Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]End of Watch..

Shezzy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Shezzy_

SID : 96146

z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD

Ranga posiadane we frakcji: Detective II

powód : Wypalenie się serwerem (Prawdopodobna zmiana serwisu)

--------‐-----------‐--------------

Z góry chciałbym podziękować @Arguś.exe oraz całemu gronie Executive Staff/Command Staff za danie mi szansy dojścia do tak wspaniałej frakcji.

@krzywy Tobie zawdzięczam większość tego co osiągnąłem w SAPD i jestem Ci ogromnie za to wdzięczny (Ale pij mniej, okej?)

@Cinek pomimo tego że jesteś grynglakiem to można na Ciebie liczyć w większości sytuacjach i za to Cię szanuje.

@Wercia nadal nie mogę się doczekać na to aż podziękujesz mi za to że woziłem ci dvpe na akademii..

@DonGrasso dzięki Ci za te nocne pogadanki na duty, mam nadzieję że będzie jeszcze kiedyś okazja aby pogadać tak na spokojnie.

@bagietmajster szczerze powiedziawszy to nie znam bardziej prawilnej osoby od ciebie Bagiet, mam nadzieję że jeszcze całą ekipą zagramy w The Forest. (Lecz pamiętaj, ciśnij ich tam w frakcji [najbardziej to tych kadetów]) 

@Mathie dziękuję Ci za to że namówiłeś mnie do napisania podania do SAPD oraz za przekazanie wiedzy wraz z Grzibkiem na okresie akademii.

@Bary_ dziękuję Tobie za te wspólne i szczere rozmowy na TS3 oraz za liczne patrole. Współpraca z taką osobą jak Ty to czysty zaszczyt. Oczywiście kontakt jest i będzie ;D

@Dewen. wiem że rzadko z sobą rozmawialiśmy, lecz chciałbym Ci podziękować za pełnienie służby u Twojego boku, można na Tobie polegać iż nie wystawiasz słów na wiatr i za to Cię szanuje (Ale trzymaj ich tam krótko w IB) 

@Slasher dziękuję Tobie za wspólne patrole oraz za pomoc w niektórych sprawach. Współpraca z Tobą to czysta przyjemność. Lecz mam nadzieję że kiedyś jeszcze zagramy w np.: Zero Hour :D

@SOBON @suchapanda większych odwalaczy niż Wy chyba nie ma, lecz pamiętajcie nie dajcie się złapać 

@Venoomeq wierzę w Ciebie że kiedyś wbijesz ten zasłużony zarząd :

@Bistek., @Malpka, @Monster2kxd, @Pablo.exe i inni. Dziękuję Wam za to że mogłem spędzić czas z takimi pozytywnymi osobami jak Wy, idziecie po sam szczyt  ;D

Służba z Wami to był prawdziwy zaszczyt, wierzę że kontakt z każdym z Was nadal będzie, życzę Wam wszystkiego dobrego...

-------------------------------------

Official Last Status IV. 

• Dzięki 1
  • Smutny 15

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.