Xyrex. Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) Nick : Xyrex SID : 60088 z jakiej frakcji chcesz odejść : Police Department Ranga posiadane we frakcji: PO III powód : Nie nadaję się jako funkcjonariusz policji. @Arguś.exe - Dzięki za pozytywne przyjęcie w szeregi Police Department. @grzibek - Dzięki za egzamin, jesteś giga pozytywną osobą - Trzymaj się. @Cinek - Dzięki za egzamin WTD/pościgowy. Niestety urlop nie rozwiąże mojego problemu. Mam nadzieję że do zobaczenia w irl. @Bary_ - Dzięki tobie w szczególności, za wprowadzenie mnie w ten "świat" Police Departmentu. @Dewen. - Dzięki za szansę w różnojakich akcjach RP, jesteś giga osóbką. @DonGrasso - Dzięki za szkolenia które umożliwiły mi zdanie egzaminu z wynikiem pozytywnym. @wutka - Dzięki za super spędzony czas z tobą na służbie, jesteś giga pozytywną osobą. Mam nadzieję że za niedługo zobacze Cię w gronie Supervisorów. @BigCarl, @masnyTED, @bagietmajster, @LotoZiom, @Slasher, @Monster2kxd, @krzywy, @Wercia, @Wisnia0987, @Drabinson, @Malpka, @Shezzy, @Venomeqk, @nacxx - Dzięki za wspólną służbę jesteście super. S4. Edytowane 20 Lutego 2022 przez Xyrex 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Trzymaj się xyrex dzięki za służbę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Trzymaj się Xyrex. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak jak Grzibek z powodem odejścia się totalnie nie zgadzam, trzymaj się i powodzenia! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 trzymaj się 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 tf tf trzymaj się mam nadzieje że kiedyś wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Jako, że nie było super pomiędzy nami to i tak cieszę się, że wybrałeś SAPD. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Że co?! Szkoda trochę, trzymaj się ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Dzięki ci @Xyrex za miłą atmosferę na Duty. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze do nas wrócisz, a co odnośnie tego powodu, to mylisz się. Nadajesz się na funkcjonariusza policji jak niemało kto. Ale życzę Ci sukcesów w życiu prywatnym jak i dużo zdrowia, czekam na twój powrót w szeregi SAPD. Pozdrawiam 😉 Edytowane 21 Lutego 2022 przez Shezzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 3maj się! Powodzenia w innej frakcji ❤️ ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Skoro zdałeś egzaminy to wychodzi na to że jednak jakkolwiek się nadajesz jako funkcjonariusz.. Trzymaj się i powodzenia na nowej drodze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 No cóż Xyrex, dziękuje Ci za te miłe słowa. Mam nadzieje że jeszcze wrócisz, kompletnie się z tym nie zgadzam - co napisałeś w powodzie, życzę Ci powodzenia na nowym szczeblu kariery. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Witam, Captain I Dewen. San Andreas Police Department. Dziękuję za miłe słowa, uśmiech na twarzy pojawia się słysząc miłe słowa na swój temat. Z powyższym pismem się nie zgadzam, ponieważ jak wspomniał przedmówca @grzibek - nie zgadzam się z powodem odejścia. Tak czy siak - powodzenia w życiu, do usłyszenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi