Barski Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 57 minut temu, Netto napisał: zapraszam na kosiarki i Monster2kxd i Bary_ to konfidenci i lubia lizać dupki pozdro Płacz dalej 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 joł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 szkoda Maciuś, byłeś świetnym liderem ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Godzinę temu, Netto napisał: zapraszam na kosiarki i Monster2kxd i Bary_ to konfidenci i lubia lizać dupki pozdro Już nie będę mówił co ty liżesz, płacz dalej. Edytowane 11 Września 2022 przez Monster2kxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Godzinę temu, Netto napisał: zapraszam na kosiarki i Monster2kxd i Bary_ to konfidenci i lubia lizać dupki pozdro odezwał się ten, co na ts wchodzi tylko by wyzywać. jak zwykle żałosny :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 właśnie piszę to z kibla, stolec juz prawie wyszedł. 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Teraz, mathexu napisał: właśnie piszę to z kibla, stolec juz prawie wyszedł. Powodzenia!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) no nic trudno maciek laweta juz sie grzeje . Edytowane 11 Września 2022 przez Anton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Wielka szkoda że odchodzisz, bo spędzone chwile w tsa i na multi z tobą na czele były super i nigdy ich nie zapomnę i dziękuję że mogłem w nich uczestniczyć. Także dziękuję jeszcze raz i trzymaj się tam mocno. Cześć!❤️ Edytowane 11 Września 2022 przez joika;7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj się mordzia, za dużo nie przeżyliśmy razem, ale coś tam się zdarzyło w csa pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 51 minut temu, zlomek. napisał: @Monster2kxdzamknij pizde łatwiej psa sztuczek nauczyć niż firme 60 pokory 😮 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 23 minuty temu, GambiPlejer napisał: @Monster2kxd Zły pies, noga kundlu. Przypomnę jak tsa otrzymało skina (fakt nie było wtedy od nas zapytania do sapd, ale szybko chcieliśmy to wyjaśnić) sapd spłakało się. Kolejna sytuacja jak rancher został dodany też płacz, więc proszę utkaj już tą mordę. Bo wyżej srasz niż d*pę masz. Pozdro. Kim ty jesteś? Zwykły płaczek z firmy 60 się wychyla tf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) 27 minut temu, GambiPlejer napisał: @Monster2kxd Zły pies, noga kundlu. Przypomnę jak tsa otrzymało skina (fakt nie było wtedy od nas zapytania do sapd, ale szybko chcieliśmy to wyjaśnić) sapd spłakało się. Kolejna sytuacja jak rancher został dodany też płacz, więc proszę utkaj już tą mordę. Bo wyżej srasz niż d*pę masz. Pozdro. Nawet tego nie skomentuję równocześnie twojego zachowania bo nie da się tego inaczej określić niż płaczek firmy 60. Edytowane 11 Września 2022 przez Monster2kxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Narazinek knapix! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copka Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Dobry ruch że opuściłeś organizacje 😎🤙 Nie żegnamy się Maćku, trzymam kciuki że uda ci się wezwać mnie poprzez chat służbowy "samd zgłoś się dla Sara" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3 minuty temu, GambiPlejer napisał: Zawsze wiedziałem, że sapd to odklejusy ale że aż tak xD. @Cinek I tym właśnie sposobem pokazałeś bardzo dokładnie kto płacze, bo obraziłem Ci pracownika a Ty od razu rzucasz się jak gówno w betoniarce, nikt Cię nie prosił o zdanie, więc idź pilnuj lepiej tego swojego przedszkola, żeby ktoś się tam nie spłakał o to, że TSA otrzyma teraz nowego lidera czy inne gówno. Bo przecież tylko tyle potraficie. SAPD = 😢 I kto tu jest odklejony, my jako SAPD daliśmy propozycje przejazdu przez mapę z okazji 11 września, następnie apel powiedział że będzie pożegnanie knapixa, pojechaliśmy wszyscy na G1 i nie było żadnego płaczu o to ze będzie nowy lider ba nawet xenon pogratulował apelowi ze obejmie liderke. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myska Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj sie Macius ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 10 minut temu, GambiPlejer napisał: Zawsze wiedziałem, że sapd to odklejusy ale że aż tak xD. @Cinek I tym właśnie sposobem pokazałeś bardzo dokładnie kto płacze, bo obraziłem Ci pracownika a Ty od razu rzucasz się jak gówno w betoniarce, nikt Cię nie prosił o zdanie, więc idź pilnuj lepiej tego swojego przedszkola, żeby ktoś się tam nie spłakał o to, że TSA otrzyma teraz nowego lidera czy inne gówno. Bo przecież tylko tyle potraficie. SAPD = 😢 Zacznijmy od tego, że nie mojego pracownika bo w PD nie ma mnie już 4 miesiące. Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie, myślisz że jesteś nie wiadomo kim mając 20 kilka lat i pokazując poziom miski do zupy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, GambiPlejer napisał: Kolejny sapd który musi przyjść pomóc swoim kolegom w potrzebie bo przecież sami to sobie rady z niczym nie dacie. Odnieście się do tego, że płaczecie o każdą mała zmianę jaką frakcja otrzymuje to może wtedy pokażecie jakiś poziom. Ale ci się odkleiło, aktualnie to ty beczysz o głupie pożegnanie :)) Szkoda, że siedziałeś zawsze z podkulonym ogonem a teraz ego top wraz z firmą remontową tzw. 60tek. Dwubiegunowość join the chat. Coś mówisz, że rady sobie nie dają z niczym. Tymczasem Anton i Złomek wypowiadający się tutaj, ba nawet nie wypowiedź a pokazanie swojego 0 poziomu intelektualnego używając wulgarnych zwrotów jako przecinka. Edytowane 11 Września 2022 przez NinjSS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Dzięki za szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Elo ponczek bez ronczek. Nie no kc knapix elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) 19 minut temu, GambiPlejer napisał: Zawsze wiedziałem, że sapd to odklejusy ale że aż tak xD. @Cinek I tym właśnie sposobem pokazałeś bardzo dokładnie kto płacze, bo obraziłem Ci pracownika a Ty od razu rzucasz się jak gówno w betoniarce, nikt Cię nie prosił o zdanie, więc idź pilnuj lepiej tego swojego przedszkola, żeby ktoś się tam nie spłakał o to, że TSA otrzyma teraz nowego lidera czy inne gówno. Bo przecież tylko tyle potraficie. SAPD = 😢 Mam człowieku w pompie to że mnie obrażasz ale to ty zawsze siedziałeś z podkulonym ogonem w TSA. wielce potężny mi były członek zarządu. Nie wiem rzucasz się z pyskiem bo nie mogę napisać słowa pożegnalnego pod odejściem byłego teraz Lidera TSA, bo musisz pokazać swoją klasę. Edytowane 11 Września 2022 przez Monster2kxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 O tak dyymyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) pozdrawiam firme ja tam sobie jezdze 272km/h banshee viper gts 22225id i was nie slysze bo silnik 4.9 zakluca biede Edytowane 11 Września 2022 przez zlomek. 2 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 jp biede ✔ Otrzymałeś 283.23$ [+45%] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi