Wisnia0987 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nick : Wisnia098 SID : 79947 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department Ranga posiadane we frakcji: Police Officer I powód : Czuję jakby każdy chciał mnie z tej frakcji wyjeb*ć. @Arguś.exe Dzięki za szanse pobytu w S.A Police Department. ❤️ @krzywy Dzięki za szanse. Egzamin WTD, ogólny, oraz pogadanki na ts3. ❤️ @Cinek Dzięki za szanse, pogaduchy na ts3 oraz egzamin z Pościgów. ❤️ @Wercia Dzięki za pogadanki na ts3. ❤️ @DonGrasso @Bary_ Dzięki chłopaki za szkolenia, to dzięki wam tyle się nauczyłem i zdałem egzaminy oraz za pogaduchy na ts3. ❤️ @bagietmajster Dzięki za pościgi. ❤️ @Dewen. Dzięki za pościgi oraz pogadanki na ts3. ❤️ @masnyTED Dzięki za wszystko, nigdy nie zapomnę tego co razem robiliśmy. Dziękuje ci za wszystko z całego serca, powodzenia w dalszej karierze. ❤️ @Monster2kxd Dzięki za pogaduchy na ts3 gierke w cs, napady oraz pościgi. ❤️ @BigCarl Tobie też dziękuje za wszystko. Napady pościgi wszystko. Powodzenia amatorze. ❤️ @nacxx Mimo że między nami nie było za kolorowo to i tak dzięki za służbę pościgi itd. @wutka Dzięki za służbę pogaduchy na ts3, pościgi, napady. ❤️ @Venoomeq (Nie wiem czy dobrze oznaczyłem) Dzięki za pogadanki pościgi, napady lecisz po D1. ❤️ @LotoZiom Dzięki LotaZiom za pościgi, napady pogaduchy i wiele więcej. Życzę ci powodzenia. ❤️ @R32 Dzięki za pościgi, napady oraz pogaduchy na ts3. ❤️ @scandaf @Dovki @SOBON Dzięki chłopaki za akademie. Mam nadzieję że zajdziecie dalej ode mnie. ❤️ 5 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Kurde wiśnia szkoda mi ciebie ale kontakt zostaję. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 pap 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adBlue. Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Dzięki za wszystko, trzymaj się tam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Hej.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Dzięki za all, trzymaj się i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nara kurde ten 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 🤝 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Trzymaj się, bez komentarza po tym co zrobiłeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi