MichuMich72405 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Nick : MichuMich72405 SID : 118259 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Fire Department Ranga posiadane we frakcji: Ogniomistrz powód : Pewna era w frakcji SAFD się zakończyła. Wypalanie, brak chęci, serwer umiera i nie ma wgl awf. @Krajnus227 Dzięki za szanse we frakcji, wszystkie chwile, szkoleniowca. ❤️ @Skooczny Dzięki za wszystkie chwile we frakcji, śmieszne chwile, mam nadzieję za kontakt nie zniknie. ❤️ @ProJa1111 Dzięki za wszystkie minusy i degrady. ❤️ A innych których nie wypisałem też dziękuje. ❤️ 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Pozdro michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Miło było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 3maj sie wariat ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dzięki wielkie za wszystko Michu! Również mam nadzieję, że kontakt zostanie na bardzo długo. Służba z tobą i gierczenie w inne gierki to coś pięknego, bardzo ci dziękuję za wszelkie momenty z tobą. ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi