Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Sześ

Barski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Bary_

SID : 55863

z jakiej frakcji chcesz odejść : Police Department 

Ranga posiadane we frakcji: Deputy Chief (btw to jest stopień nie ranga - @gkf proszę to poprawić ponieważ to skandal) + panel frakcyjny.

powód : Szczerze wypalenie się serwerowe, pokazuje to moja aktywność, a zarazem jest to niechęć do tego serwera, serwer tonie a właściciel ma "wypierdolone jaja" bo po co zamiast coś dodać, lepiej dać promocje bo hajs i tak będzie się zgadzał - jest to istnie żałosne z twojej strony Maciek, każdy wie że nie ruszysz tej pizdy, na multi jest już za późno, nic tego serwera nie uratuje, może kiedyś Maciek dorośniesz to takiego stopnia że będziesz się z czymś liczył, i współczuje twoim znajomym, niesłownego "znajomego" bo tyle ile rzuciłeś obietnic to uhuhu, ale będą się trzymać ciebie bo postawisz im flaszkę za hajs z promki na multi 🤙 - osobiście jest mi przykro, ponieważ tutaj się zbudował kawał mojej historii, poznałem tutaj prawdziwszych znajomych niż tych których mam irl jest to smutne, ale taka prawda, nic na to nie poradzę. Próbowałem się chwytać wszystkiego aby tutaj zostać, lecz już nie widzę mojej dalszej przyszłości.

Nie mogę pingować normalnie bo nawet forum jest spierdolone

Krzywy - Dziękuje ci za czas spełniony we frakcji, sporo tobie zawdzięczam od czasu dołączenia.

Grasso - Pnij się coraz wyżej, tyle co przegadaliśmy w listopadzie, grudniu i styczniu to nikt nam tego nie odbierze, łap serducho ❤️ kontakt myślę że zostanie

Wercia - Ajajaj moja Helen, obiecaj na mały paluszek że cię jeszcze zobaczę na Assistant Chief of Police, i to że do mnie przyjedziesz, łap serducho ode mnie ❤️ 

Dewen - Wiadomo co wiadomo kogo, łap serducho ❤️ 

Bagiet - Pnij się w górę, łap serducho ❤️ 

Dycha - Również łap serducho ❤️ 

Slasher - łap słoty, mam najdzieje że nie spierdolisz, łap serducho ❤️ 

Sobon - łap serducho ❤️ 

Asterka borza - Rozpierdol system, idź po zarząd łap serducho ❤️ 

Reszty mi się po prostu nie chce wymieniać łapie jeeeednooo wielllkiie serduchoo

❤️

Edytowane przez Bary_
  • Like 3
  • Dzięki 2
  • Haha 6
  • Smutny 17

Wiesz stary, mimo wszystko kontakt zostanie i zawsze możesz się odezwać byleby pogadać/popisać. Mam nadzieje że końcowo uda się nam złapać na meet’a. Bardzo dużo Ci zawdzięczam w tej frakcji - gdyby nie ty, nie byłoby mnie w tym miejscu w którym aktualnie jestem. Również Ci dziękuje za wszystko i powodzenia w nowo obranej drodze!

• Dzięki 1

Kurde.. Bary nie spodziewałem się tego. No ale cóż, życzę Ci wszystkiego dobrego, mam nadzieję że jeszcze będziemy pogrywać w War Thunder, aczkolwiek to co napisałeś to szczera racja, no ale cóż nic na to się nie poradzi. Trzymaj się ❤

• Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.