Barski Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Nick : Bary_ SID : 55863 z jakiej frakcji chcesz odejść : Police Department Ranga posiadane we frakcji: Deputy Chief (btw to jest stopień nie ranga - @gkf proszę to poprawić ponieważ to skandal) + panel frakcyjny. powód : Szczerze wypalenie się serwerowe, pokazuje to moja aktywność, a zarazem jest to niechęć do tego serwera, serwer tonie a właściciel ma "wypierdolone jaja" bo po co zamiast coś dodać, lepiej dać promocje bo hajs i tak będzie się zgadzał - jest to istnie żałosne z twojej strony Maciek, każdy wie że nie ruszysz tej pizdy, na multi jest już za późno, nic tego serwera nie uratuje, może kiedyś Maciek dorośniesz to takiego stopnia że będziesz się z czymś liczył, i współczuje twoim znajomym, niesłownego "znajomego" bo tyle ile rzuciłeś obietnic to uhuhu, ale będą się trzymać ciebie bo postawisz im flaszkę za hajs z promki na multi 🤙 - osobiście jest mi przykro, ponieważ tutaj się zbudował kawał mojej historii, poznałem tutaj prawdziwszych znajomych niż tych których mam irl jest to smutne, ale taka prawda, nic na to nie poradzę. Próbowałem się chwytać wszystkiego aby tutaj zostać, lecz już nie widzę mojej dalszej przyszłości. Nie mogę pingować normalnie bo nawet forum jest spierdolone Krzywy - Dziękuje ci za czas spełniony we frakcji, sporo tobie zawdzięczam od czasu dołączenia. Grasso - Pnij się coraz wyżej, tyle co przegadaliśmy w listopadzie, grudniu i styczniu to nikt nam tego nie odbierze, łap serducho ❤️ kontakt myślę że zostanie Wercia - Ajajaj moja Helen, obiecaj na mały paluszek że cię jeszcze zobaczę na Assistant Chief of Police, i to że do mnie przyjedziesz, łap serducho ode mnie ❤️ Dewen - Wiadomo co wiadomo kogo, łap serducho ❤️ Bagiet - Pnij się w górę, łap serducho ❤️ Dycha - Również łap serducho ❤️ Slasher - łap słoty, mam najdzieje że nie spierdolisz, łap serducho ❤️ Sobon - łap serducho ❤️ Asterka borza - Rozpierdol system, idź po zarząd łap serducho ❤️ Reszty mi się po prostu nie chce wymieniać łapie jeeeednooo wielllkiie serduchoo ❤️ Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Bary_ 3 2 6 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Wiesz stary, mimo wszystko kontakt zostanie i zawsze możesz się odezwać byleby pogadać/popisać. Mam nadzieje że końcowo uda się nam złapać na meet’a. Bardzo dużo Ci zawdzięczam w tej frakcji - gdyby nie ty, nie byłoby mnie w tym miejscu w którym aktualnie jestem. Również Ci dziękuje za wszystko i powodzenia w nowo obranej drodze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Powodzenia bary! Trzymaj się, dzięki za współprace. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Trzymaj się, rozumiem to i dzięki za wszystko w SAPD. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Trzymaj się bary dzięki za SWAT 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dzięki Bary, przez ciebie oraz dewena SAPD utrzymywało klimat amerykańskiego Police Department. Trzymaj się rob to co ci sprawia przyjemność. -Bistuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieSzanujeDisa Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dzięki byku za naukę, którą mi dałeś. Byłeś człowiekiem od którego nauczyłem się najwięcej na posadzie policjanta. Trzymaj się <3333 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie wytrzymie... Bary jeszcze ty, wszystko co napisałeś jest seryjną prawdą, dzięki za wszystko nieważne czy SWAT, duty ale za wszystko ci mega dziękuję i rozmowy na TS jesteś mega koksem nie zmieniaj się! Powodzenia na nowo obranej ścieżce. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ajajaajjj Max, jeszcze się zobaczymy w tej Łodzi, obiecuję... Assistanta się w końcu dorobię, wielkie serduszko dla Ciebie ❤️ Nie dawaj tylko powodów do tęsknoty za tobą! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Godzinę temu, Bary_ napisał: nie ruszysz tej pizdy Ilość commitów mówi coś innego, pamiętajcie, nie widzicie wszystkiego 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Potężny cios dla Police Department Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Xyrex 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Kurde.. Bary nie spodziewałem się tego. No ale cóż, życzę Ci wszystkiego dobrego, mam nadzieję że jeszcze będziemy pogrywać w War Thunder, aczkolwiek to co napisałeś to szczera racja, no ale cóż nic na to się nie poradzi. Trzymaj się ❤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 3maj się Bary. ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Trzymaj się, bardzo dobrze spełniałeś się w roli zarządu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4s Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 3 maj się barson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 1 godzinę temu, enski napisał: Ilość commitów mówi coś innego, pamiętajcie, nie widzicie wszystkiego 😄 Nie widzimy wszystkiego, a efektów nadal brak - jedyne co widzimy to ilość graczy która spada z tygodnia na tydzień 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi