Krajnus227 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 06.03.2023 do 10.03.2023, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M Edytowane 10 Marca 2023 przez Krajnus227 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwa024 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Imię: Julia Wiek: 17 Login: siwa024 SID: 127802 Ilość godzin na serwerze: 190 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Norma+ wolny czas który przeznaczę na frakcję Coś o sobie: Hej, jestem Julka mam 17 lat, pochodzę z mazur. Chodze do 4 klasy liceum pisze w tym roku maturkę. W wolnym czasie lubie grac na gitarze i spiewac, amatorsko tez gram w siatkówkę. Lubię grać w gry komputerowe, wypisałabym ale chyba jest ich za dużo. Na samym MultiRPG gram od końca grudnia zeszłego roku, być może niedługo ale zdążyłam już zawrzeć wiele znajomości. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem bardzo kontaktowa i lubię pomagać ludziom dlatego wydaje mi się ze to idealne stanowisko dla mnie, szybko uczę się nowych rzeczy, dlatego nie będzie dla mnie trudnością aby przyswoić wiedzę zawartą na szkoleniach, jestem osobą aktywną przez co będę aktywna na duty Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie, nie posiadam zbyt duzego doswiadczenia, ale wiedza którą zdobędę na szkoleniach zmotywuje mnie do dalszego rozwoju w zakresie pożarnictwa. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix561 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 15 Login: kubix561 SID: 89946 Ilość godzin na serwerze: 130h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jasne Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3/4h dziennie Coś o sobie: Jestem Kuba, mam 15 lat. Mieszkam w małej miejscowości na północy województwa Mazowieckiego. Interesuję się strażą pożarną jak i informatyką. W mta gram już od ponad 4lat, na multi od marca 2021. Jestem spokojny, opanowany i niekonfliktowy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam duże doświadczenie w owej frakcji, jako zarząd, członek. Byłem już tutaj na serwerze w safd. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Brak Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 6 Marca 2023 przez kubix561 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti899999 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Imie mateusz wiek 19 login matrix000 SID 129054 ilosc gocin w grze 105 godzin 56 minut czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komiikatory tak czy zapozalem sie z regulaminemfrakcyjnm GFK u tak ile jestes w stanie poświecic czzasu na frakcje norma +wolny czas przeznaczam na frakce cos o sobie mam na imie mateusz inteeeresuje sie samochodami i motocyklami racuje w zawodize elektryka czy posiadac dizglafie nie 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebarex123 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Imię Sebastian Wiek: 14 [15 w tym roku (październiku)] Login: Sebarex SID: 97209 Ilość godzin na serwerze: 117h 39min Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: w dni szkolne 4h dziennie w weekendy 7h+ dziennie Coś o sobie: Nazywam się Sebastian interesuję się grami oraz programowaniem. Nie przeszedlem jeszcze mutacji nie wiem dlaczego i ludzie mi to wytykaja ale potrafie to ignorowac. Jak byłem w wieku 6-8 lat interesowalem się strażą pożarną i wiem o tym troche. Potrafie odgrywać rp, jestem spokojny cierpliwy,miły,wyrozumiały oraz asertywny Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem spokojny, miły wyrozumiały,cierpliwy oraz asertywny. zawsze interesowałem się rp i nie zawiedziecie się na mnie. Ps potrafie to robic [chodzi o rp] Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/jAjNcyV Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie posiadam 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZajBa9 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Imię:Piotr Wiek:20 Login:SZajBa9 SID:2255 Ilość godzin na serwerze:447 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:myślę ze średnio 3-5H dziennie zależy od dnia Coś o sobie: Cześć jestem starszym graczem tego serwera wracam po długiej przerwie do mta. Wcześniej byłem w SAMC ale wyrzucili mnie za brak aktywności(to było przed przerwą jakoś 2 lata temu ) Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem miły, umiem odgrywać RP, Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:NIE Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):NIE Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):mam lekką wadę wymowy "R" xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasscsgo Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Imię Łukasz Wiek:15 Login:Lucas222 SID:125363 Ilość godzin na serwerze:79 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:7h Coś o sobie:Siema jestem Łukasz mam 15 lat gram od niedawna w multi rpg, interesuję się motoryzacją lubię w wolnym czasie spędzać czas jeżdżąc na rowerze. Mieszkam w Krakowie od urodzenia. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem dość ogarnięty szukam frakcji bo znudziły mi się prace dorywcze. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Coś nie coś się znam. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie, nie posiadam ani jednego ani drugiego. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posterunkowy_Gierczak Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Imię Piotr Wiek: 21 Login: Serowy SID: 43191 Ilość godzin na serwerze: 440 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Jo Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jo Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Zależy od dnia. Coś o sobie: Siema, Piotrek jestem i przychodzę z fivem bo mnie tam patologia zniszczyła. Przychodzę w pokoju do was, już kiedyś byłem w PSP tutaj nawet dwa razy to może za 3 razem też przejdzie. Ale nie będę wyprzedzał czasu, co tam mogę napisać jeszcze chyba nic, niektórzy mnie znają a niektórzy nie. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo mam duże kompetencje w PSP itp. Było się tu i tam i zawsze powyżej sekcyjnego się siedziało. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: OSP się nie liczy u mnie xD Bo to chlejusy Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Tylko mut, nie umiem się posługiwać tym czymś ale na karach można sprawdzić. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nope 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDragonx_11 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Imię:Kuba Wiek:14 zara 15 Login:xxbocioxx312 SID:7017 Ilość godzin na serwerze:400godz Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-5godz Coś o sobie:Jestem Kuba mam 14 lat zaraz 15.Kocham psy.Uczęszczam do OSP.Kocham straż pożarną. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem pracowity słucham się poleceń i szybko się uczę.Znam całą mapę. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Tak uczęszczam do OSP Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):dyslekcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Imię Nikodem Wiek: 16 Login: Alwonzo SID: 10607 Ilość godzin na serwerze: 546 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: 2/3h Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ mam doświadczenie w rp związane z wypadkami, skoczkiem itp z powodów takich ze brałem w nich udział jako SAMC i nie tylko więc coś nie coś pamiętam. Oraz chciałbym sprawdzić się w tej oto frakcji i może zostać na czas dłuższy. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): ban 4 dni, 7 mute w dużych odstępach zpj 7 razy w dużych odstępach czasowych również Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie nie posiadam 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi