Skocz do zawartości

Rekrutacje San Andreas Fire Departament Sierpień 2022

Krajnus227
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

871583875_safd2.thumb.png.5f71d8bdbccfb3b54f8d7e209477acbe.png
Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia,
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 22.08.2022 do 26.08.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Edytowane przez Krajnus227
  • Like 10

ImięBartek
Login:CzasTroll
SID:109378
Ilość godzin na serwerze:około 1000
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Pewnie
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4/5h dziennie
Coś o sobie:Mam na imię Bartek, jestem typem osoby dążącej do celu, oddanym zapalonym graczem komputerowym ,miłośnik mma jestem osobą kulturalną, przyjazną oraz szybko uczącym się typem człowieka. Jak pisałem wyżej sztuki walki to jest coś pięknego. Głównie swoje życie poświęcam treningom, spotkaniami ze znajomymi, czy graniu w gry. Mieszkam w bloku, jestem jedynakiem i tak jak mówiłem większość czasu spędzam  w swoim domu grając w mta minecrafta lige legend, czy to przy właśnie tych moich treningach.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:na początku jak już na górze wspomniałem jestem bardzo miłą kulturalną i oddaną osobą dlatego myślę, że świetnie nadam się na do tej frakcji. Wspomnę też, że będę dużo aktywny na serwerze więc wydaję mi się że jest to plus dla graczy ponieważ będzie osoba we frakcji do ugaszania pożarów jak i ogarniania wypadków jeżeli takowe będą. Warto też wspomnieć, że już mam  doświadczenie w tej frakcji byłem nawet zza kadencji aktualnego lidera frakcji , będę również aktywny w godzinach porannych jak i w godzinach wieczornych a wtedy dużo graczy robi wypadki oraz różne ciekawe rp.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie za bardzo
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie

Edytowane przez CzasTroll
Tak.
  • Like 7
  • Haha 14

Imię Dawid
Login: ziom420
SID: 104051
Ilość godzin na serwerze: 600
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3/4 godziny dziennie 
Coś o sobie: Nazywam się Dawid mam 14lat. Moim największym atutem jest moja szczerość, uczciwość i przede wszystkim poczucie humoru. Do moich obowiązków podchodzę z zaangażowaniem i staram się dotrzeć do celu, tak samo jest z konfliktami, próbuje je rozwiązać i dotrzeć do sedna całej sprawy, jednakże bez wulgaryzmów, jak i kłótni. Mam bogaty język, który używam w sytuacjach, które tego wymagają, natomiast moja kultura osobista jest dla innych całkiem wysoka, umiem się zachować odpowiednio do sytuacji, pomimo to mało kiedy klnę bądź denerwuje się. Mój szacunek okazuje każdemu, działa on w dwie strony, Sanuje każdego, aby zdobyć szacunek w moją stronę, choć gdy ktoś mnie wyzywa, poniża lub zachowuje się nie w porządku w stosunku do mnie to umiem tej osobie w sposób kulturalny zwrócić uwagę lub po prostu wyjaśnić co mi się nie podoba, mimo wszystko staram się robić to w sposób łagodny. Moje zachowanie dla innych jest dobre, nie jestem dla nikogo złośliwy ani nie robię nikomu pod górkę. Mój charakter i zachowanie oceniam na pozytywne, znam wszelkie granice, kiedy mogę coś powiedzieć, a kiedy trzymać język za zębami. Moim zainteresowaniem jest motoryzacja. W wolnym czasie lubię pograć w różne gry typu MTA, GTA oraz spotykać się ze znajomymi. W tematyce mta siedzę około dwa lata. Często gram na różnych serwerach, oraz w mta jestem również bardzo aktywnym graczem. Z charakteru jestem zrozumiałym oraz Zdyscyplinowanym graczem.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ, myślę że jestem gotowy do podjęcia się u was pracy kolejny raz, jestem bardzo aktywny na serwerze oraz będę codziennie. Nadaję się do frakcji SAFD z powodu wielorazowego pełnienia służby w tej frakcji na tym serwerze i nie tylko. Jestem spokojny umiem pogodzić się z karą oraz słucham się wyższego stopnia, nie ma problemu abym coś wykonał. Jestem kulturalną osobą lecz czasem warto uderzyć w dystans innej osoby  i  po prostu trochę się pośmiać. Nie ma z mną kłopotów jestem bez problemowym graczem nie odwalam "maniany" i potrafię się zachować w różnych okolicznościach. SAFD wybieram z tego powodu ponieważ  jest bardzo dużo akcji do odgrywania aczkolwiek jeśli takowych nie ma można zrobić akcje taką jak "dożynki" bo jest to jakieś rozmaicenie rozgrywki graczom i frakcją. Jak dla mnie frakcja SAFD to spokojna przyjemna praca do  spokojnego czasem wysoko  wydajnego rp. Lecz każdy miłośnik MTA to lubi. Jak dla mnie gra w takim gronie i wspólne wyjazdy ma  np. wypadek to sama przyjemność z gry. Usuwanie gałęzi, skoczki, wypadki to coś co lubię.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: niestety nie 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=ziom420
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 

• Like 5
  • Haha 8

Imię: Szymon
Login: Krewo
SID: 113539
Ilość godzin na serwerze: 42 (Do wyników spróbuje dobić do 50)
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Pewka
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie sądzę, że z 3-4h
Coś o sobie: Więc siemano jestem Szymon i mam 13 lat. Moje zainteresowania to motoryzacja oraz piłka nożna. Poza komputerem spędzam czas właśnie na graniu w piłkę. Kilka razy w tygodniu chodzę na spotkania do MDP. Na serwerze założyłem konto na początku tego roku lecz dopiero nie dawno zacząłem tutaj aktywnie grać. Na MTA gram jakoś od 2019.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wydaję mi się, że nadaję się do tej frakcji właśnie z tego powodu, że mam doświadczenie w prawdziwym życiu z strażą.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, chodzę do MDP.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy: Nie byłem.
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie.

• Like 3

Imię Jakub
Login:GerczeqYT
SID: 90559
Ilość godzin na serwerze: 446
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3 do 5 godz
Coś o sobie: Mam na imię Jakub mam 14 lat . Jestem od roku w MDP należę do jednostki osp Warlubie . Interesuję się motoryzacją i graniem , w wolnym czasie jeżdżę na crossie. W mta gram od dzieciństwa mam nadzieję że się dostanę.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ interesuję się strażą od dzieciństwa 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): niestety tak

Edytowane przez GerczeqYT
  • Like 2

Imię  Filip
Login:Sawusio
SID: 102344
Ilość godzin na serwerze: 71
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3 do 5 godz
Coś o sobie: Mam na imię Filip mam 14 lat . Gram juz rok w multirpg, i to dla mnie najlepszy serwer . Interesuję się troche motoryzacją i gamingiem. W mta gram od 2 lat mam nadzieję że się dostanę.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ wprowadze miłą atmosfere, i ciekawi mnie straż pożarna.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie

• Like 3

Imię Marcin
Login: Marcin!cpn
SID: 98883
Ilość godzin na serwerze: 622
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 3 do 4 godzin
Coś o sobie: Mam na imie Marcin mam 14 lat i pochodze z woj. Warmińsko-Mazurskiego. Interesuje sie motoryzacją oraz jazda na rowerze.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego mnie ,ponieważ mam stycznosc z odgrywaniem rp i świetnie sie odnajde w różnych akcjach prowadzonych przez graczy.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=_Wacik_
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): chyba XDD nwm

• Like 1

Imię: Oliwier
Login: LilO1030
SID: 104666
Ilość godzin na serwerze: 1347h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: z 10h 
Coś o sobie:  Witam zacznijmy od tego ze lubię grać w różne gry oraz uprawiać wszelakie sporty, również jestem osobą spokojną oraz kulturalną i lubię pomagać ludziom. Jestem aktywnym graczem, jak już wspomniałem lubię pogrywać w różne gry typu Mta, Lol, Cs. Ostatnimi czasy również zacząłem interesować się pożarnictwem więc danie mi szansy byłoby idealnym sprawdzeniem i utrwaleniem mojej wiedzy. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą aktywną i jak już wspomniałem u góry również jestem osobą spokojną i kulturalną oraz interesuję się pożarnictwem, przede wszystkim chce zobaczyć jak mi pójdzie w odgrywaniu RP. Od dłuższego czasu interesuję się ową frakcją i również od niedawna nabrałem dużo chęci do dołączenie do owej frakcji. Widziałem jak SAFD odgrywa RP więc wiem mniej więcej jak to wygląda również bardzo mnie to zaciekawiło. Nie będę miał problemu z wykonywaniem normy, jak i z jeżdżeniem na wypadki dlatego, jeśli dacie mi szansę na takowym stanowisku to na pewno was nie zawiodę.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: coś tam wiem 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=LilO1030
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie

• Like 10

Imię Piotr

Login: |BP|PiotrekC12

SID:  87157

Ilość godzin na serwerze: 98h

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7h w ciągu tygodnia

Coś o sobie: Gram na serwerze od podan roku. Jestem osobą sumienną, pomocną, potrafię dostosować do wymagać oraz poleceń wyżej postawionych ode mnie członków frakcji.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Pownieważ zawsze chciałem zostać strażakiem, pomagać obywatelom, ratować ich w trudnych sytuacjach

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: w MTA jeszcze nie miałem okazji, ale zostałem przyjęty do Jednostki OSP w realu oczywiście

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):

image.thumb.png.120d9b71859deb28429e2b77386d4e6e.png

image.thumb.jpeg.3cdb5ee31c06806a3c014f2091b72579.jpeg  image.thumb.jpeg.50591aa5017290790a33eb0a64d69469.jpeg

Edytowane przez Kendii_YT

Imię: Oskar
Login: Dycha1
SID: 18264
Ilość godzin na serwerze: 209 godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak, zapoznałem się
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Praktycznie od czasu kiedy wstanę do wieczora
Coś o sobie: Miły sympatyczny gość (tylko dla tych którzy są wobec mnie mili), byłem kiedyś w Fire Department na MultiRPG lecz wyrzucono mnie
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wysoka wiedza 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, posiadam
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, nie byłem karany
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam

image.thumb.png.7cf47c87251363aca2eb198edfcfab1d.png

Edytowane przez Dycha1

Imię Bartek
Login: mlodyturus
SID:116108
Ilość godzin na serwerze:113

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 13godz tygodniowo
Coś o sobie: Mam na imię Bartek interesuje mnie informatka bardzo lubię grać w gry w wolnym czasie lubie grac w mta 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ lubie odgrywać rp oraz jestem otwarty na nowe wyzywania od dłuższego czasy planowałem napisać podanie do SAFD lecz nie udało mi sie zebrać do złożenia podania. Jestem osobą która potrafi wyłapać swoje błędy. Powierzoną mi prace staram się wykonywać w 100%
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie

• Haha 1

Imię:Michał
Login:Michcio1234
SID:20316
Ilość godzin na serwerze:276h
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:od 40-50h tygodniowo
Coś o sobie: Witam jestem Michał mam 15 lat interesuję się mechaniką pojazdów oraz jazdą na rowerze bardzo też lubię rolnictwo i lubię pomagać przy nim 😉
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem osobą która szybko pojmuje przeznaczoną wiedzę i dużo się inspiruję oraz umiem odgrywać rp
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:jestem w mojej wsi w osp mam swój mundur i często tam pomagam 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie, nie byłem karany 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie

1920x810.jpg

Imię: Marek
Login:Gresanti
SID:123256
Ilość godzin na serwerze:74h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3/4h dziennie
Coś o sobie:Bardzo lubię odgrywać RP, do czego ta praca jest idealna. Potrafię dobrze jeżdzić samochodami i interesuje się piłką ręczną.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Posiadam szeroką wyobraźnie i duży poziom RP.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Tak: https://imgur.com/kVkA46Q
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie

Imię: Szymon
Login: Yantrecola  Nazwa Wyświetlana: Vyczolv_

SID: 109627

Ilość godzin na serwerze: 100 H

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 2-10h dziennie
Coś o sobie: Siema! Jestem Szymon i mam 18 lat. Mieszkam w województwie Pomorskim dokładnie mówiąc to w Gdańsku. Uczęszczam do szkoły Branżowej  i właśnie zaczynam po wakacjach 3 klase. Jestem chłopakiem interesującym się motoryzacją i też informatyką. Nie mam problemu z wykonywaniem poleceń wyższych rang więc na pewno nie będę sprawiał problemu, oraz bardzo szybko sie ucze.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ, myślę że jestem gotowy do podjęcia się u was pracy poraz pierwszy, jestem bardzo aktywny na serwerze oraz będę codziennie. Nadaję się do frakcji SAFD ze wzgledu na mała ilość strażaków na serwerwerze jestem ogarniajacym bardzo graczem na tym serwerze a jesli czegos nie wiem to szybko sie tego naucze. Jestem kulturalną osobą lecz uważam ze czasem z głupoty innych osob oczywiscie mozna sie zasmiac.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: po części 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy: Tak ( https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Yantrecola)

Edytowane przez Vyczolv

Imię: Kamil
Login: kowciu
SID: 108987
Ilość godzin na serwerze: 533, ale ciągle rośnie
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiście 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: myśle, że od 7 do 15 godzin tygodniowo na spokojnie
Coś o sobie: Witam, mam na imię Kamil mam 16 lat idę teraz do 3 klasy szkoły branżowej na kierunku kucharz. W wolnym czasie gram w mta na serwerze MultiRPG albo w lola z moimi znajomymi. Jestem miłą osobą oraz kulturalną nie sprawiam problemów. Lubię jeździć na rowerze oraz grać w piłkę, ale po ostatnim wypadku będę miał długą przerwę, więc będę sporo czasu poświęcał na granie oraz pomaganiu w gaszeniu pożarów.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Moim zdaniem powinniście wybrać mnie, ponieważ jestem aktywną osobą na serwerze oraz miłą. Nie sprawiam problemów oraz nie mam wielu kar, ponieważ od Listopada mam tylko 5 kar, więc stosunkowo mało. Chciałbym się dostać do owej frakcji, ponieważ chciałbym się czegoś nowego nauczyć, a wiedzę przyswajam dosyć szybko.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie, ale chciałbym się nauczyć, dlatego piszę podanie do tej frakcji.

• Like 5

Imię Łukasz

Login: bobeku

SID: 73929

Ilość godzin na serwerze: 3241godzin

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak zapoznałem 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wystarczająco 

Coś o sobie:  Cześć!, nazywam się Łukasz mam 16lat. Podchodzę z Pięknej miejscowości znajdująca się w województwie Małopolskim, W tym roku jestem uczniem trzeciej klasy technikum na profilu samochodowego. Wybrałem tę szkołę ponieważ jest według mnie najlepsza z najlepszych z moich terenów. Moim zainteresowaniem jest muzyka, bardzo lubię słuchać muzykę nawet ją tworzyć w różnych programach i nie tylko. Gram na wielu instrumentach np. klarnet. Zapisałem się do młodzieżowej orkiestry dętej i gram na koncertach lub na różnych mszalnych uroczystościach. Jeżeli jakby ktoś zapytał czy wieżę w boga to tak wieżę. Jestem Katolikiem, służyłem przy ołtarzu najpierw byłem aspirantem potem ministrantem a na koniec lektorem fajna rzecz. Zawsze podchodzę do wszystkiego z powagą, nie wchodzę też bez powodu o żadne drobnostki. Jeszcze jest wiele rzeczy o mnie ale myślę że tyle wystarczy nawet połowy nie ma co tu napisałem.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Uważam iż jestem odpowiednim kandydatem do frakcji SAFD , jestem z nielicznych osób na serwerze którzy większość swojego cennego czasu poświęcają na grę na serwerze. Byłem już 2 razy w SAFD i mam doświadczenia jeśli chodzi o pożarnictwo i nie tylko. Umiem odgrywać RP i się uczyć na szkoleniach Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: W prawdziwym życiu nie miałem okazji ani trochę, lecz wiem jak postępować podczas RP w SAFD 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy 

Edytowane przez bobeku
  • Like 8
  • Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.