DonGrasso Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Nick : DonGrasso SID : 13090 Z jakiego biznesu chcesz odejść : Fabryka Aut. Ranga posiadane we frakcji: Zastępca kierownika. Powód : Zostawię to dla siebie, pozdrawiam. 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Trzymaj się! Dzięki za wszystko. 💪👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Ehh szkoda pamiętam jak ja ci dawałem vlidera i myślałem że tu dojdziesz do tego lidera no ale cóż rozumiem twoją decyzję i się trzymaj dzięki za każdą pomoc którą mi udzieliłeś jak byłem na liderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Trzymaj się Grasso. 𝘿𝙤 𝙯𝙤𝙗𝙖𝙘𝙯𝙚𝙣𝙞𝙖 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi