Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z FabrykiAut

*Pablo*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Pablo

Sid: 3764

z jakiej frakcji chcesz odejść: FabrykaAut

Ranga posiadana we frakcji: Kierownik

Powód: Na każdego przychodzi czas 

@erniulaDziękuję za wszystkie wspólnie spędzone noce na fabryce i za pomoc w prowadzeniu fabryki 

@DC8898 Dzięki dc za wszystko a szczególnie za to że pozwoliłeś mi przejąć dowodzenie nad fabryką 

@WaleWiadroAkaSiasio2137 trzymaj się ty mój przypałowy palaczu i zostaw wreszcie te SAPD 

@TurboWojtek no cóż turbo mam nadzieję na to że to właśnie na ciebie teraz przechodzi Lider fabryki i mam również nadzieję że będziesz lepszym Liderem ode mnie

@BartiTMDziękuję ci za te wszystkie chwile spędzone na fabryce za te ,,przepisową" jazdę na duty TSA i za grę do białego rana w ETS mam nadzieję że kiedyś jeszcze pogramy 

@Wercia To nie tak że cię nie lubię wręcz przeciwnie uwielbiam cię denerwować więc zrobię to ostatni raz weź kopsnij szluga 

@ApellovskyyDziękuję że mimo tego że nie byłeś powiązany z fabryką chciałeś mi pomóc w prowadzeniu tego biznesu 

@JezyKK Ty to powinieneś dostać nobla za to że nawet jak byłem w totalnej rozsypce potrafiłeś postawić mnie na nogi i nawet nie zdawałeś sobie z tego sprawy  nawet nie wiesz ile  dla mnie zrobiłeś rozmawiając ze mną o twoich problemach bo dzięki temu że słuchałem tego co dzieje się u ciebie zapominałem o tym co się dzieje u mnie

@jjay31Trzymaj się jjay mam nadzieję że kiedyś jeszcze sobie pogadamy 

@Smallspy. Zdaję sobie sprawę że czasami jestem bardzo problematycznym człowiekiem i chciałem ci podziękować za święte nerwy do mojej osoby 

• Like 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Smutny 21

Dziękuje ci bardzo Pablo i zobaczysz nie zawiodę cię na tym liderze ma mam nadzieję że kiedyś do nas wrócisz i pamiętaj że drzwi do fabryki aut będą dla ciebie zawsze otwarte trzymaj się i dziękuje bardzo nie zmarnuje szansy kontakt jest Pablo i będzie mam nadzieje że się kiedyś umówimy na jakieś wspólne wyjście do zobaczenia 

Edytowane przez TurboWojtek
  • Like 3
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.