Krajnus227 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 26.12.2022 do 30.12.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 ImięJan Wiek:16 Login:rafszu SID:124558 Ilość godzin na serwerze:150h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:Myślę że tak z 2h ze względu na powrot ze szkoły o 16. Coś o sobie:Mam na imię Jan mam 16 lat pochodze z woj Małopolskiego chodzę do 2 klasy zawodowki interesuję się mechaniką. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ chciałbym dostać się frakcji i pomagać innym graczom Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=rafszu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryko1234 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Imię: Patryk Wiek: 14.5 Login: patryko1234 SID: 83871 Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak| dc: patryko1234#0808 i też tam ts3, a mikrofon może czasami rzadko co się zepsuć. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: jak wrócą chęci do gry na tym serwie to z 5h dziennie Coś o sobie: wtm, mam na imię patryk, mam 14.5 lat 24 lutego (tak miałem w tym roku urodziny w tym dniu co rozpoczeła się wojna w ukrainie) 15 lat, mieszkam w polsce na pomorskim miasto niedaleko kartuz, gdańska, gdyni, mam kota który ma roczek i lubi spać w choince jak był mały to na samej górze choinki mógł wejść, ma na imię tygrys a na drugie kitek/kituś, niestety mam brak mutacji i to totalny wada głosu, brzmie jak 7 latek, i też wada mówienia litery T, mam duży staż na tym serwie, bo kiedyś dziennie nawet po 15h siedziałem bez przerwy, niestety 19 stycznia dostałem perma, i wtedy już zapomniałem o serwerku, lecz gdy były dni otwarte safd, to pomyślałem że fajnie będzie dołączyć do was, i pomoc w rozwijaniu frakcji, a wracając o sobie, to nie jestem osobą typu: odwalacz w frakcji, rzadko co poodwalam jak niema mnie np. w frakcji, według mnie safd to frakcja najbardziej rozwinięta, a za 2/3 lata też ide do OSP w irl, więc nom, moge czasami zapomnieć rp np. AODO, W-52, W-72, więc czasami moge zapomnieć rp, i to tyle, życze wszystkim powodzenia w podaniach, życze miłego dnia/nocy pozdro ❤️ . Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem miły, trochę wiem co i jak bo byłem w sara i w safd na innym serwie, nie sprawiam problemów, pomoge osobie która potrzębuje pomocy, i itp. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: jakąś tak, byłem w safdach na innym serwerze Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): tak https://multirpg.pl/game/penalties/?search=patryko1234 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie/nie 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animek210 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Imię Michał Wiek: 14 Login: Animek23 SID: 126725 Ilość godzin na serwerze: 70 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3 godz. Coś o sobie: lubię grać w gry i leżeć Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ mogę wprowadzić miłą atmosferę Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: kiedyś tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie byłem karany Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warjat142 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Imię:Dawid Wiek:16 Login:Warjat142 SID:109530 Ilość godzin na serwerze:62h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:Myślę że tak z 4/5h ze względu na powrot ze szkoły o 16. Coś o sobie:Mam na imię Dawid mam 16 lat pochodze z woj Lubelskiego chodzę do 2 klasy zawodowki interesuję się mechaniką. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ chciałbym dostać się frakcji i pomagać innym graczom Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie jestem karany Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0320Grzybek Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Imię Bartek Wiek: 13 Login: igor17mm28 SID: 107895 Ilość godzin na serwerze: 105 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7h Coś o sobie: Jestem miły,pomocny i bardzo aktywny Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem codziennie aktywny na serwerze i bym bym codziennie na służbie Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak byłem na innych serwerach w straży Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Tak Edytowane 28 Grudnia 2022 przez GRZYBEQ2324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter43 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Imię Krzysiek Wiek: 15 Login: Witer43# SID:108887 Ilość godzin na serwerze: 52 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 10h tygodniowo Coś o sobie: Jestem Krzysiek mam 15 lat . Interesuje się motoryzacja głównie komunikacją miejską. Jestem miłi i pomocny odkąd gram na serwerze staram się być bardzo aktywny. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: POnieważ jestem aktywny i uważam że nadaje sie na to stanowisko Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak byłem w straży na innych serwerach Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie chyba Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2007 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 W dniu 26.12.2022 o 09:04, Krajnus227 napisał: Imię: kuba Wiek: 14 Login: kuba20071234 SID:121237 Ilość godzin na serwerze: 92godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:TAK Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:15 godzin tygodniowo Coś o sobie: Nazywam sie Kuba mam 14 lat jestem bardzo mily i uprzejmy Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestemm pozytywnie nastawiony do graczy i bardzo pomocny jestem Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Tak , mam wujka w strazy pozarnej jezdzilem z nim na akcje Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie, nie bylem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobcat8903 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Imię Patryk Wiek: 15 Login: Bobcat8903 SID: 106445 Ilość godzin na serwerze: 232h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5h dziennie Coś o sobie: Jestem bobcat. Mam 15 lat. interesuje sie samolotami, pozarnicstwem, oraz medycyną Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestsm inteligentny, nie pyskuje, umiem słuchać sie polecen wyzszych rang Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak, mdp Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Bobcat8903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
call.me.bania Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Imię: Damian Wiek: 13,5 Login: BaniaBania_69 SID: 124943 Ilość godzin na serwerze: 189.08 godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście że tak! Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3 godziny 5max Coś o sobie: Mam na imię Damian mam prawie 14 lat moje zainteresowania to programowanie,piłka nożna,gaming,drift całe dnie spędam na tym serwerze i wiem co i jak, PS chciałbym się dostać 😄 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem miły nie wyzywam pomagam nowym graczom i nie pultam się o byle co Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie Edytowane 29 Grudnia 2022 przez BaniaBania_69 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpi05 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Imię kacper Wiek: 14 Login: kacpi05 SID:126775 Ilość godzin na serwerze: mam nowe konto na tamtym miałem 1200 a na tym mam 20 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u? :tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: ile potrzeba Coś o sobie: jestem: kacper lubię grać Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem miły lubię grać więc moge na nią poświęcić na nią dużo czasu Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie ale chcę nieć Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kacpi05 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Imię Karol Wiek: 16 Login: Marisay SID: 73475 Ilość godzin na serwerze: 252 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: zalezy od dnia/tygodnia czy bede w szkole lecz od 1h do 4h na dzien pewnie bedzie. Coś o sobie: Hej, jestem Karol i mam 16lat, dawniej gralem tylko w mta lecz ostatnio wciagnela mnie liga i jakos tak poszlo pol roku. Jestem osoba ktora uczeszcza do szkoly lecz w wiekszosci nie chodze na zajecia poniewaz znam caly temat na nastepne 3 lata i nauczyciele nie daja mi nieobecnosci. Mam bardzo duze checi na powrot do mta wiec fajnie by bylo rowniez byc w frakcji aby miec dodatkowa zachete do gry. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bylem kiedys na akademii u was jak jeszcze byl mentorek ktory nic nie wyjasnial oraz olewal wszystko, widze ze zmienil sie zarzad a ja mam wiecej wolnego czasu niz do tychczas wiec chcialbym sprobowac ponownie Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie bo nie gralem chyba z pol roku i teraz mam zamiar powrocic Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabangarden Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Imię: Ivan Wiek:16 Login: Rabangarden SID:110075 Ilość godzin na serwerze:188h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę ze 3 godziny ale to jest różnie bo oczywiście szkoła nie pozwala mi na szybki dojazd do domu 😞 ale mógł bym spędzać czasami nawet dłużej. Coś o sobie: Mam na imię Ivan i mam 16 lat. Lubię sobie grać w rożnego rodzaju gry. Mieszkam w województwie lubelskim. Chodzę do mundurówki. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Lubię pomagać innym i za dzieciaka marzyłem o pracy strażaka to może się tu spełnię 🙂 Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Rabangarden 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X_CoUsMoS_X Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Imię: Maciej Wiek: 15 Login: X_CoUsMoS_X SID: 92726 Ilość godzin na serwerze: 300 albo i lepiej Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dużo Coś o sobie: Mam 15 lat. Chodzę do pierwszej klasy technikum na kierunek Technik Pojazdów Samochodowych. Lubię grać w gry. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłem już kiedyś w S.A Fire Departament i zdałem akademię ale dużo razy odchodziłem przez szkołę 😕 fajnie się bawiłem i chcę to powtórzyć. Nigdy mnie nie wyrzucono. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 30 Grudnia 2022 przez X_CoUsMoS_X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi