Krajnus227 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 26.05.2022 do 30.05.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Edytowane 26 Maja 2022 przez Mentorek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estojkantando Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Imię: Franek Wiek: 16 Login: estojkantando SID: 86931 Ilość godzin na serwerze: 600 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Około 3h dziennie. Coś o sobie: Mam na imię Franek, mam 16 lat, chodzę do 2 klasy liceum.Pochodzę z województwa Kujawsko-Pomorskiego oraz od 2 lat jeżdżę na desce, a od niedawna stało się to moją pasją którą staram się rozwijać. Jestem osobą kulturalną, miłą oraz zabawną . W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi lub gram w gry, głównie MTA lub w CS:GO (chociaż to już rzadziej). Konto na MultiRPG założyłem 30 stycznia 2021r. lecz regularnie gram od około 5 miesięcy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tak jak już wspominałem jestem osobą kulturalną oraz miłą lecz nie zabraknie we mnie także garstki dobrego humoru. Potrafię słuchać się wyższej rangi i nie sprawia to dla mnie żadnego problemu. Frakcja ta od zawsze podobała mi się i chciałbym spróbować swoich sił oraz dołożyć swoją przysłowiową cegiełkę. Obiecuję że będę godnie reprezentować ową frakcję oraz wykonywać polecenia. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) Imię Kamil Wiek: 14 Login: kamzus SID: 115832 Ilość godzin na serwerze: 120h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4h dziennie, tygodniowo ok 20h. Coś o sobie: Mam na imię Kamil pochodzę z województwa pomorskiego, moją pasją jest granie w piłkę oraz granie w gry. W mta gram już od roku 2019. Mam szacunek do młodszych osób oraz do starszych. Również będę podejmował jak najlepsze decyzje, byłem też w frakcji TSA ale niestety mnie wyrzucono bo nie dawałem z siebie wszystkiego. Będę się starał żeby frakcja SAFD miała jak najlepsze opinie :). Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego że jestem osobą z szacunkiem i jestem osobą kulturalna, nie mam problemu z poleceniem od wyższych rang. Umiem również odgrywać rp. Oraz znam mapę MultiRPG w ok 80%. będę się starał żeby zarząd i inni byli ze mnie dumni. Oraz zawsze wyrobie normę tygodniową. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie mam jak wysłać zdjęcia na imgur więc wyślę poprostu link do moich kar: https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kamzus Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. PS: Pozdrawiam cały zarząd SAFD Edytowane 30 Maja 2022 przez kamzus Edytowanie godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejcob.GG Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Imię Kacper Wiek: 16 Login: HejcobYT SID: Ilość godzin na serwerze: 35h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3h Coś o sobie: Cześć, mam na imię Kacper, od jakiegoś czasu interesuje się nagrywanie na Youtube oraz streamowaniem z takich gier jak ETS, Minecraft czy też właśnie MTA. Na co dzień interesują się treściami związanymi z IT i doskonaleniem swoich umiejętności w działalności w Internecie. Chce dalej rozwijać te hobby, ponieważ mi się to podoba i z chęcią do tego siadam. Lubię również grać w gry komputerowe. Kariera z MTA, jeśli możemy tak ją nazwać, zaczęła się myślę że spokojnie koło roku, jak nie więcej, więc nie jest to mój pierwszy serwer i poznałem wiele z nich, od RP po serwery do fanu. Przede wszystkim – bardzo miły i umiejący się dogadać gracz. Chętnie poznaje nowe osoby i łapie dobry. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wiedza, którą opieram na mojej rozgrywce przez wspomniany czas jest moim zdaniem dosyć duża, względem tego jaką posiadają inni gracze. Frakcja SAFD byłaby czymś nowym, natomiast rozpoczęciem w wejście we „frakcje” co też pobudziłoby większe zainteresowanie do gry oraz poznawania zasad związanych z frakcją jak i zasadami, które poniekąd panują w życiu prawdziwym. Jestem gotowy, aby spróbować swoich sił w nowej roli oraz móc wspierać godnie frakcje jak i serwer. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: w życiu prawdziwym niestety nie ale interesuje się Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie posiadam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yungmaciasww Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Imię Krystian Wiek: 19 Login: yungmaciasww SID: 119549 Ilość godzin na serwerze: aktualnie 3 godziny ponieważ j3stem na nowym koncie A nie pamiętam loginu i hasła do poprzedniego na starym koncie z tego co pamiętam miałem 100h. Proszę o szanse obiecuje że wyrobie 50h ale mam nowe konto naprawdę proszę o szanse Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: oczywiście Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3 do 5 godzin dzienni3 zależy czy nie mam planów ale normę wyrobie normalnie Coś o sobie: cześć mam na imię Krystian mam 19 lat jestem spokojnym oraz pomocnym człowiekiem potrafię pracować w grupie interesuje się motoryzacją jak i samym pożarnictwem często bywam na koszarach u mnie w mieście pomóc wyczyść osprzętowanie itp. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam 2 miesięczne doświadczenie w SAFD niestety z poprzedniego serwera zostałem wydalony z powodu rozpadu frakcji i chciałbym spróbować tutaj Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: czasami przebywam na koszarach Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie Edytowane 27 Maja 2022 przez yungmaciasww Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikoloFPS Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) W dniu 26.05.2022 o 18:58, Krajnus227 napisał: Imię Dominik Wiek: 14 Login:Sergio SID:119095 Ilość godzin na serwerze: 98godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4 godz. Coś o sobie: Jestem miły dla innych i dla każdego z was :). Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego że będe pomocny. i długo siedze na serwerze Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie za bardzo Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam Edytowane 28 Maja 2022 przez PikoloFPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Imię Dawid Wiek: 14 Login: ziom420 SID: 104051 Ilość godzin na serwerze: 280 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4 godziny dziennie Coś o sobie: Siemka, mam na imię Dawid, mam 14 lat. Moim hobby jest jazda na rowerze, granie w piłkę nożną i w kosza , ale gry komputerowe, także, lubię grać w CS:GO, Minecraft, MTA. Jestem człowiekiem aktywnym oraz miłym. Pochodzę z woj. Mazowieckiego z małej wsi nie daleko Płocka. Jestem osobą podejmują rozsądne decyzje dla owej frakcji. Jestem, także aktywny na serwerze . Przy grach komputerowych potrafię spędzić nawet do 10 godzin. Myślę, że można mi zaufać i zwierzyć się z tajemnic. Staram się nie zrażać błędami, z uśmiechem witać każdy dzień oraz pozytywnie podchodzić do kolejnych wyzwań i doświadczeń. Zawsze staram się myśleć optymistycznie. Bardzo lubię się uśmiechać, a gdy zdarzy mi się być smutnym staram się myśleć o czymś pozytywnym. Życzę powodzenia w sprawdzaniu podań. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Między innymi dlatego, że jestem osobą miłą oraz rozsądną, podejmuję dobre decyzje . Umiem, także zadbać odpowiednio o swoją frakcję, po to aby posiadała jak najlepszą opinie. Słucham wyższych rang i mam do nich szacunek. Nie obrażam starszych oraz młodszych bez powodu bo do nich tez mam szacunek jak do innych członków SAFD oraz graczy. Chciałbym dołączyć do SAFD dlatego że byłem w różnych frakcjach na innych serwerach ale w SAFD jeszcze nie byłem i chciałbym spróbować w tej frakcji, zatem można mi zaufać. Dam z siebie wszystko : ) Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: niestety nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): byłem ale nie umiem wstawić tu zdjęcia Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogalikZGringlem123 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Imię:Patryk Wiek:16 Login:GrubyRogal5161 SID:106050 Ilość godzin na serwerze:78godzin,11minut Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:jasne Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3 - 4h Coś osobie: Jestem ambitnym chłopakiem, który kocha nowe doświadczenia. Moje zainteresowania to przede wszystkim realizacja nagrań oraz muzyka, którym poświęcam dużo czasu. Poza tym interesuje się grami komputerowymi oraz grafiką komputerową. Uczęszczam do pierwszej klasy technikum. Pozdrawiam mamę i tatę i rodziców. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:wydaje mi się że akurat SAFD jest najciekawszą frakcja i bym chciał bardzo grać rolę strażaka bo to mnie bardzo ciekawi, potrafię się dogadać z każdą nowo poznano osobą i lubię bardzo pomagać ludziom a straż do tego jest. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Niestety nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubonZZZ Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Imię Hubert Wiek: 15 Login: HubonZZZ SID: 107463 Ilość godzin na serwerze: 255h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Jasne Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: dziennie 3-4h Coś o sobie: Mam na imię Hubert, mam 15 lat i pochodzę z województwa Lubelskiego Obecnie jestem osobą która się nie uczy bo nie lubię tego robić lecz muszę DD: .Jestem osobą bez konfliktową, bardziej staram się tego unikać, a staram się być z ludźmi w zgodzie. Jestem człowiekiem, który nie szydzi, nie śmieję, nie wytyka palcami w stronę osób biednych i chorych. Szczerze to nie przepadam za takimi ludźmi, którzy tak się zachowują no, ale co zrobić. Jeśli miałbym opisać w dalszym ciągu swój charakter to warto u mnie podkreślić, że Jestem miły, uczynny, pomocny, zaangażowany w rzecz, która mi ktoś powierzy. Uważam, że te cztery typy charakteru wraz z powyższymi przy których trochę napisałem są czymś kluczowym co może zaważyć na życiowym sukcesie wśród swoich rówieśników jak i ludzi, których można spotkać w swoich życiu prywatnym i nie tylko. Interesuję się rzeczami związanymi z: rozrywką wirtualną. W tym przypadku można do tego zaliczyć gry komputerowe. Dalszymi rzeczami w kręgu moich zainteresowań będzie piłka nożna. Od dziecka ciągnęło mnie do grania, Następnym moim hobby z kolei jest słuchanie muzyki, spacery oraz podróże. To chyba są trochę wyodrębnione zainteresowania z tych wszystkich. Świetnie one się ze sobą komponują. Z racji , że mieszkam w małej wiosce to często wyjdę na spacer strasznie uspokaja, odpręża i daje chociaż chwilę momentu by zapomnieć o jakiś tam problemach. Jeśli chodzi o gatunki piosenek to raczej nie jestem osobą, która miałaby jakieś swoje wybrane gatunki muzyczne. Akurat Jestem kimś kto przepada za prawie wszystkimi gatunkami. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tak jak wspomniałem, jestem kulturalny, miły, nie jestem osobą konfliktową i chciałbym zobaczyć jak to wygląda z perspektywy strażaka na MultiRPG Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. Edytowane 28 Maja 2022 przez HubonZZZ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posterunkowy_Gierczak Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Imię Arek Wiek: 20 Login: Serowy SID: 43191 Ilość godzin na serwerze: 440 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie 2h Coś o sobie: No siema, Arek jestem, jam jest dobry chłop, nie lubię kogoś obrażać no chyba że mnie ktoś sprowokuje. Generlanie mam ojca instagramera, dobry agent jest wam powiem, nazywają go psychotata. Mamy małego potwora który nam dom rozwala xD Razem z dziewczyną próbujemy go trochę nauczyć porządku ale ciężko jest. Pozdro 600. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ byłem na topowym serwerze w danej frakcji i wiem co i jak. Iż że tam dali mi BL BMA za to że ściągałem xD to tak wyszło że tu przyszedłem. Poziom jaki tam jest reprezentowany a jaki był tutaj kiedyś to wgl dno a niebo. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie bo mnie to nie bardzo kręci. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie da rady spojleru dać, oraz nie znam się na takich rzeczach typu przenieś tu wklej tam itp... tata_truck_driver Powód: Taran frakcji Nałożono przez: Cinek. Od: 2022-05-10 20:02:29 Do: 2022-05-12 20:02:29 tata_truck_driver Powód: odwalanie Nałożono przez: Tredox. Od: 2022-05-05 17:41:51 Do: 2022-05-08 17:41:51 tata_truck_driver Powód: Obraza Gracza Nałożono przez: DomiN. Od: 2022-05-04 23:14:50 Do: 2022-05-05 11:14:50 tata_truck_driver Powód: Taran frakcji Nałożono przez: Kaczorowskyyy Od: 2022-05-02 20:51:10 Do: 2022-05-03 08:50:00 tata_truck_driver Powód: jazda pod prad Nałożono przez: idk Od: 2022-01-29 09:48:20 Do: 2022-01-29 09:49:20 tata_truck_driver Powód: Obraza gracza na VC Nałożono przez: Leon Od: 2022-01-01 22:12:44 Do: 2022-01-03 22:12:44 tata_truck_driver Powód: Celowy taran Nałożono przez: Leon Od: 2022-01-01 22:09:25 Do: 2022-01-02 22:09:25 tata_truck_driver Powód: Zebranie Nałożono przez: mathexu Od: 2021-12-27 18:05:59 Do: 2021-12-27 18:35:59 tata_truck_driver Powód: CBK Nałożono przez: NinjSS Od: 2021-12-13 13:11:49 Do: 2021-12-15 13:11:49 tata_truck_driver Powód: Obraza frakcji SAPD. Nałożono przez: Pablo.exe.187strsnbnd Od: 2021-12-07 22:27:55 Do: 2021-12-09 22:27:55 tata_truck_driver Powód: flood Nałożono przez: Bistek. Od: 2021-10-08 21:28:15 Do: 2021-10-08 21:58:15 tata_truck_driver Powód: odwalanie Nałożono przez: Axose. Od: 2021-07-17 21:20:39 Do: 2021-07-24 21:20:39 tata_truck_driver Powód: Jazda pod prad Nałożono przez: kosiin Od: 2021-07-15 20:13:49 Do: 2021-07-15 23:13:49 tata_truck_driver Powód: Odwalanie Nałożono przez: Bistek. Od: 2021-07-04 16:26:54 Do: 2021-07-05 16:26:54 tata_truck_driver Powód: Celowy taran Nałożono przez: kosiin Od: 2021-06-27 21:46:29 Do: 2021-06-28 03:46:29 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nope Edytowane 27 Maja 2022 przez tata_truck_driver 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrxxC Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Imię Bartek Wiek:15 prawie 16 Login: CrxxC SID:117777 Ilość godzin na serwerze:55 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-8h Coś o sobie:Witam,nazywam się Bartek mam prawie 16 lat. Obecnie jestem osobą która nie lubi się uczyć lecz muszę.Moje hobby to są granie w gry komputerowe i koszykówka. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ chce zobaczyć jak jest w frakcji SAFD bo nigdy nie byłem Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): odwalanie raz tylko I tyle Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_NIK015_ Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Imię:Nikodem Wiek:17 Login:_NIK015_ SID:43472 Ilość godzin na serwerze:112 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Jeszcze nie,lecz gdy dostanę szanse to jak najbardziej zapoznam się z regulaminem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:Dziennie myślę 2-4h Coś o sobie: Siemka ,jestem Nikodem, mam 17 lat, mieszkam w województwie Zachodniopomorskim w powiecie Choszczeńskim, chodzę do drugiej klasy zawodowej i kieruje się w kierunku ślusarz, kocham jeździć na crossie/enduro, lubie równierz jeździć rowerem oraz autem 🙂 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Myślę że powinniście mnie wybrać z powodu że byłem wiele razy w owej frakcji, mam również swoje materiały, ale i tak się dostosuje do pańskich, mam duży staż w SAFD i mam nadzieje ze dacie mi szanse Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Obecnie nie lecz kilka lat temu owszem miałem Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie posiadam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omsisek Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Imię: Grzesiek Wiek: 15 Login: Omsisek SID: 101846 Ilość godzin na serwerze: 213 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie 2 do 3 godzin Coś o sobie: Jestem Grzegorz, Mam 15 lat, a w czerwcu kończę 16. Jestem młodym miłośnikiem komunikacji miejskiej oraz służb ratowniczych. Chodzę do pierwszej klasy szkoły branżowej na profil Kucharz. Poszedłem do niej ponieważ moim pobocznym hobby jest gotowanie wszelakich dań i robienie deserów. Na serwerze gram od Sierpnia zeszłego roku i byłem już w jednej frakcji i biznesie; jakim są TSA i SanNews. Osobiście jestem bardzo miły i empatyczny. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam trochę zdolności jeśli chodzi o pożarnictwo lecz też nie są one na wysokim poziomie. Lubię odgrywać RP i wczuwać się w sytuacje Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak lecz nie za dużo Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1234555 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Imię: Kacper Wiek: 14 Login: lolek1234555 SID: 66192 Ilość godzin na serwerze: 302 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Około 3-4h dziennie Coś o sobie: : Jestem Kacper, mam 14 lat, Jestem z województwa Wielkopolskie z miasta Poznań. Za niedługo kończe ósmą klasę Podstawową i idę na kierunek mechanika Samochodowego. Uprawiam trzy sporty piłka nożna , siatkówka i koszykówka. Interesuje się muzyką , motoryzacja i granie w gierki. Ogólnie jestem człowiekiem Spokojnym, przemiłym, Kreatywnym i nietoksycznym. Spotykam się ze znajomymi na przykład na na różne spotkania wieczorami nad jeziorem i innymi gdzie razem spędzamy czas. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ Jestem Osobą Spokojną , Kreatywną i Kulturalną. Chciałbym Spróbować Nowych rzeczy i wiadomo pomagać graczom a na to mogę poświęcić wiele czasu ponieważ lubię pomagać innym i sprawa mi to radość. Również chciałbym pilnować porządku na serwerze by nie było żadnych nie miłych sytuacji. Jestem Typem człowieka który omija konflikty albo próbuje je uspokoić. nie wywyższam się w gronie innych , nie ubliżam nikomu i również nie przeszkadzam graczom grać na serwerze. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/IuHPyem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie -------------------------------------------------------- San Andreas Police Department - ✖ San Andreas Medical Center - ✖ San Andreas Road Assistance - ✖ San Andreas Fire Departament - ✖ Transport Of San Andreas - ✔ -------------------------------------------------------- Biznes San News - ✖ Biznes Fabryka Aut - ✖ -------------------------------------------------------- W banku 5kkk - ✔ W banku 10kkk - ✔ W banku 15kkk - ✔ W banku 20kkk - ✔ Najwięcej kkk w banku - 20kkk -------------------------------------------------------- Support - ✖ Administrator - ✖ Administrator ROOT - ✖ -------------------------------------------------------- Pojazdy jakieś gruzy Comet 10k id -------------------------------------------------------- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Imię: Bartek Wiek: 17 Login: koza2190 SID: 109976 Ilość godzin na serwerze: 600godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak zapoznałem! Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wystarczająco! Coś o sobie: Cześć jestem Bartek mam 17lat. Pochodzę z województwa Mazowieckiego z pięknego miasta Warszawa. Głównie interesuję się muzyką jak i tworzeniem gier. Jestem absolwentem trzeciej klasy technikum na profilu ekonomicznym. w MTA gram od Czerwca ale kiedyś się jeszcze przewinęło. Lubię Spotting autobusów, tramwajów i pociągów jak i nimi podróżować. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chce spróbować pierwszy raz w frakcji i myślę ze to jest dobra frakcja na START! Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie lecz bardzo się tym interesuję i chce się u was coś nauczyć. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedmine Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) Imię: Patryk Wiek: 16 Login: Speedmine SID: 72463 Ilość godzin na serwerze: 340h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: jasne Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: myślę że dziennie od 1 godziny do około 6 godzin. Coś o sobie: Nazywam się Patryk mam 16 lat. Pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. Chodzę do 1 klasy technikum. Lubię grać w grę jaką jest MTA. W wolnym czasie nie tylko gram ale robię też inne rzeczy takie jak np gram w piłkę nożną czy też słucham muzyki która bardzo umila mi wolne chwile. Jestem ambitny pomocny i wytrwały w tym co robię. Większość czasu spędzam a domu podczas grania w gry na komputerze. Jestem osobą bardzo pomocna. Lubię też doświadczać nowych rzeczy tak jak w tym przypadku zostnie Strażakiem serwerowym, ratownikiem ludzi itd. Także jeżdżę na rowerze i robię inne rzeczy. Łatwo nawiązuje nowe znajomości i trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Lubię też grać w gry takie jak Minecraft Counter-Strike Farming Simulator 19 no i oczywiście MTA. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ chciałbym spróbować czegoś nowego co może okazać się bardzo fajna rzeczą na nudę. Przestrzegam regulaminów serwerowych i innych które są mi narzucone. Jestem pracowita osoba i wiem jak wyglądają obowiązki w frakcji jaką jest SAFD. Jestem graczem do którego nikt nie ma żadnych problemów. Jestem zawsze chętny do pomocy. Odgrywałbym z graczami serwera różne ciekawe i fajne RP. Też cieszyłbym się razem z nimi grą. Będę godnie reprezentować frakcje SAFD i wykonywać polecenia które zastaną mi narzucone od kolegów z frakcji lub liderów. Potrafię odgrywać RP. Potrafię słuchać się wyższych rang i przestrzegać regulaminów jakie są przydzielone każdemu z nas. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Z lekcji w szkole Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam Edytowane 30 Maja 2022 przez Speedmine błąd ortograficzny 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirek69 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Imię: szymon Wiek: 14 Login: swirek SID: 92901 Ilość godzin na serwerze:51h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:11 co weekend Coś o sobie:Witam jestem szymon i mam 14 lat.Lubie grać w MTA na serwerze MultiRPG.Jest to fsjny serwer. Na MiltiRPG zacząłem grać ponieważ opowiedział mi o nim kuzyn.Zacząłem grać i bardzo mi sie spodobało.Zacząłem grać coraz więcej i węcej i pardzo mnie wciągnął ten serwer.Jest on bardzo fajny i dużo na nim miłych ludzi.Jest fajna atmosfera.Bardzo fajny serwer. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ chciałbym spróbować czegoś nowego nigdy nie byłem w SAFD ale bardzo bym chciał. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Imię: Michał Wiek: 14 Login: MichuMich72405 SID: 118259 Ilość godzin na serwerze: 194 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: conajmniej 10godzin tygodniowo Coś o sobie: Jestem Michał, mam 14lat oraz obecnie chodzę do ósmejklasy. Na co dzień zajmuje się głównie graniem na komputerze oraz interesuję się ciężarówkami. Bardzo lubię motoryzację , około 6 tygodni temu zaczołem grać w MTA oraz bardzo mi się to spodobało i gram codziennie po co najmniej 2 godziny. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: , ponieważ bardzo chciałbym poznać, zaznać doświadczenie w czymś nowym. Jestem pracowitą oraz ufną osobą. Myślę że można mi zaufać i jestem człowiekiem który nie lubi wpadać w różne konflikty itd. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi203 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) Imię Mikołaj Wiek: 16 Login: Chucknoris SID: 80945 Ilość godzin na serwerze: 60h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4,5 h dzienie zalezy od czasu wolnego Coś o sobie:Siema jestem Mikołaj mam 16 lat, jestem strażakiem MDP w realu w mojej jednostce w mojej miejscowości. Interesuje sie bardzo długo motoryzacją, Lubie sobie pomajstrować w garażu przy motocyklu. Gram w piłke nożną,Gram też w mta dużo grałem w safd/PSP na serwerach Mta, Potrafie dobrze Rp Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak posiadam jestem W OSP w Młodzieżowej drużynie pożarniczej i mam co dwa tygodnie zbiórki gdzie sie szkolimy Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Ostatni raz byłem karany w marcu było to prawo jazdy Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie mam ps. Pozdrawiam cały zarząd i wszystkich strażaków Edytowane 30 Maja 2022 przez Adi203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi