Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Pewien etap się zakończył.

knapix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wielka szkoda że odchodzisz, bo spędzone chwile w tsa i na multi z tobą na czele były super i nigdy ich nie zapomnę i dziękuję że mogłem w nich uczestniczyć. Także dziękuję jeszcze raz i trzymaj się tam mocno. Cześć!❤️

Edytowane przez joika;7
  • Like 1

23 minuty temu, GambiPlejer napisał:

@Monster2kxd Zły pies, noga kundlu.
Przypomnę jak tsa otrzymało skina (fakt nie było wtedy od nas zapytania do sapd, ale szybko chcieliśmy to wyjaśnić) sapd spłakało się. Kolejna sytuacja jak rancher został dodany też płacz, więc proszę utkaj już tą mordę. Bo wyżej srasz niż d*pę masz.

Pozdro.

Kim ty jesteś? Zwykły płaczek z firmy 60 się wychyla tf

• Haha 2

27 minut temu, GambiPlejer napisał:

@Monster2kxd Zły pies, noga kundlu.
Przypomnę jak tsa otrzymało skina (fakt nie było wtedy od nas zapytania do sapd, ale szybko chcieliśmy to wyjaśnić) sapd spłakało się. Kolejna sytuacja jak rancher został dodany też płacz, więc proszę utkaj już tą mordę. Bo wyżej srasz niż d*pę masz.

Pozdro.

Nawet tego nie skomentuję równocześnie twojego zachowania bo nie da się tego inaczej określić niż płaczek firmy 60.

Edytowane przez Monster2kxd

3 minuty temu, GambiPlejer napisał:

Zawsze wiedziałem, że sapd to odklejusy ale że aż tak xD.
@Cinek I tym właśnie sposobem pokazałeś bardzo dokładnie kto płacze, bo obraziłem Ci pracownika a Ty od razu rzucasz się jak gówno w betoniarce, nikt Cię nie prosił o zdanie, więc idź pilnuj lepiej tego swojego przedszkola, żeby ktoś się tam nie spłakał o to, że TSA otrzyma teraz nowego lidera czy inne gówno. Bo przecież tylko tyle potraficie.
SAPD = 😢

I kto tu jest odklejony, my jako SAPD daliśmy propozycje przejazdu przez mapę z okazji 11 września, następnie apel powiedział że będzie pożegnanie knapixa, pojechaliśmy wszyscy na G1 i nie było żadnego płaczu o to ze będzie nowy lider ba nawet xenon pogratulował apelowi ze obejmie liderke.

• Like 3
  • Haha 1

10 minut temu, GambiPlejer napisał:

@Cinek I tym właśnie sposobem pokazałeś bardzo dokładnie kto płacze, bo obraziłem Ci pracownika a Ty od razu rzucasz się jak gówno w betoniarce, nikt Cię nie prosił o zdanie, więc idź pilnuj lepiej tego swojego przedszkola, żeby ktoś się tam nie spłakał o to, że TSA otrzyma teraz nowego lidera czy inne gówno. Bo przecież tylko tyle potraficie.
SAPD = 😢

Zacznijmy od tego, że nie mojego pracownika bo w PD nie ma mnie już 4 miesiące. Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie, myślisz że jesteś nie wiadomo kim mając 20 kilka lat i pokazując poziom miski do zupy.

• Like 1

3 minuty temu, GambiPlejer napisał:

Kolejny sapd który musi przyjść pomóc swoim kolegom w potrzebie bo przecież sami to sobie rady z niczym nie dacie.

Odnieście się do tego, że płaczecie o każdą mała zmianę jaką frakcja otrzymuje to może wtedy pokażecie jakiś poziom. 

Ale ci się odkleiło, aktualnie to ty beczysz o głupie pożegnanie :))  Szkoda, że siedziałeś zawsze z podkulonym ogonem a teraz ego top wraz z firmą remontową tzw. 60tek. 

Dwubiegunowość join the chat.

Coś mówisz, że rady sobie nie dają z niczym. Tymczasem Anton i Złomek wypowiadający się tutaj, ba nawet nie wypowiedź a pokazanie swojego 0 poziomu intelektualnego używając wulgarnych zwrotów jako przecinka. 

Edytowane przez NinjSS
  • Like 3

19 minut temu, GambiPlejer napisał:

SAPD = 😢

Mam człowieku w pompie to że mnie obrażasz ale to ty zawsze siedziałeś z podkulonym ogonem w TSA. wielce potężny mi były członek zarządu. Nie wiem rzucasz się z pyskiem bo nie mogę napisać słowa pożegnalnego pod odejściem byłego teraz Lidera TSA, bo musisz pokazać swoją klasę.

Edytowane przez Monster2kxd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.