Monster2k Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) Nick : Monster2k SID : 93208 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department Ranga posiadane we frakcji: Captain I , Investigative Bureau Inspector, Metropolitan Division Sergeant - Training Officer of SWAT , Academic of Highway Patrol. powód : Brak czasu, Brak tej zajawki na serwer jak była kiedyś... jak i również skupienie się bardziej na życiu realnym niż na graniu... @Cinek , @Sztynksu , @Arguś.exe- Mimo że was we frakcji już dawno nie ma to i tak o was nie zapomniałem, dzięki za wszystko! @krzywy , @DonGrasso - Dzięki wam serdeczne że jeszcze w tej frakcji się trzymałem... hehe dzięki wam za wszystko. @deeweN. - Dzięki że przejąłeś jednak to IB, bo się absolutnie z mojej perspektywy nie nadawałem ale jednak... Trzymaj to IB krótko, dzięki ci szczere rozmowy i wspólne duty. Trzymaj się! @NoFaceNoCase - Tobie dziękuję za przyjęcie do SWAT, mimo że byłem bardzo długo to nie żałuję było za***iście! Trzymaj się. @KowaL.- Trzymaj się tam mordeczko, dzięki za wspólne pogaduszki te bardziej osobiste itp. powodzenia! @Xenon - Zdrowiej tam majsterek od podmianek! 😉 @suchapanda - Lecisz tam po zarząd! trzymaj się. @masnyTED , @BigCarl - Głupki, odwalacze hehehe XD nie no trzymajta się tam lećcie dalej w tej frakcji. @bagietmajster - Miałbyć TF2, nie ma niczego xD. trzymaj się! @Shezzy , @Venoomeq , @KowaL. , @Xenon - Chciałbym wam osobiście podziękować za radochy na teamspeak'u, wspólne rozmowy nawet i te osobiste jak i przedewszystkim za mile spędzony czas we frakcji... @Error_game , @Wercia - Ełoł Gdzie aktywność? ;c - Wercia powodzenia tam w życiu realnym, jesteś bardzo pozytywna jak wszyscy inni w tej frakcji! @Bigsmoke - Czasami mnie irytowałeś swoim zachowaniem ale przywykłem do tego, ciśnij do przodu! @BRAINIER - Mimo że byłem na początku źle nastawiony co do ciebie, przez twoje zachowanie to i tak życzę ci powodzenia.. @dipek , @AleksiQ , @Malpka - Wam również serdecznie dziękuję za wspólne duty. @dipek tylko nie odwalaj bo coraz to gorzej z tobą jest... Pozostałych "nowych" funkcjonariuszy serdecznie pozdrawiam i pchnijcie się w tej frakcji, mimo że was jeszcze dobrze nie znam to myślę że dacie radę. Wszystkim serdecznie tj. Executive Staff, Command Staff i pracowników tejże wspaniałej frakcji za wszystko! Mam nadzieję że dobrze się sprawowałem w tej frakcji mimo tego że było na początku trochę nerwowo, ale było minęło... mam nadzieję że miło mnie będziecie tam "lekko" wspominać, Hej! Jeżeli kogoś nie oznaczyłem to przepraszam! SAPD to rodzina. Dołączyłem do pierwszej akademii w dniu 12.08.2021 Nie udało się niestety zdać egzaminu lecz nie poddając się, napisałem do rekrutacji we wrześniu gdzie się udało zdać.... Dziękuję raz jeszcze za ten ogrom spędzonego czasu z wami. Edytowane 24 Listopada 2022 przez Monster2k 5 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Szczerze nie spodziewałem się, trzymaj się Marcin kontakt wiadomo jest no i co czekam na powrót tf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Ty gnojku, a mieliśmy razem lecieć po zarząd.. No ale cóż, na każdego kiedyś przychodu pora, trzymaj się Monster i życzę powodzenia na nowo obranej ścieżce. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze do nas wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Usuwaj to chamie :c trzymaj się dzięki za ib i służbę powodzenia 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 wiem gdzie chodzisz do szkoly, jeszcze sie zobaczymy baj baj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Trzymaj się Monster, naprawdę dobrze Ciebie wspominam, podczas mojej służby PD, jak i poza nią, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Trzymaj się monsterek, dzięki za wszystko. Powodzenia na egzaminach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 czymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 pap 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 dzięki za współpracę, powodzenia tam w życiu, trzym się Monster! 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesiak Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 trzymaj sie monster siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Żegnaj Z innego konta (eazi_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Co tu sie dzieje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi