Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Xyrex - Police Department

Xyrex.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Xyrex

SID : 60088

z jakiej frakcji chcesz odejść : Police Department

Ranga posiadane we frakcji: PO III

powód : Nie nadaję się jako funkcjonariusz policji.

@Arguś.exe - Dzięki za pozytywne przyjęcie w szeregi Police Department.

@grzibek - Dzięki za egzamin, jesteś giga pozytywną osobą - Trzymaj się.

@Cinek - Dzięki za egzamin WTD/pościgowy. Niestety urlop nie rozwiąże mojego problemu. Mam nadzieję że do zobaczenia w irl.

@Bary_ - Dzięki tobie w szczególności, za wprowadzenie mnie w ten "świat" Police Departmentu.

@Dewen. - Dzięki za szansę w różnojakich akcjach RP, jesteś giga osóbką.

@DonGrasso - Dzięki za szkolenia które umożliwiły mi zdanie egzaminu z wynikiem pozytywnym.

@wutka - Dzięki za super spędzony czas z tobą na służbie, jesteś giga pozytywną osobą. Mam nadzieję że za niedługo zobacze Cię w gronie Supervisorów.

@BigCarl, @masnyTED, @bagietmajster, @LotoZiom, @Slasher, @Monster2kxd, @krzywy, @Wercia, @Wisnia0987, @Drabinson, @Malpka, @Shezzy, @Venomeqk, @nacxx - Dzięki za wspólną służbę jesteście super.

S4.

police-cars-police-chase (1).gif

Edytowane przez Xyrex
  • Like 1
  • Smutny 14

Dzięki ci @Xyrex za miłą atmosferę na Duty.

Mam nadzieję że kiedyś jeszcze do nas wrócisz, a co odnośnie tego powodu, to mylisz się. Nadajesz się na funkcjonariusza policji jak niemało kto. Ale życzę Ci sukcesów w życiu prywatnym jak i dużo zdrowia, czekam na twój powrót w szeregi SAPD. Pozdrawiam 😉

Edytowane przez Shezzy
  • Dzięki 1

Witam, exSIaz0.png Captain I Dewen. San Andreas Police Department.

Dziękuję za miłe słowa, uśmiech na twarzy pojawia się słysząc miłe słowa na swój temat. Z powyższym pismem się nie zgadzam, ponieważ jak wspomniał przedmówca o3guFBm.pngo3guFBm.png@grzibek - nie zgadzam się z powodem odejścia. Tak czy siak - powodzenia w życiu, do usłyszenia.

• Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.