Mathias_Ojcielov Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Nick : Mathias_Ojcielov SID : 24116 z jakiej frakcji chcesz odejść :S.A Fire Department Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier powód : Powodów jest wiele o których nie chce za bardzo pisać ale jedyne co dopisze to aktywność reszty graczy na zarządzie nad tą decyzją zastanawiałem się parę miesięcy ale parę spraw namówiło mnie do tej decyzji najbardziej pozdrawiam @Mandarynka- który przyjął mnie do tej frakcji oraz nauczył @Mentorek-który ogarniał tą frakcje najlepiej @Krajnus227- Jako znajomy z zarządu @_Hubs0n_- Który przytrzymywał mnie na duchu Oraz reszta którą poznałem przez ten czas były to miłe czasy ale niestety pora uciekać z fartem chłopaki oraz życzę wam samych dobrych rang Z poważaniem Nadbrygadier Mathias_Ojcielov 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 No cóż duże rzeczy się dzieje w tym tygodniu. Trzymaj się msthias obym cię jeszcze tu ujrzał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 1 minutę temu, BigCarl napisał: No cóż duże rzeczy się dzieje w tym tygodniu. Trzymaj się msthias obym cię jeszcze tu ujrzał ujrzysz nygusie 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Trzymaj się Mathias, dobrze się na ts rozmawiało, ogólnie spoko jesteś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Idę za tobą 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 siema Mathias do kiedyś samce witają 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 kurła nara dzieki za akademie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Dzieki mathias za akademie i wspólną służbę pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 1 godzinę temu, Mathias_Ojcielov napisał: @Mentorek- który ogarniał tą frakcje najlepiej XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Co się tutaj dzieje, jeden z najdzielniejszych strażaków odchodzi. Kiedy zobaczymy końca kres? 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewcu7 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Mordo a ja pisałem podanie do safd i myślałem że sobie pojeździmy i popatrolujemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 10 godzin temu, Szewcu7 napisał: Mordo a ja pisałem podanie do safd i myślałem że sobie pojeździmy i popatrolujemy Nie pojeździsz i nie popatrolujesz bo złamałeś ważny podpunkt w regulaminie GKF. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi