Krajnus227 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 22.08.2022 do 26.08.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez Krajnus227 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) ImięBartek Wiek:15 Login:CzasTroll SID:109378 Ilość godzin na serwerze:około 1000 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Pewnie Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4/5h dziennie Coś o sobie:Mam na imię Bartek, jestem typem osoby dążącej do celu, oddanym zapalonym graczem komputerowym ,miłośnik mma jestem osobą kulturalną, przyjazną oraz szybko uczącym się typem człowieka. Jak pisałem wyżej sztuki walki to jest coś pięknego. Głównie swoje życie poświęcam treningom, spotkaniami ze znajomymi, czy graniu w gry. Mieszkam w bloku, jestem jedynakiem i tak jak mówiłem większość czasu spędzam w swoim domu grając w mta minecrafta lige legend, czy to przy właśnie tych moich treningach. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:na początku jak już na górze wspomniałem jestem bardzo miłą kulturalną i oddaną osobą dlatego myślę, że świetnie nadam się na do tej frakcji. Wspomnę też, że będę dużo aktywny na serwerze więc wydaję mi się że jest to plus dla graczy ponieważ będzie osoba we frakcji do ugaszania pożarów jak i ogarniania wypadków jeżeli takowe będą. Warto też wspomnieć, że już mam doświadczenie w tej frakcji byłem nawet zza kadencji aktualnego lidera frakcji , będę również aktywny w godzinach porannych jak i w godzinach wieczornych a wtedy dużo graczy robi wypadki oraz różne ciekawe rp. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie za bardzo Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez CzasTroll Tak. 7 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Imię Dawid Wiek: 14 Login: ziom420 SID: 104051 Ilość godzin na serwerze: 600 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3/4 godziny dziennie Coś o sobie: Nazywam się Dawid mam 14lat. Moim największym atutem jest moja szczerość, uczciwość i przede wszystkim poczucie humoru. Do moich obowiązków podchodzę z zaangażowaniem i staram się dotrzeć do celu, tak samo jest z konfliktami, próbuje je rozwiązać i dotrzeć do sedna całej sprawy, jednakże bez wulgaryzmów, jak i kłótni. Mam bogaty język, który używam w sytuacjach, które tego wymagają, natomiast moja kultura osobista jest dla innych całkiem wysoka, umiem się zachować odpowiednio do sytuacji, pomimo to mało kiedy klnę bądź denerwuje się. Mój szacunek okazuje każdemu, działa on w dwie strony, Sanuje każdego, aby zdobyć szacunek w moją stronę, choć gdy ktoś mnie wyzywa, poniża lub zachowuje się nie w porządku w stosunku do mnie to umiem tej osobie w sposób kulturalny zwrócić uwagę lub po prostu wyjaśnić co mi się nie podoba, mimo wszystko staram się robić to w sposób łagodny. Moje zachowanie dla innych jest dobre, nie jestem dla nikogo złośliwy ani nie robię nikomu pod górkę. Mój charakter i zachowanie oceniam na pozytywne, znam wszelkie granice, kiedy mogę coś powiedzieć, a kiedy trzymać język za zębami. Moim zainteresowaniem jest motoryzacja. W wolnym czasie lubię pograć w różne gry typu MTA, GTA oraz spotykać się ze znajomymi. W tematyce mta siedzę około dwa lata. Często gram na różnych serwerach, oraz w mta jestem również bardzo aktywnym graczem. Z charakteru jestem zrozumiałym oraz Zdyscyplinowanym graczem. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ, myślę że jestem gotowy do podjęcia się u was pracy kolejny raz, jestem bardzo aktywny na serwerze oraz będę codziennie. Nadaję się do frakcji SAFD z powodu wielorazowego pełnienia służby w tej frakcji na tym serwerze i nie tylko. Jestem spokojny umiem pogodzić się z karą oraz słucham się wyższego stopnia, nie ma problemu abym coś wykonał. Jestem kulturalną osobą lecz czasem warto uderzyć w dystans innej osoby i po prostu trochę się pośmiać. Nie ma z mną kłopotów jestem bez problemowym graczem nie odwalam "maniany" i potrafię się zachować w różnych okolicznościach. SAFD wybieram z tego powodu ponieważ jest bardzo dużo akcji do odgrywania aczkolwiek jeśli takowych nie ma można zrobić akcje taką jak "dożynki" bo jest to jakieś rozmaicenie rozgrywki graczom i frakcją. Jak dla mnie frakcja SAFD to spokojna przyjemna praca do spokojnego czasem wysoko wydajnego rp. Lecz każdy miłośnik MTA to lubi. Jak dla mnie gra w takim gronie i wspólne wyjazdy ma np. wypadek to sama przyjemność z gry. Usuwanie gałęzi, skoczki, wypadki to coś co lubię. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: niestety nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=ziom420 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 5 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krewo Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Imię: Szymon Wiek: 13 Login: Krewo SID: 113539 Ilość godzin na serwerze: 42 (Do wyników spróbuje dobić do 50) Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Pewka Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie sądzę, że z 3-4h Coś o sobie: Więc siemano jestem Szymon i mam 13 lat. Moje zainteresowania to motoryzacja oraz piłka nożna. Poza komputerem spędzam czas właśnie na graniu w piłkę. Kilka razy w tygodniu chodzę na spotkania do MDP. Na serwerze założyłem konto na początku tego roku lecz dopiero nie dawno zacząłem tutaj aktywnie grać. Na MTA gram jakoś od 2019. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wydaję mi się, że nadaję się do tej frakcji właśnie z tego powodu, że mam doświadczenie w prawdziwym życiu z strażą. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, chodzę do MDP. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy: Nie byłem. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerczeqYT Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Imię Jakub Wiek: 14 Login:GerczeqYT SID: 90559 Ilość godzin na serwerze: 446 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3 do 5 godz Coś o sobie: Mam na imię Jakub mam 14 lat . Jestem od roku w MDP należę do jednostki osp Warlubie . Interesuję się motoryzacją i graniem , w wolnym czasie jeżdżę na crossie. W mta gram od dzieciństwa mam nadzieję że się dostanę. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ interesuję się strażą od dzieciństwa Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): niestety tak Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez GerczeqYT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Imię Filip Wiek: 14 Login:Sawusio SID: 102344 Ilość godzin na serwerze: 71 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3 do 5 godz Coś o sobie: Mam na imię Filip mam 14 lat . Gram juz rok w multirpg, i to dla mnie najlepszy serwer . Interesuję się troche motoryzacją i gamingiem. W mta gram od 2 lat mam nadzieję że się dostanę. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ wprowadze miłą atmosfere, i ciekawi mnie straż pożarna. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogus_ Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Imię Marcin Wiek: 14 Login: Marcin!cpn SID: 98883 Ilość godzin na serwerze: 622 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3 do 4 godzin Coś o sobie: Mam na imie Marcin mam 14 lat i pochodze z woj. Warmińsko-Mazurskiego. Interesuje sie motoryzacją oraz jazda na rowerze. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego mnie ,ponieważ mam stycznosc z odgrywaniem rp i świetnie sie odnajde w różnych akcjach prowadzonych przez graczy. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=_Wacik_ Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): chyba XDD nwm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LilO86 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Imię: Oliwier Wiek: 15 Login: LilO1030 SID: 104666 Ilość godzin na serwerze: 1347h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 10h Coś o sobie: Witam zacznijmy od tego ze lubię grać w różne gry oraz uprawiać wszelakie sporty, również jestem osobą spokojną oraz kulturalną i lubię pomagać ludziom. Jestem aktywnym graczem, jak już wspomniałem lubię pogrywać w różne gry typu Mta, Lol, Cs. Ostatnimi czasy również zacząłem interesować się pożarnictwem więc danie mi szansy byłoby idealnym sprawdzeniem i utrwaleniem mojej wiedzy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą aktywną i jak już wspomniałem u góry również jestem osobą spokojną i kulturalną oraz interesuję się pożarnictwem, przede wszystkim chce zobaczyć jak mi pójdzie w odgrywaniu RP. Od dłuższego czasu interesuję się ową frakcją i również od niedawna nabrałem dużo chęci do dołączenie do owej frakcji. Widziałem jak SAFD odgrywa RP więc wiem mniej więcej jak to wygląda również bardzo mnie to zaciekawiło. Nie będę miał problemu z wykonywaniem normy, jak i z jeżdżeniem na wypadki dlatego, jeśli dacie mi szansę na takowym stanowisku to na pewno was nie zawiodę. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: coś tam wiem Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=LilO1030 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendii_YT Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Imię Piotr Wiek: 17 Login: |BP|PiotrekC12 SID: 87157 Ilość godzin na serwerze: 98h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7h w ciągu tygodnia Coś o sobie: Gram na serwerze od podan roku. Jestem osobą sumienną, pomocną, potrafię dostosować do wymagać oraz poleceń wyżej postawionych ode mnie członków frakcji. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Pownieważ zawsze chciałem zostać strażakiem, pomagać obywatelom, ratować ich w trudnych sytuacjach Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: w MTA jeszcze nie miałem okazji, ale zostałem przyjęty do Jednostki OSP w realu oczywiście Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Kendii_YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dycha1 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Imię: Oskar Wiek: 15 Login: Dycha1 SID: 18264 Ilość godzin na serwerze: 209 godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak, zapoznałem się Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Praktycznie od czasu kiedy wstanę do wieczora Coś o sobie: Miły sympatyczny gość (tylko dla tych którzy są wobec mnie mili), byłem kiedyś w Fire Department na MultiRPG lecz wyrzucono mnie Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wysoka wiedza Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, posiadam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, nie byłem karany Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Dycha1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyturuss Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Imię Bartek Wiek: 14 Login: mlodyturus SID:116108 Ilość godzin na serwerze:113 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 13godz tygodniowo Coś o sobie: Mam na imię Bartek interesuje mnie informatka bardzo lubię grać w gry w wolnym czasie lubie grac w mta Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ lubie odgrywać rp oraz jestem otwarty na nowe wyzywania od dłuższego czasy planowałem napisać podanie do SAFD lecz nie udało mi sie zebrać do złożenia podania. Jestem osobą która potrafi wyłapać swoje błędy. Powierzoną mi prace staram się wykonywać w 100% Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michcio1234 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Imię:Michał Wiek:15 Login:Michcio1234 SID:20316 Ilość godzin na serwerze:276h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:od 40-50h tygodniowo Coś o sobie: Witam jestem Michał mam 15 lat interesuję się mechaniką pojazdów oraz jazdą na rowerze bardzo też lubię rolnictwo i lubię pomagać przy nim 😉 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem osobą która szybko pojmuje przeznaczoną wiedzę i dużo się inspiruję oraz umiem odgrywać rp Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:jestem w mojej wsi w osp mam swój mundur i często tam pomagam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie, nie byłem karany Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresanti Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Imię: Marek Wiek: 14 Login:Gresanti SID:123256 Ilość godzin na serwerze:74h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3/4h dziennie Coś o sobie:Bardzo lubię odgrywać RP, do czego ta praca jest idealna. Potrafię dobrze jeżdzić samochodami i interesuje się piłką ręczną. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Posiadam szeroką wyobraźnie i duży poziom RP. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Tak: https://imgur.com/kVkA46Q Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vyczolv Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Imię: Szymon Wiek: 18 Login: Yantrecola Nazwa Wyświetlana: Vyczolv_ SID: 109627 Ilość godzin na serwerze: 100 H Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 2-10h dziennie Coś o sobie: Siema! Jestem Szymon i mam 18 lat. Mieszkam w województwie Pomorskim dokładnie mówiąc to w Gdańsku. Uczęszczam do szkoły Branżowej i właśnie zaczynam po wakacjach 3 klase. Jestem chłopakiem interesującym się motoryzacją i też informatyką. Nie mam problemu z wykonywaniem poleceń wyższych rang więc na pewno nie będę sprawiał problemu, oraz bardzo szybko sie ucze. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ, myślę że jestem gotowy do podjęcia się u was pracy poraz pierwszy, jestem bardzo aktywny na serwerze oraz będę codziennie. Nadaję się do frakcji SAFD ze wzgledu na mała ilość strażaków na serwerwerze jestem ogarniajacym bardzo graczem na tym serwerze a jesli czegos nie wiem to szybko sie tego naucze. Jestem kulturalną osobą lecz uważam ze czasem z głupoty innych osob oczywiscie mozna sie zasmiac. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: po części Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy: Tak ( https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Yantrecola) Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Vyczolv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowciu Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Imię: Kamil Wiek: 16 (w Pażdzierniku 17) Login: kowciu SID: 108987 Ilość godzin na serwerze: 533, ale ciągle rośnie Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: myśle, że od 7 do 15 godzin tygodniowo na spokojnie Coś o sobie: Witam, mam na imię Kamil mam 16 lat idę teraz do 3 klasy szkoły branżowej na kierunku kucharz. W wolnym czasie gram w mta na serwerze MultiRPG albo w lola z moimi znajomymi. Jestem miłą osobą oraz kulturalną nie sprawiam problemów. Lubię jeździć na rowerze oraz grać w piłkę, ale po ostatnim wypadku będę miał długą przerwę, więc będę sporo czasu poświęcał na granie oraz pomaganiu w gaszeniu pożarów. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Moim zdaniem powinniście wybrać mnie, ponieważ jestem aktywną osobą na serwerze oraz miłą. Nie sprawiam problemów oraz nie mam wielu kar, ponieważ od Listopada mam tylko 5 kar, więc stosunkowo mało. Chciałbym się dostać do owej frakcji, ponieważ chciałbym się czegoś nowego nauczyć, a wiedzę przyswajam dosyć szybko. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie, ale chciałbym się nauczyć, dlatego piszę podanie do tej frakcji. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeku Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) Imię Łukasz Wiek: 16 Login: bobeku SID: 73929 Ilość godzin na serwerze: 3241godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak zapoznałem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wystarczająco Coś o sobie: Cześć!, nazywam się Łukasz mam 16lat. Podchodzę z Pięknej miejscowości znajdująca się w województwie Małopolskim, W tym roku jestem uczniem trzeciej klasy technikum na profilu samochodowego. Wybrałem tę szkołę ponieważ jest według mnie najlepsza z najlepszych z moich terenów. Moim zainteresowaniem jest muzyka, bardzo lubię słuchać muzykę nawet ją tworzyć w różnych programach i nie tylko. Gram na wielu instrumentach np. klarnet. Zapisałem się do młodzieżowej orkiestry dętej i gram na koncertach lub na różnych mszalnych uroczystościach. Jeżeli jakby ktoś zapytał czy wieżę w boga to tak wieżę. Jestem Katolikiem, służyłem przy ołtarzu najpierw byłem aspirantem potem ministrantem a na koniec lektorem fajna rzecz. Zawsze podchodzę do wszystkiego z powagą, nie wchodzę też bez powodu o żadne drobnostki. Jeszcze jest wiele rzeczy o mnie ale myślę że tyle wystarczy nawet połowy nie ma co tu napisałem. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam iż jestem odpowiednim kandydatem do frakcji SAFD , jestem z nielicznych osób na serwerze którzy większość swojego cennego czasu poświęcają na grę na serwerze. Byłem już 2 razy w SAFD i mam doświadczenia jeśli chodzi o pożarnictwo i nie tylko. Umiem odgrywać RP i się uczyć na szkoleniach Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: W prawdziwym życiu nie miałem okazji ani trochę, lecz wiem jak postępować podczas RP w SAFD Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez bobeku 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi