*Pablo* Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Nick: Pablo Sid: 3764 z jakiej frakcji chcesz odejść: FabrykaAut Ranga posiadana we frakcji: Kierownik Powód: Na każdego przychodzi czas @erniulaDziękuję za wszystkie wspólnie spędzone noce na fabryce i za pomoc w prowadzeniu fabryki @DC8898 Dzięki dc za wszystko a szczególnie za to że pozwoliłeś mi przejąć dowodzenie nad fabryką @WaleWiadroAkaSiasio2137 trzymaj się ty mój przypałowy palaczu i zostaw wreszcie te SAPD @TurboWojtek no cóż turbo mam nadzieję na to że to właśnie na ciebie teraz przechodzi Lider fabryki i mam również nadzieję że będziesz lepszym Liderem ode mnie @BartiTMDziękuję ci za te wszystkie chwile spędzone na fabryce za te ,,przepisową" jazdę na duty TSA i za grę do białego rana w ETS mam nadzieję że kiedyś jeszcze pogramy @Wercia To nie tak że cię nie lubię wręcz przeciwnie uwielbiam cię denerwować więc zrobię to ostatni raz weź kopsnij szluga @ApellovskyyDziękuję że mimo tego że nie byłeś powiązany z fabryką chciałeś mi pomóc w prowadzeniu tego biznesu @JezyKK Ty to powinieneś dostać nobla za to że nawet jak byłem w totalnej rozsypce potrafiłeś postawić mnie na nogi i nawet nie zdawałeś sobie z tego sprawy nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłeś rozmawiając ze mną o twoich problemach bo dzięki temu że słuchałem tego co dzieje się u ciebie zapominałem o tym co się dzieje u mnie @jjay31Trzymaj się jjay mam nadzieję że kiedyś jeszcze sobie pogadamy @Smallspy. Zdaję sobie sprawę że czasami jestem bardzo problematycznym człowiekiem i chciałem ci podziękować za święte nerwy do mojej osoby 1 1 1 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Hej Pablo, trzymaj się i powodzenia w życiu! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Siemano, dzięki za szansę na opiekunie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Trzymaj się Pablo, mimo tego że nie widzieliśmy się na duty fabryki to wydawałeś się okej. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Dziękuje ci bardzo Pablo i zobaczysz nie zawiodę cię na tym liderze ma mam nadzieję że kiedyś do nas wrócisz i pamiętaj że drzwi do fabryki aut będą dla ciebie zawsze otwarte trzymaj się i dziękuje bardzo nie zmarnuje szansy kontakt jest Pablo i będzie mam nadzieje że się kiedyś umówimy na jakieś wspólne wyjście do zobaczenia Edytowane 21 Czerwca 2022 przez TurboWojtek 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Pzdr 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 trzymaj się. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 O w końcu 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 2 minuty temu, Kaziu.PDW napisał: ale dzieciaku, zamknij pizde bo sie spłakałeś o to że ktoś dostał v lidera ty nie, ty dawałeś minusy na opiekunie za zbyt głośne oddychanie jesteś z siebie dumny? Jestem. Piszesz że jestem dzieciakiem ale to ty masz 12 latek …ᘛ⁐̤ᕐᐷ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DC8898 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Trzymaj się byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
princepolo Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 żegnaj pablo pozdrawiam wafelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Strasznie smutno się to czyta, lecz pamiętaj że kontakt zawsze jest i będzie! Trzymaj się Pablito ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 I vice versa, też cię lubiłam denerwować... w koncu moge wrocic do fabryki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi