Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]odejście z sara

kacper2902
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick :kacper2902

SID : 100818

z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA

Ranga posiadane we frakcji: Podinspektor

powód : brak chęci wchodzenia na serwer. w sara się czuje jakbym był za kare. od stycznia robię to samo, nudne to już 

ale chciałbym podziękować kilku osobą 

@Bielaczek @ZeX chociaż dawno nie ma was już w sara to chce wam podziękować za piękne chwile

@Simon dzięki za wszystko 

@CzasTroll @dipek gramy jeszcze kiedyś w ligo lego ?

@ZydoWoZ bardzo mi ciebie brakowało nigdy nie zapomnę jak ty byłeś już w marcu technikiem a ja dalej budowlany. a i będe widział do kogo się odezwać gdy będę wybierał kompa.

@Mietek_89 dziękuje ci operatorze taczki za wszystko i szkoda że twoja historia z liderką się tak szybko skończyła 

@mathexu mati mati mati dziękuje ci że byłeś i jesteś tym złym policjantem w sara i orałeś i orasz nami na różne sposoby i że śnisz mi się po nocy 🙂

@grandpa_spectra dziękuje ci za wspólne granie w golfa na duty i że po prostu byłeś i jesteś gigachadem, a i dziękuje ci za wspólną grę w mc ❤️ 

@Janek. @HasloDoWiFi  @BartiTM dziękuje wam za rzeczy których już nawet nie pamiętam 

@tezziak teziaczku dziękuje ci za wszystko i pamiętaj ,biegnij przed siebie i ściana się znajdzie 🙂 

@jeery @Luukii dziękuje wam za wspólne godziny w cs go 

@erniula dziękuje ci za wszystko co moge ❤️ 

@Kaczorowskyyy a tobie dziękuje najbardziej, ty nauczyłeś mnie by nie bać się ludzi by nie być takim typem osoby co siedzi cały czas wymutowany tylko o jedno jedyne mam 

ci za złe że nie dałeś mi się rozwinąć szkoleniowiec czy coś szkoda ale to był twój wybór kogo wybierasz

@Klementynka ty masz taki dar że umiesz  w 3 sekundy wyprowadzić człowieka z równowagi 

jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam, a jeszcze słowem końca to dziękuje wszystkim ze styczniowej rekrutacji jak ja to nazywam

starej gwardi, Sara miała swoje zloty i upadki ale jeżeli serwer idzie ku ziemi to frakcje niestety też : (  

• Like 6
  • Smutny 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.