Zielony635 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Nick: Zielony635 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strazak (( po degradzie)) Data opuszczenia frakcji: 13.08.2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Napisałem , że powrót będzie to jest . Także chcę wrócić do tych osób i ogólnie nudy są , a widzę mało osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 W dniu 8.09.2022 o 19:57, Zielony635 napisał: Nick: Zielony635 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strazak (( po degradzie)) Data opuszczenia frakcji: 13.08.2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Napisałem , że powrót będzie to jest . Także chcę wrócić do tych osób i ogólnie nudy są , a widzę mało osób. Akceptuję, zapraszam na kanał TS3 w celu uzgodnienia wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoadingSPZ13 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Nick: LoadingSPZ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: jak dobrze pamiętam to Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 28 sierpnia 2022 roku Dowód na bycie we frakcji: mam na kompie tylko to ale chłopaki mnie chyba pamiętają Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: odchodziłem bo miałem ważne sprawy a wracam bo lubię tą frakcje lubię osoby które są w tej frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 19 godzin temu, LoadingSPZ13 napisał: Nick: LoadingSPZ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: jak dobrze pamiętam to Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 28 sierpnia 2022 roku Dowód na bycie we frakcji: mam na kompie tylko to ale chłopaki mnie chyba pamiętają Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: odchodziłem bo miałem ważne sprawy a wracam bo lubię tą frakcje lubię osoby które są w tej frakcji Akcetuję, zapraszam na kanał TS3 w ramach ustalenia rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Nick: M1ka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 9 Wrześnie 2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ trochę brakuje straży i chciał bym wrócić 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 2 godziny temu, M1ka napisał: Nick: M1ka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 9 Wrześnie 2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ trochę brakuje straży i chciał bym wrócić Akceptuję. zapraszam na TS3 w ramach uzgodnienia rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Nick: Xyrex Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Brygadier Data opuszczenia frakcji: 09.08.2022 Dowód na bycie we frakcji: Nie potrzeba myślę Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Mam dużo nowych propozycji, na których zyskałaby frakcja i zarówno zarobiła na aktywności. Czas znalazłem, więc bez problemowo będę mógł funkcjonować. Pozdrawiam, miłego dnia. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 16 minut temu, Xyrex napisał: Nick: Xyrex Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Brygadier Data opuszczenia frakcji: 09.08.2022 Dowód na bycie we frakcji: Nie potrzeba myślę Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Mam dużo nowych propozycji, na których zyskałaby frakcja i zarówno zarobiła na aktywności. Czas znalazłem, więc bez problemowo będę mógł funkcjonować. Pozdrawiam, miłego dnia. Akceptuję, zpraszam na kanał TS3 w ramach uzgodnienia stopnia po powrocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 (edytowane) Nick:Yes.... Jaki stopień posiadałeś we frakcji: nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: jakoś miesiąc temu Dowód na bycie we frakcji: każdy mnie pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: tęsknię Edytowane 29 Września 2022 przez Yes... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 13 minut temu, Yes... napisał: Nick:Yes.... Jaki stopień posiadałeś we frakcji: nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: jakoś miesiąc temu Dowód na bycie we frakcji: każdy mnie pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: tęsknię Akceptuję, zapraszam na kanał TS3 w ramach uzgodnienia rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 16.09.2022 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta i wie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Sentyment do frakcji 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nick: Xyrex. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Kapitan Data opuszczenia frakcji: Nie opuszczałem XD! Dowód na bycie we frakcji: Każdy mnie pamieta. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ nie odchodziłem, lecz kazano mi napisać powrót xdd. 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nick: M1ka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 16.09.2022 Dowód na bycie we frakcji: Nie potrzebny Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Każdy wie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 3 godziny temu, MichuMich72405 napisał: Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 16.09.2022 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta i wie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Sentyment do frakcji Twój wniosek o ponowne przyjęcie do frakcji zostaje Zaakceptowany! W celu uzgodnienia dalszych działań, zgłoś się do mnie na discordzie bądź na kanale ts3. 3 godziny temu, Xyrex napisał: Nick: Xyrex. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Kapitan Data opuszczenia frakcji: Nie opuszczałem XD! Dowód na bycie we frakcji: Każdy mnie pamieta. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ nie odchodziłem, lecz kazano mi napisać powrót xdd. Twój wniosek o ponowne przyjęcie do frakcji zostaje Zaakceptowany! W celu uzgodnienia dalszych działań, zgłoś się do mnie na discordzie bądź na kanale ts3. 3 godziny temu, M1ka napisał: Nick: M1ka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 16.09.2022 Dowód na bycie we frakcji: Nie potrzebny Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Każdy wie Twój wniosek o ponowne przyjęcie do frakcji zostaje Zaakceptowany! W celu uzgodnienia dalszych działań, zgłoś się do mnie na discordzie bądź na kanale ts3. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 9 minut temu, XeelloX napisał: Nick: XeelloX Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strażak Data opuszczenia frakcji: 2022-10-19 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd frakcji SAFD, wie że byłem Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chcę wrócić do owej frakcji ponieważ mi się ona bardzo spodobała. Pozdro ❤ Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczek Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Nick: Chemiczek Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 16.10.2022 Dowód na bycie we frakcji: PS. Mam Starszego Strażaka na screenie ponieważ przy robieniu owego zdjecia nie dostałem jeszcze awansu. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Byłem zmuszony odejść z frakcji ponieważ Lider z niewiadomych mi przyczyn odszedł z frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 26 minut temu, Chemiczek napisał: Nick: Chemiczek Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 16.10.2022 Dowód na bycie we frakcji: PS. Mam Starszego Strażaka na screenie ponieważ przy robieniu owego zdjecia nie dostałem jeszcze awansu. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Byłem zmuszony odejść z frakcji ponieważ Lider z niewiadomych mi przyczyn odszedł z frakcji. Twój wniosek o ponowne przyjęcie do frakcji zostaje Zaakceptowany! W celu uzgodnienia dalszych działań, zgłoś się do mnie na discordzie bądź na kanale ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Nick: Smuutaseek na serwerze. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strażak po powrocie. Data opuszczenia frakcji: 23.08.2022r. Dowód na bycie we frakcji: Nadbrygadier Skooczny otrzymał na priv discord. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chwała bogu ludzią na ratunek. Wracam, aby porobić fajne RP z kolegami z frakcji, pogadać i pouśmiechać się na serwerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) W dniu 21.10.2022 o 17:42, rixerek napisał: Nick: Smuutaseek na serwerze. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strażak po powrocie. Data opuszczenia frakcji: 23.08.2022r. Dowód na bycie we frakcji: Nadbrygadier Skooczny otrzymał na priv discord. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chwała bogu ludzią na ratunek. Wracam, aby porobić fajne RP z kolegami z frakcji, pogadać i pouśmiechać się na serwerku. Twój wniosek o ponowne przyjęcie do frakcji zostaje Odrzucony! Zostałeś wydalony z frakcji za niepodejście do egzaminu powrotnego. Nie odszedłeś samodzielnie. Edytowane 22 Października 2022 przez Skooczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XoreK Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Nick: XoreK.pdw.powrut Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: Koniec tamtego roku Dowód na bycie we frakcji: Przedstawiłem na pv u @Krajnus227 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jakoś tak mnie natchnęło 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 16 minut temu, XoreK napisał: Nick: XoreK.pdw.powrut Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: Koniec tamtego roku Dowód na bycie we frakcji: Przedstawiłem na pv u @Krajnus227 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jakoś tak mnie natchnęło 3 Akceptuję, zapraszam na TS3 w celu uzgodnienia stopnia po powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper3 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nick: kacper3 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Mlodszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: rok temu Dowód na bycie we frakcji: niestety brak bo ogloszenia zostaly usuniete, ale bylem w rekrutacji z samymi legendami takimi jak szymex21, dawidex, macius i inni Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ulubiona frakcja, zobaczymy czy duzo sie zmienilo i widze ze frakcja upada 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 W dniu 16.11.2022 o 19:21, Kacper3 napisał: Nick: kacper3 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Mlodszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: rok temu Dowód na bycie we frakcji: niestety brak bo ogloszenia zostaly usuniete, ale bylem w rekrutacji z samymi legendami takimi jak szymex21, dawidex, macius i inni Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ulubiona frakcja, zobaczymy czy duzo sie zmienilo i widze ze frakcja upada Odrzucam, brak dowodów na bycie w frakcji zapraszam do napisania rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoadingSPZ13 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Nick: LoadingSPZ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny. Data opuszczenia frakcji: Wszystko będzie w dowodach. Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ brakuje mi akcji RolePlay związanych ze strażą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 11 minut temu, LoadingSPZ13 napisał: Nick: LoadingSPZ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny. Data opuszczenia frakcji: Wszystko będzie w dowodach. Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ brakuje mi akcji RolePlay związanych ze strażą. Akceptuję, zapraszam na kanał TS3 w ramach uzgodnienia stopnia po powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi