NinjSS Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) @turbii@Black*@Kelly_Severide@Kujukwangu@YomenikAlchemik @krzywy@xBartek. @AnimaL @Febson@MichaleQ @the_king97 @Cannabis@Inder00@XmieL @AdThree @FuriaT@Perzu Ogólnie Pożegnanie napisałem, tak samo pokręcone jak moje wlosy na.... Pakuje walizke z serwera, masno było przez 3.5 miech na nim ❤️ Kocham all, oprócz Damiana123 Całusek.| Perzu-Nic z tobą nie gadałem, ale cię oznacze o tak 😛 xBartek-Grubego trzeba było aż dodać, świr zadymiarz. Turbii Mr. Pecioch, twój krzyk gdy bylo 300 osób ❤️ Black* Czarna pszczoła, we tam akademie i frakcje z turbasem króciutko pilnuj. I bym zapomnial Nie pij przed wejsciem na sluzbe. 2 Desperadosy i lezysz słabiaku 😛 Kelly_Severide - Go to ROOT Kujukwangu- DO LOGOPEDY SIO PASKUDO. YomenikAlchemik- JOKAMACZI, bomba w oko holdspeedowi, przykładny policeman Krzywy-garbaty, w kasku się nie biega nayebany w 3 dupy 😛 Animal- Wracaj do AnimalPlanet, i nie skacz radiolką 🙂 Febson- Sprzedasz nawet piasek arabowi MichaleQ- 10 mniej ratuje zycie, Kontak 24/7 The_king97- 1 pracownik SAPD, którego polubiłem na swoich początkach Cannabis- Ucz się cepie bo przyjde do tej szkoły i powiem co robisz, pamiętaj blisko mam XD Inder00- Idź tam w rusta graj, Fajny serwer nie zjeb go AdThree- Był słabym liderem, ale darł dobrze. Opowiedz nam jak tam na Serwerach MC Furiat- Dzban największy XD, lepszy trochę niz adthree, ale pamiętaj Skarga zapisana na CB Misiaku ❤️ Xmiel- Na prośbe twą, good policeman więcej zycia w głosie dawaj 😛 Edytowane 17 Września 2019 przez NinjSS Black jest uzalezniony od Alko a Turbii lubi wiadro elo benc 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne[X] Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 siema 3m się szkoda że jak jestem parę tygodni w sapd to ty akrust odchodzisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 konfident w moim sercu na zawsze ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 kurwa masz w chuj blisko a teraz jestem chory o wiec jestem w domu i se gram w lige essa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) Tak Kurwa leniu TY I CHOROBA, bo ci uwieze I weź ty swoich ziomków z Morskiej bo się nie nadają pokraki Edytowane 16 Września 2019 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 50 minut temu, NinjSS napisał: Tak Kurwa leniu TY I CHOROBA, bo ci uwieze I weź ty swoich ziomków z Morskiej bo się nie nadają pokraki mamuśka do mnie do szkoły a ja do niej chory jestem i gram do 5 hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Trzymaj się mordo! Chuj z tych 10mniej nie mam bmki XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Trzymaj się, na mojej pierwszej akademii byłem źle do cb nastawiony ale zmieniłem zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 No a o mnie nie wspomnial ;( Kto Ci autka na domek w SF zwozil? XD Nie no pozdro mordko wracaaj tam kiedys :l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnimaL Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Narazie na gazie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Kolejny cj zapomniał eh, no trzyma się, pamiętam te nocne zabawy XXD i nagrywania na innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 eluwa ni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Eh..kolejny narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 @Black* wrócę, to cie odholuje... Misiaku daj mi 3 tyg. 😘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 e A ja to co 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Papatki ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XmieL Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 ❤️❤️❤️❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 3 maj się ziomeczku ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio24pl Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Kolejny świetny człowiek odchodzi z serwera 😞 Żegnaj ! Zajebiście się z tobą na ts gadało i patrolowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi