niemamkartybiedronka Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Nick : Skooczny SID : 116369 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Department. Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier (V-Lider). powód : Czas na mnie. Pozdrawiam wszystkich strażaków, którzy mi towarzyszyli na służbie i członków innych frakcji. Elegancko było odgrywać RP z wami. @Krajnus227 Dzięki za szansę na tak wysokiej posadzie mordziaty. Pozdrawiam i żegnam. ❤️ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Trzymaj się mam nadzieję że kontakt zostanie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 trzymaj sie koles 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Trzymaj się, nigdy nie zapomnę tych chwil na służbie w SAFD i wszędzie indziej. Mam nadzieję ze kontakt zostanie, Widzimy się wiesz gdzie 😕 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Teraz, MichuMich72405 napisał: Trzymaj się, nigdy nie zapomnę tych chwil na służbie w SAFD i wszędzie indziej. Mam nadzieję ze kontakt zostanie, Widzimy się wiesz gdzie 😕 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bueno Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 łot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Dzieki za współpracę, mam nadzieję że jeszcze się spotkamy, do zobaczenia i powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Trzymaj się! Dzięki za rozmowy itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi