Toomekk Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Nick : Toomekk SID : 45905 z jakiej frakcji chcesz odejść : sapd Ranga posiadane we frakcji: cadet powód : sprawy prywatne.... Przepraszam że zawiodłem i zająłem miejsce osobie która mogła się dostać do frakcji. Również przepraszam za stracony czas na mnie i jestem świadomy BL. Jeszcze raz przepraszam 2 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Trochę szkoda bo dopiero zaczynałeś frakcję ale życzę ci aby sprawy twoje skończyły się dobrze. Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 No nie.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Bynajmniej potrafiłeś przeprosić... Szkoda Tomuś 😞 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ale Tomuś bez podłogi mnie tak prędko zostawia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Jasny gwincior, trzymaj się.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Trzymaj sie borowiku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 😞 3maj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Trzym się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solik_ Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 (edytowane) siemka😏 Edytowane 8 Lutego 2022 przez nwmlolxdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovki Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 :(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi