BikneQQ Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Nick: BikneQQ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: młodszy ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: zarząd wie Dowód na bycie we frakcji: zarząd wie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi powrót na serwer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Asipirant Sztabowy Data opuszczenia frakcji: jakieś 4 dni temu Dowód na bycie we frakcji: @eazi_pamięta mnie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: nudy bez frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Aspirant Sztabowy Data opuszczenia frakcji: Jak Xenon miał liderke Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: - 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imol Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: St.Strazak Data opuszczenia frakcji: Mandarynka Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia i raczej inni tez pamietaja Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: - powrot na stare smieci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trup0_0 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 1 minutę temu, imol napisał: Jaki stopień posiadałeś we frakcji: St.Strazak Data opuszczenia frakcji: Mandarynka Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia i raczej inni tez pamietaja Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: - powrot na stare smieci Akceptuję, w celu rozmowy zapraszam ts. Sprawdziłem ogłoszenia zgadza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 30 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: sekcyjny Data opuszczenia frakcji: lipiec Dowód na bycie we frakcji: napewno wiedza hodoki Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: a zagroł by 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 11 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2025 Nick: Drąga Jaki stopień posiadałeś we frakcji: nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: grudzień 2021 Dowód na bycie we frakcji: zasłużeni i archiwum odejścia Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Złapała mnie chęć dołączenia znów w szeregu pięknej frakcji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trup0_0 Opublikowano 11 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2025 Nick: Trup0_0 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 15.01.2025 Dowód na bycie we frakcji: zasłużeni i galeria frakcji Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Sentyment i to jest jednak ta frakcja z której jestem najlepszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racz3k Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Nick: racz3k Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Generał Brygadier Data opuszczenia frakcji: luty 2022 Dowód na bycie we frakcji: zasłużeni, archiwum Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: powrót do gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabryx Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Nick: GABRYX Jaki stopień posiadałeś we frakcji: starszy strażak Data opuszczenia frakcji: 19.02.2025 Dowód na bycie we frakcji: ss mam ze służby Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo nigdzie się nie dostałem 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 4 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 Nick: Xyrex. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Kapitan Data opuszczenia frakcji: 30.01.2024 Dowód na bycie we frakcji: Podeślę liderowi Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym wrócić na stare śmieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Nick: RamboFR Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Kapitan Data opuszczenia frakcji: 19.12.2024 Dowód na bycie we frakcji: Eazi pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: ponieważ chciałbym znów gasić pożary itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroskaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Nick: klaudusiaaa Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: marzec/kwiecien 2021 Dowód na bycie we frakcji: @Dragas Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Nostalgia te sprawy. Wróciłam do grania i chciałabym powrócić do frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopek Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Nick: szopek123 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 8 marca 2025 Dowód na bycie we frakcji: lista zasłużonych Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: brak frakcji więcej czasu prywatnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 5 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 Nick: DziadekArhael Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Lider Data opuszczenia frakcji: 2021 Dowód na bycie we frakcji: dsc Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: A bo mi się zachciało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 5 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 2 godziny temu, Arhael napisał: Nick: DziadekArhael Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Lider Data opuszczenia frakcji: 2021 Dowód na bycie we frakcji: dsc Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: A bo mi się zachciało Akceptuję, zapraszam priv dc w celu dogadania szczegółow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 11 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2025 Nick:D3Neje3Ka Jaki stopień posiadałeś we frakcji:Brygadier Data opuszczenia frakcji:07,05,2025 Dowód na bycie we frakcji:Drabinson/Sharik/Xyrex Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: powracam na stare smieci 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 22 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2025 Nick:YoggieS Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Aspirant Data opuszczenia frakcji: 06.05.2025 Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia rotacji oraz temat odejścia na forum Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 6 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 Nick:dragas Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Brygadier Data opuszczenia frakcji: z miesiac temu Dowód na bycie we frakcji: no zasłuzony Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: a jednak frakcja safd tyo frakcja safd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabryx Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 Nick:Patryk2154 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strażak Data opuszczenia frakcji: 11.03.2025 Dowód na bycie we frakcji: mam ss Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 (edytowane) 38 minut temu, Jaquin napisał: Nick: Jaquin Jaki stopień posiadałeś we frakcji: st. strażak Data opuszczenia frakcji: 20.06.2025 Dowód na bycie we frakcji: Pamiętają mnie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Przejrzałem na oczy😶🌫️... Akceptuję, rangą strażak, zgłoś się do osoby zarządu frakcji. Zgłoś się na pv discord Edytowane 22 Czerwca 2025 przez Dragas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi