Pablo.exe Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Nick : Pablo.exe SID : 100846 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department. Ranga posiadane we frakcji: Sergeant I (5). powód : Na każdego przychodzi ten czas. Niestety moja przygoda z serwerem dobiega końca.. Chciałbym podziękować wszystkim za cudowną choć krótką przygodę w tej świetnej frakcji. Szczególne podziękowania zawierałem w poprzednim odejściu w październiku, lecz niektóre muszę powtórzyć. @Arguś.exe chciałbym Ci jeszcze raz podziękować za szansę w tej cudownej frakcji. Spędziłem w niej większość czasu przegranego na serwerze i nie żałuję. @Monster2kxd, @XISTER, @DonGrasso, @masnyTED.txd (nie mogę oznaczyć). Dziękuje Wam za wspólną służbę, nie zmieniajcie się i trwajcie w tej frakcji. @Cinek dziękuje za wspólną służbę i świetne bindy z Twoimi odgłosami haha KRÓTKOFALÓWKA> [Sergeant I (5)] Pablo.exe: Last Status IV. Dziękuje wszystkim za wspólną przygodę. 2 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Siema mordko 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 3maj sie braciak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Trzymaj sie, liczę na to ze jeszcze wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Przykro mi tylko że odchodzisz przez pryzmat tego co się dzieje od wewnętrznej strony serwera, zamiast "walczyć" razem z nami o cokolwiek 😕 Z drugiej strony cię jednak rozumiem, i dziękuje Ci za wszelką współpracę - życzę Ci również samych sukcesów oraz powodzenia w nowym, lepszym miejscu! 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Miły chłopak był, pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Aż mi łzy poleciały, trzymaj się pawełek! wróć jeszcze kiedyś;/ pozdro byqu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Dzięki za wspólne duty oraz rozmowy na ts. Powodzenia we frakcji na innym serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Trzymaj się, dzięki za wspólne duty oraz ts. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi