Mentorek Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Nick oskarżonego: Mathias_Ojcielov Data i godzina zdarzenia: 02.10.2021 20:34 Opis sytuacji: No Pan sobie przyjechał patrolówką doszczętnie zniszczoną, w dodatku skrócił ( Na to dowodu niestety nie mam ), oraz przyjechał w nomexie. Zamiast w jednym GBA, to w patrolówce w nomexie + w zniszczonej patrolówce. Dowód: Coś od siebie: Minusik to minimum. 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 To było tak przyjechałem na miejsce to prawda skróciłem ale nie przyjechałem w nomexie ubrałem go na miejscu ale źle postawiłem patrolówke i chciałem ją przestawić. A że patrolówka była zniszczona ponieważ jadąc na miejsce jechał inny gracz pod prąd i czemu patrolówką a nie GBA z krajnusem ponieważ wchodziłem na duty i mówie krajnusowi żeby poczekał a on mówi że nie patrolówką podjedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi