Lisu Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Siemaneczko moi kochani! Chciałbym się z Wami w dniu dzisiejszym pożegnać. Odchodzę, ze względu na całkowite znudzenie się serwerem oraz brak chęci grania na niedorozwiniętym serwerze. A więc tak, spędziłem tutaj sporo czasu, lecz nie żałuje go, ze względu takiego, iż było naprawdę dużo świetnej zabawy, odwalanie oraz przeróżnej beki z byle czego. Poniżej wymieniam osóbki, które najbardziej zapamiętam z tego multisyfu ( no offense XD): @Inder00 - Gdybyś dodawał coś regularnie na serwer, miał jakiś pomysł na niego oraz był pracowity, mógłbyś zrobić naprawdę fajny serwer, lecz to jest zwykła "sklejka" przeróżnych skryptów, tylko żeby coś dodać. Żeby ogólnie Ciebie się o coś wyprosić trzeba czekać fiu, fiu czasu, lecz te starania idą na marne, ze względu, iż i tak tego nie dodasz. Co jak co, ale dzieki za szansę w administracji. @Perzu - Odstaw alkohol pijaqu, z @krzywy możecie sobie ręcę podać XD. A tak poza tym, super z Was ziomeczki. @xBartek. - Supeł własciciel, powodzonka na randze. @idk - kóp kompóter, ok? Dobry świr z Ciebie, buziaczki. @turbii - makowiec yebany, road to własciciel a, i zapomniałbym, nigdy nie bedziesz dobry w lige, pal g00me frajerze. @.Frogg* - dobry qumpel, kozacka onomatopeja żabki, pozdrawiam cieplutko z rodzinką. @Argen. - kozak chłop, poznaliśmy sie na tym serwerze, jak jeszcze byłes supportem pod nickiem "Szpaku", stara znajomość nigdy nie rdzewieje, powodzenia na serwerze, wraz z grafikami dla osób! @Zawisza509 - bardzo pozytywna osoba, powodzenia na supporcie oraz we frakcji! @Kolor97 - pilnuj tam frajerów z taksufek @Ryuuga2 - zabij sie plis @YomenikAlchemik - widzimy sie na lidze! @FuriaT - gosu, cmon na lige @Cannabis - odwalacz jakich mao @ZiomMalpa - kochana małpeczka, zawsze rozbawi towarzystwo, pozytywny chłop ❤️ @DanTe. - zapomnialem o moim makofcu ❤️ Pozdrawiam całe Blogoski. Stare baby jebać prądem ugłem. Jeżeli kogoś nie oznaczyłem to sorki, gud lak hef fan. Starszy odwalacz lisu, melduje się po raz ostatni, trzymajcie się byczki. Edytowane 23 Września 2019 przez Lisu 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 3 maj się! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 13 minut temu, CattereNN napisał: Jakbyś mnie nie wyjeyebał z Blogosow bo by Ci się nie nudziło Jakbys nie odwalał, nie dostalbys loty. BTW, regualmin wchodzi w sklad organizacji, wiec no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Niby inder00 taki jest ale ma talent hopak , dzk za szanse w taryfie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Narka fajne RP się odgrywało... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Baj Baj @Lisu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Kace 💓💓 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 mnie tu nie ma ale 3m się wróć za 5 godzin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 No cóż lisu, żegnaj, fajnie się na tsiku rozmawiało ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 BLOGOS<3 elo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) nie nie nie mordo smutno mi się robi zaraz się popłacze kurwa aż mi łezka leci już z oka płacze teraz, jako jedyny z małpą śpiewał mi na ts3 jak miałem wczoraj urodziny Edytowane 23 Września 2019 przez Cannabis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Cfelluu :cc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Żegnaj 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Siema wilku ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWR235 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 @Lisu szkoła że odchodzisz Fajnie że byłeś na serwerze i pomagałeś graczą Pokój z tobą 🏆🏆🏆 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Trzymaj się Lisek ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanTe. Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Makowiec będzie jedzony! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Żegnaj Lisu a i dziękuję ci za danie mi szansy w TSA naprawdę mam nadzieję że wrócisz kiedyś i że jakos się zaprzyjaźnimy będę tęsknił 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Opie*dol makowca lecimy na napad. Kurła kiedyś to było sapidi a nie to co teraz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 HWDP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanTe. Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Dobry Chopok był dzień dobry mówił na klatce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 No narka, lisu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 ELo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Nara @Lisu szkoda że odchodzisz ale wierze że kiedyś do nas wrócisz 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usually Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) twoją wizytę u ginekologa hah zapamiętam na zawsze śmiesznie było baj ❤️ Edytowane 24 Września 2019 przez Usually 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi