Retarded Ape Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Temat, w którym możesz złożyć wniosek o powrót do frakcji San Andreas Fire Department. Nick: Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Data opuszczenia frakcji: Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Edytowane 11 Czerwca 2025 przez eazi_ 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciupor Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Nick: ciupor (gdy odchodziłem z frakcji miałem Ciapaty lub ciapaty) Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy chorąży Data opuszczenia frakcji: wydaję mi się że koniec 2019 roku Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/gallery/2epnjNH https://imgur.com/gallery/5xym4dt https://imgur.com/gallery/pR75vWF Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wracam do MTA po bardzo długiej przerwie i szukam jakiejś ciekawej roboty na tym serwerze. Czasy, w których byłem strażakiem na Multi RPG wspominam bardzo dobrze i chciałbym znów wrócić. Będę codziennie sumiennie pracował i pomagał każdemu obywatelowi, który będzie potrzebował pomocy. Pozdrawiam serdecznie obecny skład całej frakcji, jak i skład z dawych lat. Edytowane 10 Lutego 2022 przez ciupor 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoL13 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Nick: SoL13 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy ogniomistrz (jak dobrze pamiętam) Data opuszczenia frakcji: około 25 wrzesień 2019r (pierwsze opuszczenie frakcji) Dowód na bycie we frakcji: Jest na dole zamieszczony opisuje moją konwersację gdy po raz pierwszy pisałem z Liderem PSP (wtedy) o dodanie do panelu Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powróciłem na MTA i miło mi się znów gra na Multi, więc chcę sobie znów pograć jako członek PSP czy SAFD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X_CoUsMoS_X Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Nick: @X_CoUsMoS_X Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: Jakoś 9 listopada 2021 Dowód na bycie we frakcji: Myśle że mnie pamiętacie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym ponownie pograć w Role-Play 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linde Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Nick: Linde Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Strażak Data opuszczenia frakcji: 25.01.22 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jedyna frakcja dotychczas, w której czuję się swobodnie. Edytowane 11 Lutego 2022 przez Linde 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 12 godzin temu, Linde napisał: Nick: Linde Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Strażak Data opuszczenia frakcji: 25.01.22 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jedyna frakcja dotychczas, w której czuję się swobodnie. Rozmawialiśmy na teamspeak'u - tak jak mówiłem. Powracasz na rangę st. strażak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 10.02.2022 o 17:52, SoL13 napisał: Nick: SoL13 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy ogniomistrz (jak dobrze pamiętam) Data opuszczenia frakcji: około 25 wrzesień 2019r (pierwsze opuszczenie frakcji) Dowód na bycie we frakcji: Jest na dole zamieszczony opisuje moją konwersację gdy po raz pierwszy pisałem z Liderem PSP (wtedy) o dodanie do panelu Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powróciłem na MTA i miło mi się znów gra na Multi, więc chcę sobie znów pograć jako członek PSP czy SAFD Akceptuję, jestem w stanie dopuścić cię do aktualnej akademii. W dniu 11.02.2022 o 10:29, X_CoUsMoS_X napisał: Nick: @X_CoUsMoS_X Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: Jakoś 9 listopada 2021 Dowód na bycie we frakcji: Myśle że mnie pamiętacie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym ponownie pograć w Role-Play Akceptuję - st. strażak. W dniu 10.02.2022 o 17:49, ciupor napisał: Nick: ciupor (gdy odchodziłem z frakcji miałem Ciapaty lub ciapaty) Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy chorąży Data opuszczenia frakcji: wydaję mi się że koniec 2019 roku Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/gallery/2epnjNH https://imgur.com/gallery/5xym4dt https://imgur.com/gallery/pR75vWF Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wracam do MTA po bardzo długiej przerwie i szukam jakiejś ciekawej roboty na tym serwerze. Czasy, w których byłem strażakiem na Multi RPG wspominam bardzo dobrze i chciałbym znów wrócić. Będę codziennie sumiennie pracował i pomagał każdemu obywatelowi, który będzie potrzebował pomocy. Pozdrawiam serdecznie obecny skład całej frakcji, jak i skład z dawych lat. Akceptuje - nowa akademia. Edytowane 13 Lutego 2022 przez Xenon 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Nick: Xyrex Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Kapitan Data opuszczenia frakcji: 18.12.2021 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jest to frakcja w której czuję się najlepiej. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 2 godziny temu, Xyrex napisał: Nick: Xyrex Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Kapitan Data opuszczenia frakcji: 18.12.2021 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jest to frakcja w której czuję się najlepiej. Akceptuje Zapraszam w wolnym czasie na kanał TeamSpeak 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Nick: Kacperekto Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Aspirant Data opuszczenia frakcji: w 2020 Dowód na bycie we frakcji: Xenon ma na pw Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ chce wrócić skąd zaczynałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 6 godzin temu, Kacperekto napisał: Nick: Kacperekto Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Aspirant Data opuszczenia frakcji: w 2020 Dowód na bycie we frakcji: Xenon ma na pw Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ chce wrócić skąd zaczynałem Akceptuję - Strażak, z obowiązkiem zdania egzaminu, zgłoś się do mnie na discorda Mentorek#2989 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx1 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Nick: dawidx1 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 16.12.2021 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/Q9HXF1B (tylko taki dowód posiadam, lecz @Mentorek @Mathias_Ojcielov i @Krajnus227 @Xyrexmnie pamiętają Pozdro chłopaki) Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ nie ma już pseudo lidera Raczka no i wraca stara ekipa do SAFD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 16 minut temu, dawidx1 napisał: Nick: dawidx1 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 16.12.2021 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/Q9HXF1B (tylko taki dowód posiadam, lecz @Mentorek @Mathias_Ojcielov i @Krajnus227 @Xyrexmnie pamiętają Pozdro chłopaki) Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ nie ma już pseudo lidera Raczka no i wraca stara ekipa do SAFD Akceptuję - Starszy Strażak, zgłoś się do mnie na discordzie, Mentorek#2989 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) Nick: LeMoN Aka grzybnatwojejscianie Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Ml aspirant Data opuszczenia frakcji: idk gdzieś lispotad Dowód na bycie we frakcji: Mentorek i xyrex będą mnie pamiętać+ jestem na filmie u xyrexa powyżej Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szereg: chce zagrać sobie z rp jak za starych czasów Edytowane 7 Marca 2022 przez _LeMoN_ 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 10 godzin temu, _LeMoN_ napisał: Nick: LeMoN Aka grzybnatwojejscianie Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Ml aspirant Data opuszczenia frakcji: idk gdzieś 09-10-11 Dowód na bycie we frakcji: Mentorek i xyrex będą mnie pamiętać+ jestem na filmie u xyrexa powyżej Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szereg: chce zagrać sobie z rp jak za starych czasów Akceptuję - Zapraszam ts dla dokładniejszych informacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelazna Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Nick:Zelazna Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Sekcyjny Data opuszczenia frakcji:Sierpien 2021 Dowód na bycie we frakcji: pv Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: nudy nie ma co robic itp Edytowane 13 Marca 2022 przez Zelazna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 5 minut temu, Zelazna napisał: Nick:Zelazna Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Sekcyjny Data opuszczenia frakcji:Sierpien 2021 Dowód na bycie we frakcji: pv Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: nudy nie ma co robic itp Minęło zbyt dużo czasu - Odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprowicz Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Nick: Mefisto Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Strażak Data opuszczenia frakcji: Cos koło 0.5 roku temu. Dowód na bycie we frakcji: Sporo fotek na dsc frakcyjnym, dowody z pisania z oficerami z tamtych czasów moge na dsc podeslać. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wrociłem do grania w gierke chciałbym na nowo wstąpić w wasze progi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 10 godzin temu, Kasprowicz napisał: Nick: Mefisto Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Strażak Data opuszczenia frakcji: Cos koło 0.5 roku temu. Dowód na bycie we frakcji: Sporo fotek na dsc frakcyjnym, dowody z pisania z oficerami z tamtych czasów moge na dsc podeslać. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wrociłem do grania w gierke chciałbym na nowo wstąpić w wasze progi. Odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKSTER Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy strażak Data opuszczenia frakcji: 05.21.2021 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: brak strażaków na duty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 57 minut temu, MIKSTER napisał: Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy strażak Data opuszczenia frakcji: 05.21.2021 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: brak strażaków na duty Odrzucam, minęło zbyt wiele czasu - powodzenia w rekrutacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonsoneX Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Nick: KonsoneX Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Mł. Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji:03.04 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Stęskniłem się i nudy ogolnie nie ma w co grać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 16 minut temu, KonsoneX napisał: Nick: KonsoneX Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Mł. Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji:03.04 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Stęskniłem się i nudy ogolnie nie ma w co grać Akceptuje - Zapraszam na TS w sprawie uzgodnienia rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Nick: Nie.Ten.Hubson Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 22.05.22 Dowód na bycie we frakcji: każdy wie. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo zmiana lider no i dużo akademii piszę, może serwer odrzyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Teraz, _Hubs0n_ napisał: Nick: Nie.Ten.Hubson Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 22.05.22 Dowód na bycie we frakcji: każdy wie. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo zmiana lider no i dużo akademii piszę, może serwer odrzyje. Akceptuje - Zapraszam na TamSpeak3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi