Jarecki Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 (edytowane) Tak jak widać przyszedł i na mnie moment odejście z tego serwera. Nigdy nie zapomnę tych osób dzięki którym mogłem rozwijać wiedzę o MTA i o odgrywaniu RP. Ten temat powinien zostać napisany wcześniej ale jakoś zapominałem. Dzięki za te 1,2k godzin na serwerku ❤️ @RufuSs Tobie dziękuje najbardziej ponieważ to ty ze mną utrzymywałeś kontakt od wbicia 100h, dałeś mi szansę w legendarnej organizacji ,,Słodko Śpij". Za te rozmowy na dsc. Mam nadzieje że nadal będziemy utrzymywać kontakt ❤️ @DychaKrulDriftu dzięki za pomaganie mi w określeniu cen aut szkoda tylko ze te banshe nie sprzedałeś mi. Mam nadzieje ze moja lekcja polskiego nauczyła Cię czegoś. @knapix @Apellovskyy @GambiPlejer dziękuje Wam że mogłem zacząć od frakcji TSA, że przyjęliście mnie pomimo zaledwie 100 godzin. I jeszcze raz chciałem Was przeprosić za obrażanie Waszej frakcji PS. Tak wiem ze Apellovskyy nie jest już w TSA. @Arguś.exe @krzywy @Sztynksu @Cinek @NinjSS @Wercia @grzibek Wam najbardziej dziękuje ponieważ to dzięki Wam mogłem poznać funkcjonowanie frakcji S.A. Police Department od strony członka frakcji ❤️ @Jaroskaa hehe, pamiętaj o tym żeby dać się Xisterowi, dzięki również za duty na SARA. @Abram nigdy nie zapomnę wspólnych patroli, trzymaj się byczku i nie zmieniaj się ❤️ @venuz Siema drifter! Mam nadzieje że jeszcze polatamy wokół bazy administracyjnej. @Dewen. Dzięki za sprzedanie mi pięknej bazy jaką jest Rock Hotel. @BigCarl Eryczek jesteś spakowany na jutro? Pamiętaj również ze SAFD robi dobrą robotę. @Xenon nie zapomnę tych wspaniałych wypadków, również za pomoc wgrywaniu mi podmianki heh. @Ziober Trzymaj się byku pomimo ze nie grasz na Multi, pamiętam te czasy gdy rywalizowaliśmy o top 2 w TSA. @XISTER jest i ten klapek. A tak na serio Tobie bardzo dziękuje ponieważ tłumaczyłeś mi całe rp przed moimi egzaminami, za te wszystkie rady w SAPD. Jeszcze raz dzięki ❤️ @Reqx_ gratki tego zielonka i nie zmieniaj się bo jesteś bardzo miłą osóbką ❤️ @TurboWojtek pamiętaj aby te camaro nie dawać Weronice. @igorkozak Ciebie też znam spory czas, dziękuje i Tobie za wycene aut heh. @FUSH69 oj Byku kolorowy Ciebie totalnie nigdy nie zapomnę, nie spodziewałem się ze taki dobry kontakt będziemy mieć pamiętaj o tym że Radomiak Radom idzie bo Ligę Mistrzów. Do zobaczenia na ts i na innym .... @BigKrzak zielony ty debil heh, mam nadzieje że znajdziemy czas na wspólnego cs'ka Dziękuje również wszystkim członkom frakcji SAPD za te dłuuuuugie rozmowy na serwerze. Nie chce mi się totalnie każdego oznaczać XD Dziękuje i pozostałym osobom które towarzyszyły mi na serwerze. Nie jestem w stanie wszystkich oznaczyć ❤️ Do zobaczenia do kiedyś.... Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Jarecki 7 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Kurde NAURA znajdzie sie kiedys czas B) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reqx_ Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Mam nadzieję, że kiedyś wrócisz. Trzymaj się mordo! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Trzymaj się klapku znaczy mistrzu! 🥺 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zielony ty debil, a tak serio to trzymaj się Jarek! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 elo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 hej, miłego!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 3maj się Jarek, wróć kiedyś do nas 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 ehh kolejny koks odchodzi szkoda i trzymaj się tam i nie oddam nikomu mojego camaro wracaj do nas kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain. Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Trzymaj się przyjacielu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Trzymaj się mordziaty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Siemanoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 trzymaj się tam!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Pamiętasz disa na Jareckiego? Czasy słodko spij, to było coś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Trzymaj sie drifter drzwi do mojego elegy zawsze otwarte pamiętaj ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 3maj się Jarecki! Jesteś koxem,nie zmieniaj się,Słodko śpij forever in heart ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojas Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 3maj się dzięki za sare chociaż nie mieliśmy najlepszego kontaktu , ale i tak byłeś spoko . Wracaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi