Wojteek Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) No cóż, tak jak braciak czas zmienić miejsce. Po przegraniu około 700h na multi czas zmienić miejsce i robić coś innego. Chciałbym jednak podziękować kilku osobom, które wpadły mi w pamięć. [Police Department] @Arguś.exe - Tobie argo chciałbym podziękować za przyjęcie mnie do frakcji S.A Police Department, w której spędziłem trochę czasu. @krzywy - Chciałbym cię przeprosić za to co zrobiłem mimo tego, że na początku było git to później coś zawiodło. Sorka za to, że cię zdenerwowałem. @Sztynksu - Jesteś gitem. @Cinek - Trochę czasu spędziliśmy gadając, chciałbym tobie za to podziękować. Też jesteś gitem. @NinjSS - Dzięki za WTD, gitem jesteś. @Wercia - Mimo tego, że zbytnio nie rozmawialiśmy to jesteś spoko. @grzibek - Oro, cześć idolu. @DonGrasso - Wydawało się, że chciałeś mnie up***dolić ale wyszło na coś innego. Trzymaj się, lecisz po Commander'a. @Bary_ - Z tobą też sporo nie gadałem ale mogę stwierdzić, że jesteś spoko. @Malpka - Hej. @masnyTED - Opłacisz tego mc? Nie no, jesteś spoko trzymaj się! @Monster2kxd - Toxicu trzymaj się. @nacxx - Trzymaj się! @BigCarl - Elo Eryk trzymaj się! @ProJa1111 - Nie zmuszaj innych do maratonu, trzymaj się! @FUSH69 - Trzymaj się, gitem jesteś. @Venoomeq - Git jesteś, dzięki za patrole na cadecie. @wutka - Trzymaj się. @Shezzy - Sorka za akademie, trzymaj się! [Road Assistance] @kaliszka - Dzięki za przyjęcie do frakcji trzymaj się! @AdrianHugeDDOSER - Kontakt jest, wiadomo gdzie się widzimy. @Usak - Trzymaj się! @sabek2137 - Wiadomo gdzie się widzimy, trzymaj się! @Wombat - Elo wuja, trzymaj się! Wiadomo gdzie się widzimy. BigPappy (nie mogę oznaczyć) - Elo bigpig, trzymaj się! [Administracja] @Smallspy. - Dzięki za przyjęcie do administracji! Hej. @krzywygosc - Siema Aleksy. Trzymaj się! @Myska - Siemka! @JezyKK - Hej. [San News] Turbowojtek (nie mogę oznaczyć) - Dzięki za przyjęcie mimo, że nie spełniałem kilku wymagań. Trzymaj się! @grandpa_spectra - "Idź tam RKO na samcach robić" nie no, gitem jesteś. Trzymaj się! @imgores - Jesteś spoko. Trzymaj się! @Abram - Trzymaj się abramito, dzięki za szkolenia w SAFD. Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Wojteek 6 2 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Czekaj jak to było ? A , dobry ruch 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany_ Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Kasuj to z internetu idziemy wbijać minuty na san news 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Te a ja gdzie? - Szkoda żegnaj. Dzięki za akademie, patrole, wypadki rozmowy na ts3 i w ogóle. Wracaj szybko będzie ciebie brakowało Nie zmieniaj i nie daj się! ❤️ ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Aż takim toxic'em nie jestem..bez przesady Powodzenia życzę i trzym się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Elo Wojtas!!!!! Jesteś koxem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 elo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Trzymaj się. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Żegnaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myska Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Trzymaj sie Wojtus! 🤗 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Trzymaj się Wojtek dzięki za wszystko szkoda że o mnie nie wspomniałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paryskox Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Trzymaj się! Maratony tylko dla ciebie B) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Dobry ruch!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi