Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department Marzec 2023r.

Krajnus227
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia,
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 06.03.2023 do 10.03.2023, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

Edytowane przez Krajnus227
  • Like 6
  • Haha 1

Imię: Julia
Login: siwa024
SID: 127802
Ilość godzin na serwerze: 190
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Norma+ wolny czas który przeznaczę na frakcję
Coś o sobie: Hej, jestem Julka mam 17 lat, pochodzę z mazur. Chodze do 4 klasy liceum pisze w tym roku maturkę. W wolnym czasie lubie grac na gitarze i spiewac, amatorsko tez gram w siatkówkę. Lubię grać w gry komputerowe, wypisałabym ale chyba jest ich za dużo. Na samym MultiRPG gram od końca grudnia zeszłego roku, być może niedługo ale zdążyłam już zawrzeć wiele znajomości.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem bardzo kontaktowa i lubię pomagać ludziom dlatego wydaje mi się ze to idealne stanowisko dla mnie, szybko uczę się nowych rzeczy, dlatego nie będzie dla mnie trudnością aby przyswoić wiedzę zawartą na szkoleniach, jestem osobą aktywną przez co będę aktywna na duty
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie, nie posiadam zbyt duzego doswiadczenia, ale wiedza którą  zdobędę na szkoleniach zmotywuje mnie do dalszego rozwoju w zakresie pożarnictwa.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie

image.png

• Dzięki 2
  • Haha 1

Imię: Kuba
Login: kubix561
SID: 89946
Ilość godzin na serwerze: 130h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jasne
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3/4h dziennie
Coś o sobie: Jestem Kuba, mam 15 lat. Mieszkam w małej miejscowości na północy województwa Mazowieckiego. Interesuję się strażą pożarną jak i informatyką. W mta gram już od ponad 4lat, na multi od marca 2021. Jestem spokojny, opanowany i niekonfliktowy.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam duże doświadczenie w owej frakcji, jako zarząd, członek. Byłem już tutaj na serwerze w safd. 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Brak
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie

Edytowane przez kubix561
  • Dzięki 2
  • Haha 1

Imie mateusz 

wiek 19 

login matrix000

SID 129054

ilosc gocin w grze  105 godzin 56 minut 

czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komiikatory  tak

czy zapozalem sie z regulaminemfrakcyjnm GFK u tak 

ile jestes w stanie poświecic czzasu na frakcje  norma +wolny czas przeznaczam na frakce  

cos o sobie mam na imie mateusz inteeeresuje sie samochodami i motocyklami racuje w zawodize elektryka

czy posiadac dizglafie nie

• Like 1
  • Haha 4

Imię Sebastian
Login:  Sebarex
SID: 97209
Ilość godzin na serwerze:  117h 39min
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: w dni szkolne 4h dziennie w weekendy 7h+ dziennie
Coś o sobie:  Nazywam się Sebastian interesuję się grami oraz programowaniem. Nie przeszedlem jeszcze mutacji nie wiem dlaczego i ludzie mi to wytykaja ale potrafie to ignorowac. Jak byłem w wieku 6-8 lat interesowalem się strażą pożarną  i wiem o tym troche. Potrafie odgrywać rp, jestem spokojny cierpliwy,miły,wyrozumiały oraz asertywny
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem spokojny, miły wyrozumiały,cierpliwy oraz asertywny. zawsze interesowałem się rp i nie zawiedziecie się na mnie. Ps potrafie to robic [chodzi o rp]
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/jAjNcyV
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie posiadam image.thumb.png.a313ad501857f37e14911555690b8c88.png

• Dzięki 2
  • Haha 2

Imię:Piotr
Login:SZajBa9
SID:2255
Ilość godzin na serwerze:447
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:myślę ze średnio 3-5H dziennie zależy od dnia 
Coś o sobie: Cześć jestem starszym graczem tego serwera wracam po długiej przerwie do mta. Wcześniej byłem w SAMC ale wyrzucili mnie za brak aktywności(to było przed przerwą jakoś 2 lata temu )
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem miły, umiem odgrywać RP, 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:NIE
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):NIE
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):mam lekką wadę wymowy "R" xD

depositphotos_65720129-stock-illustration-firefighter-with-fire-hose-in.jpg

• Dzięki 2

Imię Łukasz
Login:Lucas222
SID:125363
Ilość godzin na serwerze:79
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:7h
Coś o sobie:Siema jestem Łukasz mam 15 lat gram od niedawna w multi rpg, interesuję się motoryzacją lubię w wolnym czasie spędzać czas jeżdżąc na rowerze. Mieszkam w Krakowie od urodzenia.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem dość ogarnięty szukam frakcji bo znudziły mi się prace dorywcze.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Coś nie coś się znam.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie nie byłem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie, nie posiadam ani jednego ani drugiego.

• Like 1
  • Dzięki 2

Imię Piotr
Login: Serowy
SID: 43191
Ilość godzin na serwerze: 440
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Jo
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jo
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Zależy od dnia.
Coś o sobie: Siema, Piotrek jestem i przychodzę z fivem bo mnie tam patologia zniszczyła. Przychodzę w pokoju do was, już kiedyś byłem w PSP tutaj nawet dwa razy to może za 3 razem też przejdzie. Ale nie będę wyprzedzał czasu, co tam mogę napisać jeszcze chyba nic, niektórzy mnie znają a niektórzy nie.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo mam duże kompetencje w PSP itp. Było się tu i tam i zawsze powyżej sekcyjnego się siedziało.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: OSP się nie liczy u mnie xD Bo to chlejusy
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Tylko mut, nie umiem się posługiwać tym czymś ale na karach można sprawdzić.
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nope

• Dzięki 2

Imię:Kuba
Login:xxbocioxx312
SID:7017
Ilość godzin na serwerze:400godz
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-5godz
Coś o sobie:Jestem Kuba mam 14 lat zaraz 15.Kocham psy.Uczęszczam do OSP.Kocham straż pożarną.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem pracowity słucham się poleceń i szybko się uczę.Znam całą mapę.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Tak uczęszczam do OSP
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):dyslekcje

• Dzięki 2

Imię Nikodem
Login: Alwonzo
SID: 10607
Ilość godzin na serwerze: 546
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie: 2/3h
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ mam doświadczenie w rp związane z wypadkami, skoczkiem itp z powodów takich ze brałem w nich udział jako SAMC i nie tylko więc coś nie coś pamiętam. Oraz chciałbym sprawdzić się w tej oto frakcji i może zostać na czas dłuższy.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): ban 4 dni, 7 mute w dużych odstępach zpj 7 razy w dużych odstępach czasowych również 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie nie posiadam

• Dzięki 1
  • Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.