Marcin556 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Nick : Manius_ SID :99827 z jakiej frakcji chcesz odejść :Z frakcji San Andreas Police Departament Ranga posiadane we frakcji: Police Officer III powód : Poprostu denerwują mnie trochę pewne osoby w tej frakcji oraz już chcę trochę poodgrywac crime rp oraz rożne tego typu. Chciałem podziękować wszystkim z którymi miałem szansę pracować oraz odgrywać RP. Dziękuję za szkolenia oraz łagodne kary za odwalanie. Tak samo @Barski mogłeś mnie już dawno wyrzucić z tej frakcji oraz nadać Black listę lecz tego nie zrobiłeś za co dziękuję może kiedyś powrócę lecz nie mam na razie takich planów. Przepraszam za wszystko oraz pozdrawiam cały zarząd bo nie ma frakcji z lepszym zarządem na serwerze. Dziękuję za wspólną służbę @Serix@TneKzA@Bigsmoke. Nie chcę sprawiać problemów ani otrzymać black listy frakcji dlatego wolę po prostu odejść i nie sprawiać problemów, życzę wam miłej służby oraz częstych awansów! 😄❤️ 3 1 3 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Czas przygotowania: 2 godziny Czas duszenia: 2 dni Liczba porcji: 5 kg bigosu Kaloryczność kcal: 190 w 100 g bigosu Dieta: bezglutenowa Składniki: 1 kg kapusty świeżej - pół średniej główki 2 kg kapusty kiszonej + 2,5 szklanki wody do gotowania 80 g suszonych grzybów + 500 ml wody do moczenia 500 g łopatki wieprzowej 300 g łopatki wołowej 500 g boczku surowego bez skóry 500 g schabu wieprzowego od karku 50 g smalcu wieprzowego 180 g kiełbasy myśliwskiej podwędzanej 150 g boczku surowego wędzonego 150 g boczku parzonego wędzonego 2 duże cebule - do 400 g 50 g suszonych śliwek bez pestek - lub więcej 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina - można pominąć przyprawy i zioła: 5 ziaren ziela angielskiego, łyżeczka czarnego pieprzu, 5 liści laurowych, 1 goździk, 2 ziarna jałowca Trzymaj sie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Żegnaj [060]. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolusss Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Trzymaj się myszko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuś Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Czas przygotowania: 1 godzina Czas duszenia maksymalnie: 1 godzina 30 minut Liczba porcji: około 17 sztuk Kaloryczność kcal: 85 w 1 gołąbku Składniki: 700 g mielonej łopatki wieprzowej główka kapusty - białej lub włoskiej 1,5 szklanki bulionu lub odlanego rosołu 1 średnia cebula - około 200 g łyżka oleju roślinnego 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki przecieru pomidorowego lub koncentratu przyprawy: po płaskiej łyżeczce soli i pieprzu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Narazie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Trzym się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Nie pozdrawiam delikwenta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Sory, nie zdążyłem na DC więc napiszę tutaj. Nie zapomnij dyktanda pierdolnąć chociaż trzech na tydzień, trzymaj się. Mam nadzieje że nie „odeszłeś” z powodu utraty rangi. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Patrolu się nie doczekałem, no ale cóż - powodzenia dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaperYT23 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Trzymaj się byniu, dzięki za służbę jak jeszcze byłem we frakcji, jak będziesz chciał to zapraszam na rozgrywkę tam, gdzie ci mówiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi