Monster2k Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) 39 minut temu, GambiPlejer napisał: Gratuluje dobrej decyzji trochę po fakcie odnosząc się do pierwszej części. Kolejną sprawą jest to, że w dużym skrócie nie interesuje mnie to co robisz gdzie grasz i z kim. Nie myślę tylko bawi mnie to jak wy i wasze przedszkole zawsze macie o coś ból dupki. I pokazujecie to zawsze w każdym możliwym miejscu. Swoją drogą fajna ta miska do zupy zakładam, że nie masz takiej skoro o niej wspominasz. Tak płacze przyznam się, o to jakimi jesteście tępakami ale to inna sprawa. Widziałeś jedną stronę medalu, tak samo jak ja widziałem tylko to co wy robicie z zewnątrz. I jedyną rzeczą jaką wielokrotnie u was widziałem to ból d*py. Rozumiem, że pisząc ten post to ta dwubiegunowość dołączyła razem z tobą. (Jak coś to się leczy) Ciekawe bajki opowiadasz, szkoda że nie pamiętasz sytuacji z żelazną i ile to razy mnie prosiłeś o pomoc. Za krótko byłeś za mało widziałeś. Bo wiele osób mówiło na mój temat dużo innych rzeczy, no ale cóż jak na typowego SAPD przystało, że liżesz tam rowa tak jak mi próbowałeś. Ostatecznie dochodzę do fundamentalnej konkluzji, że sapd i byli jej członkowie muszą odpowiadać w kilka osób bo sami sobie nigdy nie radzą. Pozdrawiam, i dziękuje za możliwość rozkręcenia tej jakże wspaniałej gównoburzy. Nie wiem po co i w jakim kierunku miałaby pójść ta twoja nawrotka do czasu przeszłego, prosiłem? czy miałem całą sytuację w pompie i nie miałem co robić więc udawałem głupa w tej frakcji? Nie wiem jak potraktowałeś to jako "proszenie o pomoc" to serdecznie ci gratuluję. Bo moja końcowa historia we frakcji wyglądała tak że dałem "okrutną groźbę" jak to jest napisane w waszej blackliście frakcyjnej do osoby z którą miałem spinę [z powodu prywatnej sytuacji która i tak wyszła na światło dzienne i każdy postanowił mnie z tego wyśmiać], no i poleciałem a wcześniej nawet sam ingerowałeś w to żeby mnie zostawić przegadując to z apelem i knapixem. Jeżeli pisanie jest dla ciebie "opowiadaniem bajki" to udaj się z powrotem do szkoły. Co do "typowego SAPD" - Znalazłem tu chociaż normalnych ludzi niż jakiś przydupasów, hejterów i dalej nie wiem w jaki sposób mam to określać. Co do "lizania rowa" - Widać jakie masz dzienne hobby w lizaniu sobie rów, nie wnikam z kim sobie takie igraszki urządzasz. Nie miałem nawet zamiaru nawiązywać z tobą jakiegokolwiek kontaktu bo siedziałeś i siedzisz z podkulonym ogonem. Co do "Rozkręcenia gównoburzy" - Normalni ludzie nie rzucają się z pyskiem do osoby która z wpisem "Cześć" żegna się z jednym z Liderów frakcji serwera, bo stworzyłeś niepotrzebny konflikt na forum pod odejściem, również pisząc obraźliwie na temat frakcji SAPD. Pogratuluj sobie. Następnym razem ci zalecam zważać słowa w internecie bo źle to ci się odbije w przyszłości w o wiele gorszy sposób. Kończąc moją wypowiedź po prostu utkaj się, nie wypowiadaj się na moje tematy, trzymaj ode mnie dystans i nie gadaj na mnie innym ludziom bo jak ci się nudzi to proponuję walnąć w ścianę może zmądrzejesz bo do dyskusji jesteś pierwszy, a do prowadzenia dyskusji jesteś zbyt pyskaty. Żegnam Edytowane 11 Września 2022 przez Monster2kxd 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj się Knapix, pomimo tego że zbytnio się nie znaliśmy to i tak jesteś równy gość 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copka Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 15 minut temu, zlomek. napisał: pozdrawiam firme ja tam sobie jezdze 272km/h banshee viper gts 22225id i was nie slysze bo silnik 4.9 zakluca biede Również pozdrawiam z banshee Viper GTS 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj się knapix. Dziękuje ci za przyjęcie mnie do Frakcji TSA, mimo że nie było mnie tam długo, Byłeś świetnym liderem. Dzięi za wspólne czasy na ts i kooperacja na duty. Powodzenia dalej 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj sie knapix 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 1 minutę temu, GambiPlejer napisał: Z zasady lubię wk***iać ludzi, więc nie. Nie szkoda. 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Godzinę temu, GambiPlejer napisał: muszą odpowiadać w kilka osób bo sami sobie nigdy nie radzą. Ziomuś, tak tylko napomnę że karuzelę debilizmu rozpoczął Złomek, dołączyłeś się Ty i twoi koledzy z firmy 60. No cóż, hipokryzja górą... 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 w koncu zmadrzales maciek pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 28 minut temu, GambiPlejer napisał: Z zasady lubię wk***iać ludzi, więc nie. Nie szkoda. Nie miałem zamiaru się tutaj wypowiadać, Ale jak widzę to co się dzieje to szkoda gadać. Mam takie pytanko, Nie jest wam wstyd w robieniu gówno burzy pod odejściem waszego byłego szefa? Mieli byście trochę szacunku do niego. Bez odbioru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Trzymaj się i powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Podpinam się po to, że nie rozumiem robienia pod tym odejściem dymu o to jaki ktoś jest, a jaki jest ktoś inny, cholera - ludzie. Odchodzi w istocie rzeczy jeden z lepszych liderów frakcji ostatnich lat na Mulciaku, a Wy się i tu kłócicie.. Dramat. knapix, w prywatnej wiadomości się już pożegnałem, ale jeszcze raz dzięki za każdą rozmowę, współpracę i tak dalej, serwer odczuje stratę tak istotnej osoby. Powodzenia dalej, spełniaj się gdzieś, gdzie ma to sens, bo tu.. Multi tonie niczym niemiecki U-boot’y w trakcie II WŚ. Jeszcze raz powodzenia! ~Emerytowany Deputy Chief deewen’;. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Osobiście uważam, że byłeś jednym z najlepszych liderów w całej historii serwera. Mimo, że nigdy nie gadaliśmy ze sobą za dużo to wydajesz się być bardzo spoko osobą. Zapewne nie pamiętasz, ale dostaliśmy się razem do akademii w 2020 roku, miałem kiedyś nawet wspólne screeny z tobą jak jeździliśmy cabbie. Podziwiam za wielkie zaangażowanie i wytrwałość we frakcji. Widzimy się na projekcie! 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Trzymaj się knapix, powodzenia na nowej ścieżce kariery. Mam nadzieje że i tam osiągniesz tak wiele jak i tu. Szkoda że zaczynacie niepotrzebną gównoburze pod odejściem swojego byłego lidera, moim zdaniem - k**ewskie zachowanie. W sumie czego się można spodziewać przede wszystkim od „zlomka” czy „netto”. Tak bardzo się lubicie z knapixem a jednak odpierdalacie cyrk jakich mało, próbujecie uprzykrzyć życie innym obrażając ich na każdym kroku bez powodu czy jak to niektórzy - pier**licie farmazony o kimś nie znając nawet tej osoby. Okażcie chociaż szacunek w j**anym odejściu. Zacznijcie gównoburze na discordzie czy na TeamSpeak, nie tutaj. Nie pozdrawiam. Edytowane 12 Września 2022 przez DonGrasso 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Tryzmaj się 😛 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Dziękuję za wszystko Maciek ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Tosty są dobre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Ja również dziękuję za wszystko. Cieszę się że wykorzystałeś szanse którą Ci dałem, a wykorzystałeś ją dobrze, bardzo dobrze. Myślę że mimo tego wszystkiego co się stało to byliśmy w dobrych relacjach, pomagaliśmy sobie nawzajem a potem zrobiłeś po prostu swoją robotę z czego się bardzo cieszę. Mam nadzieję że będzie na jeszcze dane pograć razem. Powodzenia na nowej drodze ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 kiedy sie skończy płakani,e niby sapdy mądrzejsze a sie kłócicie z gambim ktory ma wyjebane w to multi a wy lykacie przynętę jak karasie ktore jedzą gówno, dalibyście se spokój świat byłby piękniejszy. 12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 2 godziny temu, mathexu napisał: kiedy sie skończy płakani,e niby sapdy mądrzejsze a sie kłócicie z gambim ktory ma wyjebane w to multi a wy lykacie przynętę jak karasie ktore jedzą gówno, dalibyście se spokój świat byłby piękniejszy. O tak mów mi tak ojcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floddy Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Trzymaj się knapix, byłeś dobrym szefem 💛💛💛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Knapix, spodziewałem się tego. Może to dobrze a może to źle, lecz to co dobre się kiedyś kończy. za***iście mi się spędzało czas w frakcji a nawet czasami poza nią. Szkoda że nie zostałem do końca twojej kadencji. Mam nadzieje że się jeszcze usłyszymy. Pozdro dla szefa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Byłeś świetnym liderem, trzymaj się dalej! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 13 Września 2022 Emerytura Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 ch*j ci w dupe, nara 11 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi