jestem, odpowiadali ze nie lecz w ich głosie słychać było jakby się śmiali co świadczy o tym że jednak tak nie uważali.
" - Siedzeliśmy wtedy z chłopakami z frakcji San Andreas Police Department na kanale TeamSpeak 3, były poruszane tam różne tematy, i śmialiśmy się nie z was, a z żartów Assistant Chief of Police @Cinek 

"
Xenon z dobre 3 razy powiedział że jest liderem samc" - Nie powiedziałem iż jestem liderem, a zarządcą tego budynku.

"Sytuacja wygląda tak że, przyjechałem prywatnym autem na SAMC, ponieważ chciałem zobaczyć co robią z kolega z frakcji bo akurat byliśmy na ts razem" - Akcja hostylna zainicjowana przezemnie 30 minut wcześniej. 

Chciałbym również napomnieć iż zamieszczone dowody nie wskazują na nic złego, to ty przyszedłeś na szpital i się rzucać jacy to my źli i najgorsi nie jesteśmy. Nie jesteś 12-letnim dzieckiem, aby nie zrozumieć prostej czynności.

Pozdrawiam

Hospital Deputy Manager
~ Xenon

• Like 7

Wypowiem się do twoich słów zawartych w tej skardze. Przyjechałeś na szpital, kilkukrotnie wraz z Xenonem prosiliśmy cię o odejście z terenu szpitala S.A Medical Center, następna sprawa to że ani Ja ani Xenon nie śmialismy się z ciebie, za to ty zacząłeś mówić do nas w sposób "Kim wy jesteście że mnie stąd wyrzucacie". Tak się składa że Xenon jest V-Liderem SAMC więc miał pełne prawo do wyrzucenia cię z terenu szpitala, po tym gdy nic nie robiłeś sobie z naszego proszenia to podszedł do ciebie Captain II Bary_ który również prosił cię kilkukrotnie o opuszczenie terenu szpitala, również się nie posłuchałeś. Po tym Bary_ użył na tobie środków przymusu bezpośredniego, następnie zostałeś zabrany do radiowozu oraz zawieziony na Dillimore w celu odbycia kary 60 minut więzienia za utrudnianie pracy frakcji. Gdybyś pytał dlaczego tak dużo, wszystko zawarte jest w Taryfikatorze kar w dziale S.A Police Department na forum. Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia.

Assistant Chief Of Police Cinek. S.A Police Department.

• Like 8

23 minuty temu, Kondzio3005 napisał:

Frakcja do której należy oskarżony : SAPD, SAMC

Nick osoby oskarżonej : na ss widać 

Powód : To tak, na początku to witam czytających. 

Sytuacja wygląda tak że, przyjechałem prywatnym autem na SAMC, ponieważ chciałem zobaczyć co robią z kolega z frakcji bo akurat byliśmy na ts razem, po testach na substancje oduzajace został wyprowadzony ze szpitala, stałem przed nim kłócąc się z Panem xenonem o to że mam prawo stać na parkingu PUBLICZNY obok szpitala, lecz on twierdził inaczej i kazał mi opuścić teren samc, powiedziałem że tego nie zrobię po czym przybiegł Pan cinek który zaczal również mówić że mam opuścić teren szpitala, powiedziałem im że sobie tylko tu stoję, więc jeden z sapd podajże bary z tazerowal mnie, zakuł i wziął do radiowozu, kłócąc się z nimi Xenon z dobre 3 razy powiedział że jest liderem samc i że on rządzi tym terenem (czy jakoś tak), więc powiedziałem że ja jestem nikim, po czym pan cinek zaczął się smiac razem z liderem samc że jestem w safd, odrazu mi się połączyły fakty że sapd jak i również samc myśli że safd to dzieci i nic nie potrafią, lecz tak nie jest, zacząłem mówić im że jak z safd jestem to czy gorszy jestem, odpowiadali ze nie lecz w ich głosie słychać było jakby się śmiali co świadczy o tym że jednak tak nie uważali. Pojechałem z proja do jaila i dostałem 60min za byle gówno. 

Dowody : https://imgur.com/gallery/yjCoknM

https://imgur.com/gallery/UZulzOP

https://imgur.com/gallery/aT70oaa

Oczekiwania : to już do was należy 

Ss nie działają zaraz ogarnę 

Witaj, Captain II Bary_ mój numer odznaki to 00010, Police Department.

Przejdźmy do konkretów..

Pierwszy punkt: Szpital w stanach zjednoczonych nie jest instytucją państwową jak to jest u nas w Polsce, więc ów lider w tym przypadku "Hospital Deputy Manager" ma prawo Ciebie z owego terenu wyprosić, ze względu iż szpital jest "prywatny".

Drugi punkt: Kiedy już się wykłócałeś, podszedłem ja - oraz wydałem Ci jasno dwa polecenia, gdzie funkcjonariusz może je wydać tylko raz. Lecz z mojej łaskawości wydałem Ci dwa. Kiedy ich nie wykonałeś spacyfikowałem Cię za pomocą środków przymusu bezpośredniego jakim jest PD Taser x26 oraz ciebie zakułem.

Trzeci punkt: Dostałeś przysłowiową 60'tkę, gdzie było wszystko zgodnie z taryfikatorem, pierwsze "niewykonywanie poleceń funkcjonariusza" drugi punkt "utrudnianie pracy członkowi frakcji" i gdzie to ja wydałem rozkaz aby Ciebie zabrali na owe 60'siąt

Cieplutko pozdrawiam z rodzinką 

Edytowane przez Bary_
  • Like 9

W pierwszej kolejności napomnę, iż skarga napisana została w nieodpowiednim dziale, ponieważ nie dotyczy ona liderstwa, przez co rozpatrzona powinna zostać właśnie przez liderów - w odpowiednim dziale. 
Zacznijmy od tego, że przedstawione przez ciebie dowody kompletnie nic nie wskazują, a dokładnie jeden z dowodów ponieważ pozostałe 2 linki nie działają (bynajmniej u mnie). Nie widać na nich żadnych poleceń dot. opuszczenia szpitala w twoją stronę, więc z góry skargę stawia to w świetle odrzuconej. 

W dniu 2.12.2021 o 12:12, Kondzio3005 napisał:

myśli że safd to dzieci i nic nie potrafią, lecz tak nie jest, zacząłem mówić im że jak z safd jestem to czy gorszy jestem, odpowiadali ze nie lecz w ich głosie słychać było jakby się śmiali co świadczy o tym że jednak tak nie uważali.

Zastanów się dwa razy za nim coś napiszesz, kompletna głupota... Oczywiście że nie jesteś gorszy, po prostu jesteś niedoinformowany pod wieloma względami.  Jeśli odpowiedzieli że nie, to skąd wiesz co mieli na myśli że z góry tak zakładasz? 

W dniu 2.12.2021 o 12:33, Bary_ napisał:

sapd jak i również samc myśli że safd to dzieci i nic nie potrafią, lecz tak nie jest,

Oni może i nie, lecz ja przykładowo w większości uważam że miałeś rację na temat który uwzględniłeś w pierwszej części cytowanej wypowiedzi. I co w tym złego? Że mówię głośno i otwarcie swoje zdanie? Mam do tego pełne prawo nawet na tle forum, oczywiście w sposób kulturalny ponieważ w przeciwnym przypadku byłoby to już sprzeczne z regulaminem forum. 
"lecz tak nie jest" - jakoś tego nie widać, od 3 miesięcy jedyne co uległo poprawie to zakładanie AODO to dymiącego się pojazdu, lecz GBA nadal stajecie na chodnikach 😛 
  Następnym razem zastanów się dobrze dwa razy przed napisaniem takiej skargi, bowiem i tak oboje wiemy jaki będzie jej ostateczny werdykt. 

Pozdrawiam^^

Edytowane przez Arguś.exe
  • Like 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.