Shezzy Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nick : Shezzy_ SID : 96146 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Detective II powód : Wypalenie się serwerem (Prawdopodobna zmiana serwisu) --------‐-----------‐-------------- Z góry chciałbym podziękować @Arguś.exe oraz całemu gronie Executive Staff/Command Staff za danie mi szansy dojścia do tak wspaniałej frakcji. @krzywy Tobie zawdzięczam większość tego co osiągnąłem w SAPD i jestem Ci ogromnie za to wdzięczny (Ale pij mniej, okej?) @Cinek pomimo tego że jesteś grynglakiem to można na Ciebie liczyć w większości sytuacjach i za to Cię szanuje. @Wercia nadal nie mogę się doczekać na to aż podziękujesz mi za to że woziłem ci dvpe na akademii.. @DonGrasso dzięki Ci za te nocne pogadanki na duty, mam nadzieję że będzie jeszcze kiedyś okazja aby pogadać tak na spokojnie. @bagietmajster szczerze powiedziawszy to nie znam bardziej prawilnej osoby od ciebie Bagiet, mam nadzieję że jeszcze całą ekipą zagramy w The Forest. (Lecz pamiętaj, ciśnij ich tam w frakcji [najbardziej to tych kadetów]) @Mathie dziękuję Ci za to że namówiłeś mnie do napisania podania do SAPD oraz za przekazanie wiedzy wraz z Grzibkiem na okresie akademii. @Bary_ dziękuję Tobie za te wspólne i szczere rozmowy na TS3 oraz za liczne patrole. Współpraca z taką osobą jak Ty to czysty zaszczyt. Oczywiście kontakt jest i będzie ;D @Dewen. wiem że rzadko z sobą rozmawialiśmy, lecz chciałbym Ci podziękować za pełnienie służby u Twojego boku, można na Tobie polegać iż nie wystawiasz słów na wiatr i za to Cię szanuje (Ale trzymaj ich tam krótko w IB) @Slasher dziękuję Tobie za wspólne patrole oraz za pomoc w niektórych sprawach. Współpraca z Tobą to czysta przyjemność. Lecz mam nadzieję że kiedyś jeszcze zagramy w np.: Zero Hour :D @SOBON @suchapanda większych odwalaczy niż Wy chyba nie ma, lecz pamiętajcie nie dajcie się złapać @Venoomeq wierzę w Ciebie że kiedyś wbijesz ten zasłużony zarząd :D @Bistek., @Malpka, @Monster2kxd, @Pablo.exe i inni. Dziękuję Wam za to że mogłem spędzić czas z takimi pozytywnymi osobami jak Wy, idziecie po sam szczyt ;D Służba z Wami to był prawdziwy zaszczyt, wierzę że kontakt z każdym z Was nadal będzie, życzę Wam wszystkiego dobrego... ------------------------------------- Official Last Status IV. 1 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Tego się nie spodziewałem, trzymaj się grzesiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 dobry ruch 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się shezzy a może shitzzy? haha XD . Dzięki ci za wszystko, spędzony czas na duty i ts. życzę ci wszystkiego dobrego, i powodzenia na nowo obranej drodze! mam nadzieję że kontakt pozostanie i grywajki w DL'a będą! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Kurde no... Trzymaj się mordzia. Do zobaczenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nie no Grzesiu co ty robisz? Patrol bez ciebie to nie patrol,.trzymaj się towarzyszu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 kurde myslalem ze mnie na patrol wezmiesz szkoda , trzym sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się sizi dzięki za służbę 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Tylko z Multi nie odchodź bo ci hajs wisze xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 papa Grzesiu dzięki za patrol na akademii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Miłego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Jakich odwalaczy???!!! Pozdro trzymaj się, kolejny nas opuścił... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOBON Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 12 minut temu, suchapanda napisał: Jakich odwalaczy? Właśnie w szoku chyba jest, trzymaj się ramy sizi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się Sheezy, dobrze się razem na duty jeździło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Uważasz ze jestem jakiś nie spokojny? Trzymaj się i mam nadzieje że jeszcze zawitasz w naszych progach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj sie Shezzy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 300... 250... 200... 150... Powoli schodzimy do stówki, a dobrzy ludzie odchodzą 😧 Trzymaj się tam Shezzy, dobry chłopak z ciebie:( 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi