PanW Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Nick : PanW SID : 65437 z jakiej frakcji chcesz odejść : Fabryka Ranga posiadane we frakcji: Sprzedawca powód : Mało czasu. Odpoczynek od biznesu dziękuję Panu Wojtkowi vliderowi oraz wszystkim za spulny czas może było nie zawsze koralowo ale spędziłem fajny czas może jak będę miał więcej czasu wrócę jak będziecie cięli i jedna prośba czy mogę dostać rangę zaufany żeby mieć dalej kontakt z wami z góry dziękuję całego serca. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Jak dostaniesz zaufanego na 2 randze to wale salto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanW Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Panie Dycha pana uwagi mię śmieszą niech pan napiszę Jak Wzywa pan mię a potem chce pan pokazać że jest Wilki Tacy ludzie jak pan to Nadają się do Bana i wychowania nauki bo Jak się mówi Zachwianie z domu się wynosi ja pana ani razu nie Wyzywałem a pan na serwie z 20 razy i pan myśli że kolegów znajdzie nie bo się z pana śmieją że zachwianie 12 latka pan ma i proszę mię zostawić święty Spokój i Każda rozmowa z Serwera Będzie nagrywana bo Nie jest pan święty życzę miłego Dnia oraz miłej Gry. Z poważaniem PanW. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Godzinę temu, PanW napisał: pana uwagi mię śmieszą mię nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Ale fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Pana to witamy na black liście z brakiem możliwością apelacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi