Izaa93. Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Nick : Wycieraka SID : 92275 z jakiej frakcji chcesz odejść : Fabryka aut Ranga posiadane we frakcji: Zastępca Dyrektora (7) powód : Brak czasu, znudzenie serwerem. @Izaa93 - dzięki za przyjęcie do biznesu @*Pablo* - dzięki za cierpliwość, @jjay31 - mówiłeś bym nie odchodził, niestety czas mi na to nie pozwala 😕 @DC8898 - pamiętaj jp @XISTER - dostałem od ciebie 1 minusa w fabryce xD, powodzenia na randze ROOT @Kaczorowskyyy - powodzenia na VL @Dyziuxx - wracaj na VL @Hinsty- - eloo @siasio2137 - jak zaczynałem przygodę z fabryką byłeś, teraz też jesteś, trzymaj się Pozdrawiam wszystkich z fabryki. 3 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zdarza się najlepszym XD, trzymaj się mistrzu 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Pablo* Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Proszę bardzo wracaj do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Do zobaczenia gdzieś tam wariat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi